Smešne slike
Re: Smešne slike
Forumski saveti.

Послато са SM-J500FN

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Послато са SM-J500FN

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Akcijaaaaaa
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Realno 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Meni je smešno svaki put kad vidim kako ljudi u prijavi za posao sami sebe ocenjuju kao ličnost i pišu: kreativan, komunikativan, pokazao se ovako ili onako, sposoban za ovo ili ono... Prvo što takve prijave deluju neozbiljno, a drugo, psihološki profil i proveru referenci će uraditi kadrovska služba, glupo je i kontraproduktivno da kandidati uopšte to pominju. Umesto toga, treba da napišu: koji nivo obrazovanja imaju i iz koje oblasti, kao i eventualna dodatna znanja i veštine za koja se može proveriti da li ih imaju - razni sertifikati, dozvole, itd. Važno je da se napiše dosadašnje radno iskustvo - gde, kada i na kojim poslovima, a dobro je detaljno opisati šta je koji posao obuhvatao. To je sve.  Ako poslodavca zanima koji im je hobi (mada ne znam zašto bi), pitaće na razgovoru.
 Ako poslodavca zanima koji im je hobi (mada ne znam zašto bi), pitaće na razgovoru.

Ako poslodavca zanima koji im je hobi (mada ne znam zašto bi), pitaće na razgovoru.
 Ako poslodavca zanima koji im je hobi (mada ne znam zašto bi), pitaće na razgovoru.Ђенерал Јанковић

Sta da pisu ljudi ako nemaju iskustva?

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.

Napišu ako su negde volontirali ili išli na praksu. Ako su završili neki kurs van redovnog školovanja...

Ako nemaju prethodno iskustvo, jednostavno taj deo preskoče. Nije to ništa strašno, svako mora početi od nekog posla.

Ђенерал Јанковић