Jednostavno kupi mikrofiber peskir za susenje auta i prebrisi auto, nije neka investicija a spasice te ogrebotina po laku

Uz šamponiranje i sve faze pranja ide "omekšana" voda, voda koja ne ostavlja tragove kamenca. Omekšana voda je predtretman kao napajanje uređaja za revers osmozu.Markoni napisao:Pa znam da placam isto. Kada ispiram svakako odaljim pusku.
A sto se vode tice, ne verujem da uz samponiranje ide osmoza, a svakako taj program najduze koristimo pri pranju i verovatno sa njim najblize drzimo pusku.
Tapatalk Post

Sada cuti i trpi spam
 Sada cuti i trpi spam 

Ja sam ranije redovno tamo išao ali jednom su mi namazali unutrašnjost nečim lepljivim što je posle prosto uništilo prekidače (počeli da se ljušte) i prestao sam. A i krpe su ponekad znale da smrde. Nisam bio bar dve godine, možda su se popravili, ako je neko bio skorije neka napiše. Čak sam i samouslužnu koja je pred počeo da obilazim, nekonzistentna je, nekad pena jedva ide, a nekad je OK. Tako da i ja tražim gde ću, a da je u ovim krajevima.noob napisao: Ima ispod na Padini, gde prodaju polovna pozila, kakva li je ona?

De je tacno ova perionicaOgi napisao:Probajte Gazela samousluznu, odlicna je, pena super, demineralizovana voda, ima ono za skidanje vode, mazanje guma, miris, cetke ... 50 din 90 sek.