Bilo bi ke zao da su Dunlop ili Conti, ili Nokian, ovako nisam najsrecniji.
Sava skroz dobra, Eskimos3+ bar dok je nova. Dobio sam je na 308ici i bas sam se pozitivno iznenadio. Drzi i na suvom i mokrom,mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Za sneg svakako bi trebala da je odlicna, bila je i ona starija, a sad je promenjena smesa.
I ja imam Conti 850 ili 860, nisam više ni siguran. U dimenziji 205 55 R16 su i prekjuče sam tražio početak rute za planinarenje i malo se zagubio i došao do kraja puta koji vodi u dvorište neke kuće i morao sam da se okrenem, a put je strm i ima malo leda. Bez ikakvih problema sam se okrenuo i vratio, a bio sam siguran da ću ostati tu neko vreme.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Miljankg napisao:Kupio sam Conti TS860, apsolutno zadovoljan mada nisam imao prilike da probam na snegu.
Samo po poledici i vlaznom kolovozu.
Ja sam jih malo testirao po snegu i super su, tako da ne brini, ako su meni dobre onda su STVARNO dobre, izdržale su BP i malo dinamične vožnje po serpetinama, ne popuštaju tek tako.
Malopre vozio ka crkvi i božmeprosti morao sam da močam i reko aj tu na livadu ću pored puta, jedno 50 metara da zađem, a tu 10-12 cm snega. Kaže žena: nemo se zaglavimo dumremo (-12 tu uz Rajnu). Rekoh: ne beri brigu gospojo.... i cepaju te kontinentalke bez problema po negaženom snegu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''