Sent from mTalk
Ratna tehnika
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Ratna tehnika
Koliko se sećam za pušku je postojao kooperant ... Remington? Rade i pištolje.
Za .45 ACP me zaista čudi da nije nikada napravljen. Verovatno opet finansije. 
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
хостинг картинокPo recima jednog od pilota nije samo remont uradjen vec i modernizacija...cekamo da stigne pa ce se znati sta je sve uradjeno...resurs je produzen za jos 10 godina
http://www.businessinsider.com/russia-g ... er-2016-12
Russia has just given up on trying to launch strikes from its rickety aircraft carrier
Russia has just given up on trying to launch strikes from its rickety aircraft carrier
Podmlađen model?Mladen7 napisao: dodatak: Vreme´ sporije teče´ kad je oružje u pitanju, kao što rekoh CZ ima i podmlađen model ali kad ni naša država nema sluha...bolje da ćutim...
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Pa da evolucija modela, otklanjanje nekih mana i postepeno poboljšavanje. Razlike naravno nisu velike ali ih ima, svakako je to primetnije kada je oružje u rukama nego na slici npr.
gruba podela porodice 99:
-M99 pred serija
-CZ99 prvi serijski model
-CZ999 neke novine, tanji rukohvat, finije podešeno okidanje, verzija SA/DA ili DAO i selektor za izbor, indikator za 3 preostala metka(pored dotadašnje indikacije metka u cevi)
-CZ999 skorpion, praktično finalna verzija predhodnog
-EZ9 model sa univerzalnom šinom na ramu, praktičniji oblik kokota i obarača
Zatim što sam pominjao , iako je finalni EZ9 dobar pištolj, trendovi diktiraju da u ponudi postoji i pištolj sa ramom/drškom od polimera. Tako se 2007 krenulo sa razvitkom Zastave PPZ. Očekuje se da će biti u sl kalibrima 9 para, 40 S&W, 45 ACP
Par slika Zastave PPZ

gruba podela porodice 99:
-M99 pred serija
-CZ99 prvi serijski model
-CZ999 neke novine, tanji rukohvat, finije podešeno okidanje, verzija SA/DA ili DAO i selektor za izbor, indikator za 3 preostala metka(pored dotadašnje indikacije metka u cevi)
-CZ999 skorpion, praktično finalna verzija predhodnog
-EZ9 model sa univerzalnom šinom na ramu, praktičniji oblik kokota i obarača
Zatim što sam pominjao , iako je finalni EZ9 dobar pištolj, trendovi diktiraju da u ponudi postoji i pištolj sa ramom/drškom od polimera. Tako se 2007 krenulo sa razvitkom Zastave PPZ. Očekuje se da će biti u sl kalibrima 9 para, 40 S&W, 45 ACP
Par slika Zastave PPZ

Mladen7 napisao:
Još veći problem je to što se ni jedna verzija 99ke nije serijski pravila u kalibru .45 acp.
.
Bilo je pokusaja
"Najnoviji model CZ 05 je u SAD izvozila tvrtka EAA Corp pod nazivom Zastava EZ. Pištolj koristi municiju kalibra 9x19mm Parabellum, .40 S&W i .45 ACP."
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Jel imaš neki siguran podatak o prodaji u kalibru 45, baš me zanima
Inače sam naziv CZ 05 je u zavisnosti od tržišta zapravo EZ -poslednja varijacija CZ99ke. Znam da se on nešto malo prodavao tamo ali ne u kal .45. Koliko znam išao je u 9para i 40 s&w, trebao je i u 45acp ali nije(mada je bilo u katalozima).
Čak je i izvorna verzija 99ke imala model Top XX ,u kal 45acp, bilo ga je i u katalozima ali nije došlo do serijske proizvodnje, tako da mislim da je isto i sa EZ serijom (ili CZ 05).
Svakako super ako ga konačno naprave u tom kalibru.
Zajedno sa novim Zastava PPZ to bi bila lepa ponuda.
Inače sam naziv CZ 05 je u zavisnosti od tržišta zapravo EZ -poslednja varijacija CZ99ke. Znam da se on nešto malo prodavao tamo ali ne u kal .45. Koliko znam išao je u 9para i 40 s&w, trebao je i u 45acp ali nije(mada je bilo u katalozima).
Čak je i izvorna verzija 99ke imala model Top XX ,u kal 45acp, bilo ga je i u katalozima ali nije došlo do serijske proizvodnje, tako da mislim da je isto i sa EZ serijom (ili CZ 05).
-
Heineken
Susjedima jutros kompletirana eskadrila Kiowa Warrior helikoptera
фотохостинг бесплатно
image share
хостинг фото
Ja mislim da je ta varijanta bila modularna, druga cev i okvir i tjt. Tj. da nije bio bukvalno ceo drugi pištolj.Mladen7 napisao:Jel imaš neki siguran podatak o prodaji u kalibru 45, baš me zanima![]()
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
A gde su naši MiG-ovi?Heineken napisao:Susjedima jutros kompletirana eskadrila Kiowa Warrior helikoptera
-
Heineken
Kod Deda Mraza...
- maxer
Znači čeka se Nova Godina 
-
Heineken
Kao i svake godine 
https://www.youtube.com/watch?v=YHIzeakSdnw
https://www.youtube.com/watch?v=YHIzeakSdnw
Poslednja izmena od Heineken u 03 Dec 2016, 14:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- maxer
Ako ne bude ove, biće do godine ... važno je da smo mi živi i zdravi

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Deo nasih iz RV je vec dole i odabrali su 6 primeraka koji su najinteresantniji za nase vazduhoplovstvo. Ceka se da dodje Sergej Lavrov i vojni strucnjaci 12 decembra koji ce sa nasim vlastima ugovoriti isporuku aviona, tenkova i drugog naoruzanja.maxer napisao: A gde su naši MiG-ovi?