Sta kupiti? Nedoumice :D
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Sta kupiti? Nedoumice :D
bogumi, ovde se moram složiti. Toliki svoj novac bih uložio radije u nov auto.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''

- 
				Cinoeye
- Pridružio se: 14 Maj 2016, 03:58
- Garaža: mazdaspeed 3; Audi Q7
Све сте у праву другари суперб и пасангер:) али некад се не купује из рационала, већ ћефа...ако ти се може;) Али добро, није још све одлучено, тако да ћу видети. У сваком случају ценим веше мишљење!
И ако вас лично не знам, рачунате на то да ћу вас питати за савет:)
Кад већ причате о новим колима, Шта мислите о мазди СХ-5?

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kad ti se može, odaberi neki od bmw 5 koje gledaš i kupi.
Radije bih izbegao xDrive jer je poprilično nepotreban. Skoro i da nema snega više, a on ti povećava potrošnju i moguće ulaganje.
CX5 fin auto. Problem je dizel 2.2 litra, registracija.
Benzinac mi je nekako slab za njega.

Radije bih izbegao xDrive jer je poprilično nepotreban. Skoro i da nema snega više, a on ti povećava potrošnju i moguće ulaganje.
CX5 fin auto. Problem je dizel 2.2 litra, registracija.
Benzinac mi je nekako slab za njega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako ti nije potrebna jaca motorizacija (navodio si i dosta jace automobile)  - CX-5 je odlican.
Ali sacekaj novi model.

Ali sacekaj novi model.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

- 
				Superb III
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Novi model,nova cena. Uvek pre promena modela se moze kupiti za manje novca i sa dosta vise opreme koja ce u novom modelu kostati dosta.Sve zavisi koliko ti znaci da imas prv novi model i koliko ti znaci /ne znaci usteda od nekoliko hiljada eura. CX-5 je odlican auto (zavisi sto ti treba limuzina ili suv). Ja bih ga kupio  nega pre  bilo koji od one linkove sto si ih postavio.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bas gledam ispred jednog bioskopa u ns veceras parkirani talisman initiale paris i superb 3 u lepoj opremi, i razmisljam kako ova nova generacija limuzina napredovala, bez srama mozes da im stavis znacku nekog zvucnijeg brenda.Superb III napisao:
Meni nikada nece biti jasni kupci kao Cinoeye. Da das 26-31k eu za polovnjak star od 5-6 godina sa kilometraza izmedju 120k-XXX km je apsolutno besmisleno. (da ne upotrebim drugu rec). Za taj novac fino lepo sacekas 1 mesec i pravac u salon i kupis neki auto 2017 godiste 0km 2-5 godine garancije (zavisi ) i da uzivas. Za taj novac ti ulazi i novi Passat ili Talisman ili Superb ili Mondeo... Novo je novo a staro je staro pa makar bilo i Rols Rojs. Kupovanje polovnjaka ima neka smisla ili ako je cena znatno niza ili ako je bas nov (1 god max) sa neka veoma mala kilometraza (20-30k km max). Da ne pisem koje je custvo kada uzmes novi auto iz salona a koje je custvo kada kupis neki polovnjak, plesnes ~30k eu i molis Boga da bude sve u redu da nema neki skriveni defekt. Al dobro svako razmislja na svoj nacin. Srecno Cinoeye.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Talisman je stvarno lep auto, imao sam priliku letos da ga zagledam unutra i bas deluje pod konac sve. A i bio je u najjacoj opremi initiale paris i bukvalno sve sto moze da se poruci, jbg nece se klotinom hvaliti  kao da su imali na pik mladju generaciju belih kragni iliti menadzera.
 kao da su imali na pik mladju generaciju belih kragni iliti menadzera.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

kao da su imali na pik mladju generaciju belih kragni iliti menadzera.
 kao da su imali na pik mladju generaciju belih kragni iliti menadzera.Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ja sam video Talisman u retrovizoru na autoputu u toj najjacoj opremi i iskreno nikad ne bih rekao da je Reno.E sad vreme ce pokazati kakav je kvalitet.Vizuelno kao i svaki Francuz,odlican.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, danas u Delti je izgledao super, cak i na celicnim crnim felnama. Dnevna/LED svetla su mogla biti i bez prekida, te malo drugacija, ali dobro.. 
TapaT

TapaT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Talisman tek treba da odradi posao koji je imala Insignia 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kako ne bi rekao? Nije ti bilo čudno da ima Renoov znak od pola metra napred.Milos napisao:Ja sam video Talisman u retrovizoru na autoputu u toj najjacoj opremi i iskreno nikad ne bih rekao da je Reno.E sad vreme ce pokazati kakav je kvalitet.Vizuelno kao i svaki Francuz,odlican.

Sent from mTalk
Širim haos!

Ima sada neka akcija Autokomerc-a za odlazeci model q5 od 35.000e. Cetiri komada su im ostala.

+1Cinoeye napisao:Све сте у праву другари суперб и пасангер:) али некад се не купује из рационала, већ ћефа...ако ти се може;) Али добро, није још све одлучено, тако да ћу видети. У сваком случају ценим веше мишљење!
I ja ovako nekako razmisljam.Kad zaradjujes i moze se pa pocasti sebe majku mu jedan je zivot.I ja bi pre uzeo polovnjaka zbog kog ce mi srce zaigrati i adrenalin proraditi pa da je 300% skuplji od novog

Neiskusno mozda ali sta cu.Nego obavezno javi sta si uzeo,kad planiras kupovinu?

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice

Kada cujem zvuk X6-ice

Tesko da zaigra na q5.