Sent from my iPhone using Tapatalk

mislim da bi mi zena dozivela nervni slom da ih vidi bez sala na -5. To mi je isto ko i u holandiji, kad ih potrpaju u ona kolica ispred bicikla pa po kisi, ili kad ih u aprilu/maju vec izuju da budu bosa. Mislim da mi ovde kao roditelji bas preterujemo, tamo mi je to sve dosta normalnije.
 mislim da bi mi zena dozivela nervni slom da ih vidi bez sala na -5. To mi je isto ko i u holandiji, kad ih potrpaju u ona kolica ispred bicikla pa po kisi, ili kad ih u aprilu/maju vec izuju da budu bosa. Mislim da mi ovde kao roditelji bas preterujemo, tamo mi je to sve dosta normalnije.IT je nešto drugo. Tu su plate daleko iznad proseka čak i u Srbiji.ikac2000 napisao:Velika vecina skolovanih Poljaka ostaje u Poljskoj, jer stvarno moze da sa dobro zaradi i da se super zivi u sredjenoj, ali daleko opustenijoj EU drzavi gde su troskovi za sve manji nego u Srb, i gde jabuka kosta 0.3 Eur kilo, a kilo svinjdkog buta 3.8 Eur. O gorivu i registraciji u odnosu na Srb da i ne pricam.
U IT bez problema moze da se zaradi i 3000 eur mesecno neto, sto daje odlican standard.