Ume taj da potegne itekako
 Ume taj da potegne itekako  

I ja sam imao situacije da me pripadnice lepseg pola iznapusavaju kao ni jedan muskarac.
  I ja sam imao situacije da me pripadnice lepseg pola iznapusavaju kao ni jedan muskarac.   

Uloviše me na najglupljem mogućem mestu, tamo gde maltene uvek stoje, no zaboravio se ja totalno... Krenuo pandur da mi nabraja: "kazna 6 do 20.000 din, 4 kaznena poena, poziv sudiji za prekršaje, mesec dana vozačka..."
  Uloviše me na najglupljem mogućem mestu, tamo gde maltene uvek stoje, no zaboravio se ja totalno... Krenuo pandur da mi nabraja: "kazna 6 do 20.000 din, 4 kaznena poena, poziv sudiji za prekršaje, mesec dana vozačka..."   Pita - "šta ćemo da radimo?" Ja samo skrušeno sležem ramenima i kolutam očima... Kaže, "ajde, dođi ovamo"... Odem tamo do njihovog auta, pitaju me ponovo njih dvojica šta da radimo... Rekoh - "kako vi kažete", onako ubijenim u pojam glasom... Jedan krenuo da već polako piše prijavu, no drugi me za divno čudo brzo pusti - "Ajde idi"... Samo doda - "smanji malo"...
  Pita - "šta ćemo da radimo?" Ja samo skrušeno sležem ramenima i kolutam očima... Kaže, "ajde, dođi ovamo"... Odem tamo do njihovog auta, pitaju me ponovo njih dvojica šta da radimo... Rekoh - "kako vi kažete", onako ubijenim u pojam glasom... Jedan krenuo da već polako piše prijavu, no drugi me za divno čudo brzo pusti - "Ajde idi"... Samo doda - "smanji malo"...   Ne znam šta im bi...
 Ne znam šta im bi...  
 ). To pitanje su mi i tamo ponovili i odgovorio sam im, no bilo mi je baš nezgodno da vadim pare i da im nudim (hebi ga, kako da mu ponudim mito - ne ide, bar ne kod mene, drugačije sam vaspitan... A i bojim se ponuditi, iskreno...
 ). To pitanje su mi i tamo ponovili i odgovorio sam im, no bilo mi je baš nezgodno da vadim pare i da im nudim (hebi ga, kako da mu ponudim mito - ne ide, bar ne kod mene, drugačije sam vaspitan... A i bojim se ponuditi, iskreno...   ). Očekivao sam da će oni sami tražiti/predložiti nešto, no pustiše me, i to prilično brzo...
 ). Očekivao sam da će oni sami tražiti/predložiti nešto, no pustiše me, i to prilično brzo...  
A kada u raskrsnici gde ih traka vodi u levo (u drugu traku)nastave pravo?NexT napisao: Ne mogu da opisem koliko popizdim kada glupi idiot krene na zeleno sa semafora koji je samo za skretanje levo i onda u sred raskrsnice ukopa auto, jer ocekuje da ovi iz suprotnog smera nastave:
Jel ti pokazao radar sa izmerenom brzinom ili ti je samo rekao koliko si isao ?Saša napisao:Danas me nahvataše panduri da sam vozio 72 km/h u naseljenom mestu... Ja se opustio, žvačem neke kifle, nagazio malo, žurim na selo...Uloviše me na najglupljem mogućem mestu, tamo gde maltene uvek stoje, no zaboravio se ja totalno... Krenuo pandur da mi nabraja: "kazna 6 do 20.000 din, 4 kaznena poena, poziv sudiji za prekršaje, mesec dana vozačka..."
Pita - "šta ćemo da radimo?" Ja samo skrušeno sležem ramenima i kolutam očima... Kaže, "ajde, dođi ovamo"... Odem tamo do njihovog auta, pitaju me ponovo njih dvojica šta da radimo... Rekoh - "kako vi kažete", onako ubijenim u pojam glasom... Jedan krenuo da već polako piše prijavu, no drugi me za divno čudo brzo pusti - "Ajde idi"... Samo doda - "smanji malo"...
Ne znam šta im bi...

Bulevar Pupina sa Tresnjinog cveta... Zato je tu uvek predjem u zutu pred semafor...pedja napisao:A kada u raskrsnici gde ih traka vodi u levo (u drugu traku)nastave pravo?NexT napisao: Ne mogu da opisem koliko popizdim kada glupi idiot krene na zeleno sa semafora koji je samo za skretanje levo i onda u sred raskrsnice ukopa auto, jer ocekuje da ovi iz suprotnog smera nastave:
Stalno strahujem od takvih
Tptlk