Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
...niska stopa kriminala, mahom uvežena...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Na isti fazon idu i u Sloveniju iz Madjarske, da "rade".

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Šta uvežena stopa kriminala? Ma, naviklo to da krade i pljačka vekovima, a sad su najednom svi pošteni. "Medecina" kaže da se ne može protiv gena. 
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- zato sto deca nemaju igraliste, pa igraju fudbal na kolovozu
- zato sto majstor upali mesalicu u cik zore, subotom, nedeljom i jebe mu se dal' neko spava
- zato sto zimi komsije loze kojekakva sranja u svoje kotlove (grotlove), ukljucujuci gume
- zato sto leti smrdi neki svinjac ili stala u okolini kao da stanujem u Barandi
- zato sto su ljudi nesposobni i lenji, a svako ko je drugaciji je predmet ogovaranja i antagonizma
- zato sto je veca sramota biti siromasan, nego biti glup
- zato sto su Kursadzije gledana emisija
- zato sto je klincima idol Kristijan Golubovic
- zato sto se konjska zaprega koristi u 21. veku
- zato sto 50% nacije leti smrdi na znoj
- zato sto drugih 50% smrdi na alkohol
- zato sto velika vecina smrdi na izmesan znoj, alkohol i duvan
- zato sto su pravila da se postuju samo kada treba neko drugi da ih postuje
- zato sto je provalnik u kucu i lopov zasticen pa ne smes ni da se branis
- zato sto se delimo do nivoa ulice
- zato sto je bitnije da izgubi Partizan, nego da pobedi Zvezda
- zato sto je bitnije da izgubi Zvezda, nego da pobedi Partizan
- zato sto je veci frajer onaj ko je ceo dan besposlen u kafani, nego onaj ko ceo dan radi
- zato sto moj komsija vec 10 godina drzi zardjalu razmontiranu trafiku na temelju pored moje kuce, jer mu je sestra u inspekciji pa mu niko nista ne moze
- zato sto sam sinoc video kako zena koja vozi bicikl kroz pesacku zonu nalece na dete od 3-4 godine, rusi ga na beton, potom brze bolje seda na bicikl i odlazi kao da nista nije bilo
- zato sto majmuni iz komunalne i regularne policije lade jaja umesto da gore navedenu odmah uhvate (na 50m dalje dva komunalna policajca pricaju sa nekim drugarima i ne vide nista)
- zato sto nam se crkva mesa u politiku kao da smo u srednjem veku
- zato sto moras da platis "taksu" od 7.000 din kada bilo sta radis u crkvi
- zato sto nam se isplati da idemo u Madjarsku da kupujemo hranu i odecu
- zato sto ne umemo da napravimo nista po bilo kom standardu
- zato sto ljudi kupe rakiju u prodavnici i onda se otruju i umru
- zato sto se za ubistvo iz nehata ide 2 god u zatvor
- zato sto dajemo milion dolara za Miladina Kovacevica, a na sve strane se trazi po nekoliko desetina hiljada od gradjana za operacije dece
- zato sto imamo nadgrobne spomenike pored puta, umesto na groblju
- zato sto "Vode Vojvodine" svake godine uzmu 100-tinjak eura za navodnjavanje, a nisu vec 30+ godina kap vode usmerili na njive
- zato sto je svaki SUV = dzip
- zato sto je svaki kalkulator = digitron
- zato sto debele babe voze bicikle bez esencijalnog znanja o saobracaju
- zato sto je kupovina "besnog auta" dovoljan preduslov da neko pomisli kako je postao polu-bog
- zato sto ljudi mogu da registruju kao taxi mali gradski auto bez klime i da rade bez blama
- zato sto su fobije prisutne na svakom koraku
- zato sto 100 eur u eurima uvek vise vredi nego 100 eur u dinarskoj protiv-vrednosti
- zato sto tehnicki pregled prelaze automobili koji kao da su izasli iz Max Max-a
- zato sto je kod komsije u dvoristu uvek zelenija trava
- zato sto se drustvena imovina kupljena od novca poreskih obveznika tretira kao da je neprijateljska
- zato sto se nov asfalt raspadne posle pola godine
- zato sto je domace mleko skuplje u Srbiji, nego u inostranstvu
- zato sto jedni vole Nemacku, drugi vole Rusiju, umesto da vole svoj grad
- zato sto svako jutro tacno u 9h mozes cuti "kupujemo staro gvozdje" sa megafona
- zato sto se na naplatnim rampama i carinama ceka po 5-6 sati
- zato sto ako trosis pare onda si "bahat", ako stedis onda "si se stis'o", ako imas onda si "burzuj", ako nemas onda si "klosar"
- zato sto devojke cekaju princa na belom konju, da se udaju i nista ne rade do kraja zivota, kao u serijama na televiziji
- zato sto muskarci hoce da nahvataju manekenku, koja je kurava u krevetu, dobra majka i domacica za sporetom
- zato sto uvek bolje prodje onaj koji mulja i petlja, nego onaj koji hoce da bude posten
- zato sto je bitnije ono sta drugi misle da jesi, nego ono sto stvarno jesi
(politicare sam preskocio i ne doticem ih se, tj uzeo sam kao pretpostavku da je maltene SVEJEDNO ko je na vlasti)
... imam ja jos toga da napisem, ali nemam sada vremena...
- zato sto majstor upali mesalicu u cik zore, subotom, nedeljom i jebe mu se dal' neko spava
- zato sto zimi komsije loze kojekakva sranja u svoje kotlove (grotlove), ukljucujuci gume
- zato sto leti smrdi neki svinjac ili stala u okolini kao da stanujem u Barandi
- zato sto su ljudi nesposobni i lenji, a svako ko je drugaciji je predmet ogovaranja i antagonizma
- zato sto je veca sramota biti siromasan, nego biti glup
- zato sto su Kursadzije gledana emisija
- zato sto je klincima idol Kristijan Golubovic
- zato sto se konjska zaprega koristi u 21. veku
- zato sto 50% nacije leti smrdi na znoj
- zato sto drugih 50% smrdi na alkohol
- zato sto velika vecina smrdi na izmesan znoj, alkohol i duvan
- zato sto su pravila da se postuju samo kada treba neko drugi da ih postuje
- zato sto je provalnik u kucu i lopov zasticen pa ne smes ni da se branis
- zato sto se delimo do nivoa ulice
- zato sto je bitnije da izgubi Partizan, nego da pobedi Zvezda
- zato sto je bitnije da izgubi Zvezda, nego da pobedi Partizan
- zato sto je veci frajer onaj ko je ceo dan besposlen u kafani, nego onaj ko ceo dan radi
- zato sto moj komsija vec 10 godina drzi zardjalu razmontiranu trafiku na temelju pored moje kuce, jer mu je sestra u inspekciji pa mu niko nista ne moze
- zato sto sam sinoc video kako zena koja vozi bicikl kroz pesacku zonu nalece na dete od 3-4 godine, rusi ga na beton, potom brze bolje seda na bicikl i odlazi kao da nista nije bilo
- zato sto majmuni iz komunalne i regularne policije lade jaja umesto da gore navedenu odmah uhvate (na 50m dalje dva komunalna policajca pricaju sa nekim drugarima i ne vide nista)
- zato sto nam se crkva mesa u politiku kao da smo u srednjem veku
- zato sto moras da platis "taksu" od 7.000 din kada bilo sta radis u crkvi
- zato sto nam se isplati da idemo u Madjarsku da kupujemo hranu i odecu
- zato sto ne umemo da napravimo nista po bilo kom standardu
- zato sto ljudi kupe rakiju u prodavnici i onda se otruju i umru
- zato sto se za ubistvo iz nehata ide 2 god u zatvor
- zato sto dajemo milion dolara za Miladina Kovacevica, a na sve strane se trazi po nekoliko desetina hiljada od gradjana za operacije dece
- zato sto imamo nadgrobne spomenike pored puta, umesto na groblju
- zato sto "Vode Vojvodine" svake godine uzmu 100-tinjak eura za navodnjavanje, a nisu vec 30+ godina kap vode usmerili na njive
- zato sto je svaki SUV = dzip
- zato sto je svaki kalkulator = digitron
- zato sto debele babe voze bicikle bez esencijalnog znanja o saobracaju
- zato sto je kupovina "besnog auta" dovoljan preduslov da neko pomisli kako je postao polu-bog
- zato sto ljudi mogu da registruju kao taxi mali gradski auto bez klime i da rade bez blama
- zato sto su fobije prisutne na svakom koraku
- zato sto 100 eur u eurima uvek vise vredi nego 100 eur u dinarskoj protiv-vrednosti
- zato sto tehnicki pregled prelaze automobili koji kao da su izasli iz Max Max-a
- zato sto je kod komsije u dvoristu uvek zelenija trava
- zato sto se drustvena imovina kupljena od novca poreskih obveznika tretira kao da je neprijateljska
- zato sto se nov asfalt raspadne posle pola godine
- zato sto je domace mleko skuplje u Srbiji, nego u inostranstvu
- zato sto jedni vole Nemacku, drugi vole Rusiju, umesto da vole svoj grad
- zato sto svako jutro tacno u 9h mozes cuti "kupujemo staro gvozdje" sa megafona
- zato sto se na naplatnim rampama i carinama ceka po 5-6 sati
- zato sto ako trosis pare onda si "bahat", ako stedis onda "si se stis'o", ako imas onda si "burzuj", ako nemas onda si "klosar"
- zato sto devojke cekaju princa na belom konju, da se udaju i nista ne rade do kraja zivota, kao u serijama na televiziji
- zato sto muskarci hoce da nahvataju manekenku, koja je kurava u krevetu, dobra majka i domacica za sporetom
- zato sto uvek bolje prodje onaj koji mulja i petlja, nego onaj koji hoce da bude posten
- zato sto je bitnije ono sta drugi misle da jesi, nego ono sto stvarno jesi
(politicare sam preskocio i ne doticem ih se, tj uzeo sam kao pretpostavku da je maltene SVEJEDNO ko je na vlasti)
... imam ja jos toga da napisem, ali nemam sada vremena...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bio je trenutak inspiracije. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Texa za predsednika 
Bez zezanja, potpisujem sve napisano
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Bez zezanja, potpisujem sve napisano
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovo da se nazove Texonjin Manifest, i da ga citamo na predizbornim mitinzima kad osnujemo stranku
Spisak je objasnio, nema sta da se menja.
Potpisujem i ja
Bravo Tex.
Bravo Tex.
- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
Car. 
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa, dobro, mislim da sada tema može da se zaključa...sve je rečeno.
Čoveče, upropastio si sopstvenu temu.
Čoveče, upropastio si sopstvenu temu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako je!Floyd napisao:Texa za predsednika![]()
Pa vidi, valjda imamo i udruženje građana, prema tome ono može na izbore, čak i manje potpisa treba nego za partije.Rakhil napisao:Ovo da se nazove Texonjin Manifest, i da ga citamo na predizbornim mitinzima kad osnujemo stranku![]()
Samo drugari, ja se bojim da sa ovim Texovim manifestom ne bismo dobro prošli. Ko u Srbiji želi da čuje istinu, pogotovu onu da treba dobrano da poradi na samom sebi da bi bilo bolje.
Širim haos!
Kakav lock, kakvi sve receno... Ovo nije ni deo... 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čekajte predsedniče, kako još, pa ako bude još pola birača će zaspati dok budu slušali manifest. 
Širim haos!