Nov sam na forumu i potreban mi je savet.
 Moze li neko da mi napise svoja iskustva sa Fulda Kristall Montero 3 i Hankook Winter i cept RS 2, posto se dvoumim izmedju ove dve gume u dimenziji 195/60 R15. Fulda je skuplja za 400-500 rsd, sto je zanemarivo u ovom slucaju, al čudno mi je, prodavac kaže da je Hankook premium, a Fulda srednja klasa, kako je to moguće? Koju biste Vi gumu kupili od ove dve?
 Moze li neko da mi napise svoja iskustva sa Fulda Kristall Montero 3 i Hankook Winter i cept RS 2, posto se dvoumim izmedju ove dve gume u dimenziji 195/60 R15. Fulda je skuplja za 400-500 rsd, sto je zanemarivo u ovom slucaju, al čudno mi je, prodavac kaže da je Hankook premium, a Fulda srednja klasa, kako je to moguće? Koju biste Vi gumu kupili od ove dve? 

, koliko se poznajem i continental če biti sranje
 , koliko se poznajem i continental če biti sranje  . A zanimljivo mi je, da imam sad na avtu michelin primacy Hp, koje svi pljuju po kiši, a ja imam za sad baš pozitivno iskustvo
 . A zanimljivo mi je, da imam sad na avtu michelin primacy Hp, koje svi pljuju po kiši, a ja imam za sad baš pozitivno iskustvo