Zanimljivo sređeni automobili
Re: Chip-tuning
Ima li negde slika tog 1.6 tdi/gti?

Izgled se ne spori, 

Sad mi pade na pamet, zamislite ovaj i ftj-ov golf.

Sad mi pade na pamet, zamislite ovaj i ftj-ov golf.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

Cak su i sedista od GTIjasteva_anya napisao: Taj Golf odlicno izgleda! Vidjam ga 3-5x nedeljno, vlasnik zivi par kuca od mog kuma.
Nisam znao da je TDI. Super je sredjen, ima one GTI "suriken" felne.

Ja ne bih imao nista protiv, samo bih znacku skinuo... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
mare spustas standarde  

Hahha, kad nemas maltene nista dobro je i ovo... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
 ali verovatno je nasao negde u nemackoj firmu za enterijere/eksterijere i to je to. ili je nasao kod onih sto NABAVLJAJU kola po vecim gradovima srbije
   ali verovatno je nasao negde u nemackoj firmu za enterijere/eksterijere i to je to. ili je nasao kod onih sto NABAVLJAJU kola po vecim gradovima srbijeRe: Chip-tuning
Koliko je para dao na menjanje enterijera,mogao ga je menjati za Golf GTI...
No "Djuro" bi da bude primecen kod raje,a da ga km kosta kao kod 2-ke

No "Djuro" bi da bude primecen kod raje,a da ga km kosta kao kod 2-ke

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

Možda samo čovek voli da se igra sa kolima, nije sve u konjima, ima malo i u ljubavi 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Slažem se, ko zna odakle mu taj 1.6TDI, mozda ga je dobio u neku kompenzaciju a voli da se igra s kolima. Meni je kul, onda prakticno niko ne bi trebao da sredjuje kola nego da svi voze stock, bar je dobro sredjen, nije ka okitio led trakama ili slicno, a ni motor nije lesina, ide to lepo sa 130ks.

Ma jok bre, treba voziti klotanovice samo, vidis da smo izgleda na forumu o kolacima, a ne autimaUroš S. napisao:onda prakticno niko ne bi trebao da sredjuje kola nego da svi voze stock, bar je dobro sredjen, nije ka okitio led trakama ili slicno, a ni motor nije lesina, ide to lepo sa 130ks.

Meni je lep golf,samo kazem da je za te pare mogao da zameni za pravog GTI-ja 
I ako mi lepo izgleda,ja licno ovo nikada ne bih uradio,jer bi me bilo sramota
Ne moze da smeta sto ide dobro pored toga sto izgleda dobro,zar ne?
A Scuderia,zasto su ti jadni ljudi koji ovakav tuning smatraju ruznim?
Sta sada ja treba da nalepim na moj 200 CDI jos jednu izduvnu granu, oznaku 350 4matic i to je full?

I ako mi lepo izgleda,ja licno ovo nikada ne bih uradio,jer bi me bilo sramota

Ne moze da smeta sto ide dobro pored toga sto izgleda dobro,zar ne?

A Scuderia,zasto su ti jadni ljudi koji ovakav tuning smatraju ruznim?
Sta sada ja treba da nalepim na moj 200 CDI jos jednu izduvnu granu, oznaku 350 4matic i to je full?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.

Ukusi su razliciti tako da nisam okarakterisao to kao jadno vec komentarisanje i pametovanje u tudje ime bez znanja razloga kupovine, a vidim niko ni vlasnika ne poznaje.
Jbga, neko ceni motor, neko izgled, necu u to da se mesam niti imam pravo, ali kad su u pitanju sbbkbb komentari i sta je sve mogao da kupi...
Kakve sad veze imaju znacke? Pa to bih ja prvi skinuo, jer su mi takvi potezi uvek bili
 Pa to bih ja prvi skinuo, jer su mi takvi potezi uvek bili  Ne pricam o gti natpisima po celom autu, nego uopste o golf gti look vs trendline. Vidim vecina bi vozila trendline, svaka cast onda
  Ne pricam o gti natpisima po celom autu, nego uopste o golf gti look vs trendline. Vidim vecina bi vozila trendline, svaka cast onda 

Jbga, neko ceni motor, neko izgled, necu u to da se mesam niti imam pravo, ali kad su u pitanju sbbkbb komentari i sta je sve mogao da kupi...
Kakve sad veze imaju znacke?
 Pa to bih ja prvi skinuo, jer su mi takvi potezi uvek bili
 Pa to bih ja prvi skinuo, jer su mi takvi potezi uvek bili  Ne pricam o gti natpisima po celom autu, nego uopste o golf gti look vs trendline. Vidim vecina bi vozila trendline, svaka cast onda
  Ne pricam o gti natpisima po celom autu, nego uopste o golf gti look vs trendline. Vidim vecina bi vozila trendline, svaka cast onda 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Naravno GTI značke su suvišne i letele bi odmah. Više sam u fazonu kao jedan Golf 1 iz VW Scene časopisa, ima VR6 Turbo sa nitrom i napred na masci pločicu DIESEL  Jedino što ga razlikuje od stock-a su felne i kočnice.
 Jedino što ga razlikuje od stock-a su felne i kočnice.