Ma smršaš 10-ak kg i pojave seSh@rance napisao:Ja ne mogu da se kupam na nudističkoj nedostaje mi par cm
Grčka
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Grčka
Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
trojanac napisao:Ja sam jedne godine vozio sveže zaklano i preko noći smrznuto jagnje, ali sa mora u BG. i još milion nekih stvari. Kad smo došli na granicu pita carinik jel imate nešto da prijavite, kažem ja nemamo, a ono oborena sedišta i prepun auto. Turci mi nisu bili ravni.
Kralju!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1pedja napisao:ali ja sam sa te strane pre za varijantu da neću ni da idem, umesto da vučem sa sobom hranu, pogotovo kuvanu i slično.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja to ne volim, ali ako neko nema, a zeli i moze jedino tako na more sto bi mi smetalo? DA ima, a nosi pa da se cudim, a ovako razumem.dragvorl napisao:+1pedja napisao:ali ja sam sa te strane pre za varijantu da neću ni da idem, umesto da vučem sa sobom hranu, pogotovo kuvanu i slično.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne vidim da je neko napisao da smeta, nego samo naveo svoje misljenje. Ja sam tako isao sa roditeljima u ono nesrecno vreme, ne ponovilo se.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja poznajem dosta ljudi koji vuku hranu na letovanje. Jednostavno ljudi nemaju,a moraju svoju decu da vode na more. Oni da su sami verovatno da ne bi ni isli, sve to rade zbog dece.
Vući hranu na more je stari sirotinjski običaj - navika, koji nema veze sa realnosti.
Svi mi ponesemo nekih sitnica, ali šta pojedinci rade, to je sramota.
Ključni proizvodi, sir, meso, suhomesnati proizvodi, mlečni proizvodi, slatkiši, sokovi, sve je u Gr jeftinije i X puta kvalitetnije.
Oni koji nose sarme, podvarke, gulaše, zapečene šnicle i sl, gluposti treba da se zapitaju gde žive. NIje to stvar nemaštine, nego problema sa vaspitanjem i navikama.
Ima ih koji ne mogu ni 10 dana bez sarme, pasulja i sl gluposti...
Svi mi ponesemo nekih sitnica, ali šta pojedinci rade, to je sramota.
Ključni proizvodi, sir, meso, suhomesnati proizvodi, mlečni proizvodi, slatkiši, sokovi, sve je u Gr jeftinije i X puta kvalitetnije.
Oni koji nose sarme, podvarke, gulaše, zapečene šnicle i sl, gluposti treba da se zapitaju gde žive. NIje to stvar nemaštine, nego problema sa vaspitanjem i navikama.
Ima ih koji ne mogu ni 10 dana bez sarme, pasulja i sl gluposti...