Odradio sam danas onaj tretman kod Dzonija od 25e. Generalno nemam zamerki. Iako sam jutros bio sjeban sto je padala kisa, dok je radio ona je prestala i nije vise padala a sada je nekako prizeljkujem da vidim kako radi taj rain repellant ili kako se zvase i da vidim efekat voskiranja. Tabla mi dugo nije bila onako crna.
Lepo izgleda. A znate li mozda da li u NS ima ovakva usluzna perionica za preporuku?
U perionici gde sam ranije isao su zadnji put promenili sudjere oko Bozica,a mozda i pre NG. U samosluzne ne volim, tamo moram da trcim oko auta na stopericu
Ta se nalazi u Novosadskog sajma, ako neko bude isao neka napise ovde usluge koje se nude i utiske. Ja zadnjih par puta nosio na pranje u hotel Park perionicu, skroz korektno peru.
member napisao:Kabal, to je ista ta perionica koju je i Dzoni preporucio?! Ili sam ja nesto pobrkao?!
E pojma nemam, na google search se ta perionica sto je Johnny preporucio nalazi u Novosadskog sajma, ali se ja tamo ne secam neke perionice, a ova sto sam ja spominjao je u objektu hotela Park sa strane ulaza u bazen.