Dobro veče
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Dobro veče
Pa sto ne plati u kesu
?
A kako kada ne znaju koliko da mu naplate jer je ušao preko taga?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Slepci.
Kreteni.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gde to nema izlaz za tag? To mi zvuči neverovatno. Da se pokvario uređaj na rampi to me već ne bi iznenadilo.
Naplatna rampa Sirig. Da li nema ili ne radi nije bitno. Mora da kurži čovek bezveze i vozi po nekim selima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je bas hica - plati max cifru.Mr.Rotor napisao:A kako kada ne znaju koliko da mu naplate jer je ušao preko taga?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jesi siguran da te vozac ne krade? Dobro poznajem taj deo i znam za kombinacije koje bas tu imaju kamiondzije...Mr.Rotor napisao:Naplatna rampa Sirig. Da li nema ili ne radi nije bitno. Mora da kurži čovek bezveze i vozi po nekim selima.
100% sam siguran jer sam zvao nadležne i rekli su mi da nema elektronskog očitavanja na tom isključenju. Rekao sam im da su kreteni.
Ali cekaj, njemu ocita poslednji izlaz na naplatnoj rampi na samom AP
Vozač sad nema nikakav papri kao dokaz na kojoj je naplatnoj rampi ušao, a na ovoj na kojoj treba da izađe nema elektronske naplate.
Rešili smo tako što sam zvao nadležne koji su na kraju pristali da vozač na naplatnoj rampi ostavi podatke svog uređaja pa će oni iz centrale skinuti potreban iznos.
Kreteni su jer nemaju elektronsku naplatu na svakom izlazu.
Rešili smo tako što sam zvao nadležne koji su na kraju pristali da vozač na naplatnoj rampi ostavi podatke svog uređaja pa će oni iz centrale skinuti potreban iznos.
Kreteni su jer nemaju elektronsku naplatu na svakom izlazu.
Ima na sirigu enp ne znam koga si zvao.
Ne znam da li nema ili ne radi. I nisam 100% siguran da je Sirig.
Ako ne radi mogao je da trazi da potpise izjavu pa da ga puste jer nije njegova krivica. Ne bih ja automatski iskljucio vozaca iz te zavrzlame.