Tapatalk Post
Grčka
Re: Grčka
Ja sam mislio na Krf da idem ali cu ipak Lefkada s tim da cu prvi dan prenociti i obici (kad stignem predvece) Solun, a zadnji svratit do Meteora.
Ovo je u grubo, tek cu iduce nedjelje da rezervisem i pocnem planirat vise, idem pocetkom avgusta, ima li ko jos kakav prijedlog, sugestiju itd. Prvi put idem u Grcku autom, samo sam za vrijeme studija do Paralije bio sa balkan funom
Ovo je u grubo, tek cu iduce nedjelje da rezervisem i pocnem planirat vise, idem pocetkom avgusta, ima li ko jos kakav prijedlog, sugestiju itd. Prvi put idem u Grcku autom, samo sam za vrijeme studija do Paralije bio sa balkan funom
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kako je blize? Do Igumenice je 1000 km, pa jos trajekt, a do Leflade manje od 1000.crni napisao:bolje ti je da ideš na krf
i bliže i lepše
Meni je sledeca destinacija Krf, pa me interesuje da neko uporedi sa Lefkadom ko je bio na obe destinacije.
Meni se cini da su to dva potpuno razlicita koncepta letovanja
istorija, zabava, šoping, klima, čak i plaže.Day Walker napisao:Lepse za sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
tih par plaža na lefkadi deluju jebitačno ali su u stvari pržionice.
ja volim male ušuškane plaže sa prirodnim hladom, miris borovine i joda a na lefkadi jedini miris je miris prženog ljudskog mesa prelivenog nivea uljima.
ok, neka su plaže stvar ukusa ali sve drugo je na strani krfa
@schonenk
do igumenice je 920km a do vasilikija malo više od 1000km dok je do nidrija oko 980km. nema trajekta ali ima svaki dan besomučne vožnje do plaža
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
I ja ali nigde u gr nisam osetio taj miris borovine kao u istri. U cg nisam nikada letovao tako da nemam pojma kako je tamo.crni napisao:ja volim male ušuškane plaže sa prirodnim hladom, miris borovine i joda a na lefkadi jedini miris je miris prženog ljudskog mesa prelivenog nivea uljima.Day Walker napisao:Lepse za sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока