Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Re: Dobro veče

Post od superboss »

srdjanyo napisao: Ali dobro,javna je tajna da svi Srbi iz Krajine poseduju više (desetina) komada vatrenog oružja jer,Bože moj,kakav si ti Srbin ako nemaš oružje.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Generalizuješ. Da si rekao barem većina(što verovatno opet nije tačno ali ajde)...

Iz mog nekog iskustva, što se NS tiče, domorodci po količini budala ne zaostaju za dođošima. Takođe, ni po količini dobrih ljudi isto tako ne zaostaju za dođošima.

Ona varijanta: došli divlji pa oterali pitome je važila pre 20-30g, u međuvremenu su i pitomi podivljali pomalo
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Svaka kuća ima neko oružje, ne mora to da bude puška ili pištolj :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

I ja sam došao iz (uže) Srbije, pa od Bačke nemam nameru da napravim malo Braničevo ili mini Homolje ili Levač.
A ovde (ne mislim na forum :kezo: ) se konstantno potencira,od pojedinih, da je ovo nova SAO Krajina ili mini Srpska.
Posle nam krivo što nas EU zeza preko Hrvatske,Rusije....

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sta reci tek za Sajlovo

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Da li neko zna da li u NS postoji negde kontejner za odlaganje elektronskog otpada?

Imam jedan CRT monitor 17'', samo mi prasinu skuplja.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Ostavi pored, u roku od pola sata ce nestati ako ne i pre.

Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Napiši na netu da poklanjaš. Naćiće se neko kome treba.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ja nisam verovao da ljudi na kupujem prodajem prodaju monitore neke minijature i to za pravi iznos tipa 30,40 evra. Donose iz Nemačke ono što tamo bacaju i hajde da prodaju za 1000 din nego oni stvarno hoće da zarade.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Nelojalna konkurencija ljudi se kuce sa tim otpadom iz DE, al ozbiljno. Ono sto im bas ne treba ide u oglase.

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

havijer napisao:Ja nisam verovao da ljudi na kupujem prodajem prodaju monitore neke minijature i to za pravi iznos tipa 30,40 evra. Donose iz Nemačke ono što tamo bacaju i hajde da prodaju za 1000 din nego oni stvarno hoće da zarade.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ako je bas minijatura postoji dobar razlog zasto je takva cena - to je potrebno za kase.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ceo dan me boli zglob na nozi, mora neka kisa da padne. Milose sta kaze tvoje koleno? :D

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Nedavno je bilo u novinama da ce one sto izbegavaju sudske pozive na granici hvatati i voditi kod sudije...jel to samo prica cisto da se masa "zaplasi" i krene da se odaziva pozivima ili stvarno fercera? Treba za mesec dana da idem u CG pa ne bi da me na prelazu cape.

Bio naduvao pre godinu i po, u oktobru mi zastareva pa "izbegavam" pozive, majku mu nece me valjda cimati samo zbog toga :mangup:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Istina je, to je (bar sam mislio) bilo i pre, al to ide tek kad sudija izda nalog za dovodjenje, znaci nike bas ne primis poziv i odmah poternica.

A sto se tebe tice, ako te bas naguze i odvedu kod sudije ima resenja da dohvatis oktobar, bez brige, blizu je :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Prvi poziv mi je stigao prosle godine u martu i tada sam odlozio odlazak kod sudije (na savet advokata, telegramom). Od tada su mi par puta stizali novi pozivi ali ih nisam preuzimao (niti sam evidentiran kao da sam odbio da uzmem), a par puta su dolazili i da me privode (ali nisam bio kuci).

Prosle nedelje mi banuo pndur i navata me kuci, ja se ujutru spremao za posao, pita me on gde ces, ja reko na posao, kaze imas u 11 kod sudije jel mozes uzeti slobodan dan, ja reko ne mogu sada jel mogu sutra da se javim, kaze on hoces da pisem da te nisam nasao kuci?....ja nevera, reko naravno pisi, nista pozdravili se lepo i svako na svoju stranu :D

Bilo bi dobro ako neko zna pravi slucaj da su nekoga vratili sa granice. Nesto se kontam mozda da "isprobam" pa da odem tu negde do Iloka da probam da predjem granicu da vidim sta ce biti :mrgreen: .... truba mi da me na CG prelazu vrate pa mi propadne odmor (a i ovima sto budu isli sa mnom) :pardon:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mene su pre 5-6 godina proverili na ulici pa me oterali kod sudije direkt. A tu pricu sam i ja slusao i rekao bih da je samo zastrasivanje.
Odgovori