Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Dobro veče

Post od sebekkg »

Zar nije to u austriji/ch anonimno?
Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Toyota C-HR mk2

Post od dragan »

havijer napisao:Kod nas je divlji zapad jer se međusobno ljudi ubijaju dok je u inostranstvu terorizam sve više prisutan i mislim da će sve biti gore kad je taj problem u pitanju.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
pa i kad se ubijaju ne ubijaju se medjusobno clanovi SANU, da se ne lazemo...
naravno, najbolje bi bilo da svega toga nema, ali eto...
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Pa dobro ali može da se desi na primer da neko ko ima legalan biznis bude reketiran i ako neće da plati onda ni kriv ni dužan bude žrtva. Mada je najčešće to što kažeš, kriminalci između sebe.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

sebekkg napisao:Zar nije to u austriji/ch anonimno?
verujem da jeste, ali čile ni sa kim ne priča, sem sa mnom. Znaće da sam ja rekao. On ovde živi 43 god i nikog ne zna :kezo:

Malopre sam imao situaciju. Bio u nekoj radnji ''sve za kuću'' i kad sam se vratio u garažu, vidim ispred mene Seat alhambra kršina, drešina, sa svih strana ogrebana i isčukana parkira pored Mečke A klasa, dupli auspusi, amg paket, verujem da je A250. Otvara guska vrata od Seata i zvizne muški u A klasu. Ne može da izadje, njen muž preparkira i opet ona otvori i zvizne Mečku opet. I ja je pitam može li par puta da zvizne vratima u tudj auto. Ona se usrala, njen muž isto. Pitali onako tiho je l moj auto. Rekoh da nije (pričam iz Kije debili), kad počeli se deru kao divljaci, narod gleda. Kakvi pagani. Ja ih oteram u qrac, i krećem polako i žena trči za mnom i dere se ''imaš neki problem''? Ja stanem, u rikverc, ona poče da beži. Deru se kao divljaci, ja im pričam da nije u redu da lupaju kolima od 500 chf u auto koji košta 20-30k chf, da pripaze malo.

Samo sam čekao kad će da mi lupne Kiju. Izašao bih i oboje išamarao.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

TDI bi bio ponosan da si pokazao autoritet.

Pobogu , pa vi ste uredjenoj zemlji,zasto jednostavno ne bi pozvao policiju i da naprave zapisnik pa u osiguranje.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Meni poznanik kaže:"U D,AT,CH kad prijaviš policiji komšiju zbog, npr.lošeg parkiranja,on treba da ti zahvali,jer to je za njegovo dobro.
Drukanje policiji zbog toga i sličnog je pokazatelj da su to uređene zemlje,gde vlada zakon države koja je najjača.
A jok neki studenti ili navijači.
:kezo:

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

passenger napisao:Samo sam čekao kad će da mi lupne Kiju. Izašao bih i oboje išamarao.
Onda se pokupis i vratis se u SRB. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Jok, iz CH u AT
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kad smo kod divljeg zapada, cujem skoro za slucaj na banjici gde su lokalci reketirali deciju rodjendaonicu.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Znam za slučaj gde su reketirali ćevabdžinicu. Stalno lomili kad nije hteo vlasnik da plati
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

To je vec normalna stvar al malo je hevi kad je decja rodjendaonica :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Dobat tekst, povezan sa desavanjima u Zitistu.

"Beznađe. Jednostavna, a tako duboka reč koja opisuje posrnulog Balkanca. Otkada se rodio, nije vlasnik svog života. Na ovom nesrećnom Balkanu služi kao topovsko meso i glasačka mašina. Kažu da je na teritoriji bivše Jugoslavije četvrtina naroda doživela posttraumatski stresni poremećaj izazvan ratovima. Prosečan Balkanac nije otišao daleko od svog mesta, jedino kad su ga slali u rat na neku teritoriju gde kasnije nikad više nije ni kročio. Iz rata, ostale su traume, traume o kojima ni sa kim ne priča, jer zna da mu niko ne može pomoći. U našem je društvu sramota otići kod psihologa, narod će radije na svoju ruku uzimati neke lekove, ali oni ne mogu srediti probleme. Devedesetih se nadao boljem vremenu, ali sad kada je to "bolje" došlo, on nema čemu više da se nada. Postaje agresivan, najviše prema svojim najmilijima. U jednom trenutku uzima oružje ostalo iz rata i pomračene svesti puca na sve redom. Nikoga nije bilo briga za njegove probleme, zašto bi njega bilo briga za tuđe? Zato treba da razgovaramo jedni sa drugima. Misliš da samo tebe muči nešto? O ne, drugi imaju još veće probleme. Nisi Bog, ne možeš ti odlučivati ko će živeti, a ko umreti. Ne živi ti se? Moraš pronaći stručnu pomoć, depresija se leči kao svaka druga bolest. Danas je takvo vreme došlo da ne smeš nikome podviknuti jer ne znaš da li ima oružje i da li je toliko napet da će tvoja jedna reč biti dovoljan okidač. Sinoć je u Žitištu kraj Zrenjanina čovek iz automatskog oružja ubio 5 osoba i mnoge ranio. Žena ga je ostavila, bilo mu je muka od života, ali ne toliko da sebe ubije nego druge nevine ljude koji su samo izašli u grad da zaborave na par sati svoje probleme. Bata Trlaja je rekao kako je to "kretenizam" kada je Goran Bombaš izranjavao 10 ljudi da bi ubio Pirketa, ali Goksi je bio plaćeni ubica, sinoć je goru stvar uradio običan čovek. Zar smo preživeli devedesete da bi nas danas ubijali pripadnici sopstvenog naroda ni krive ni dužne? Ne treba nama ISIS, imamo dovoljno naoružanih ludaka oko nas. A država niti ih leči, niti hapsi, niti oduzima oružje. Ovo je divlji zapad, mafijaških i porodičnih ubistava svakog dana, kriminalci se oslobađaju, a pošteni ljudi hapse ili ubijaju. Jedan je život narode, a mi imamo jednu državu, ako već nisi pobegao, potrudi se da je učiniš boljim mestom za život koliko možeš, jer ako misliš da možeš živeti svoj život i da te situacija u društvu ne zanima, uverićeš se da itekako treba da te zanima jer ta situacija sve nas pogađa i sa propadanjem države, propadaju institucije, propada društvo, propada porodica, propadaš ti!"

Preuzeto sa fb stranice "Legende devedesetih"
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

ftj napisao:To je vec normalna stvar al malo je hevi kad je decja rodjendaonica :)
Njih ne zanima ni apoteku da reketišu
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ako je to ona preko puta bazena ta donosi ozbiljan novac.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Sad ima i ozbiljne troškove.
Nekad su restorani bili po pravilu reketirani. Naprave ljudi planiran budžet za otvaranje restorana i imaju stavku i za reket.
Jezivo...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori