Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Jesam, da može bili šta da radi...
znači moguće je da ga prebaci na drugo ime i taj da ga preregistruje? Šta se dešava sa mojim tablama?
znači moguće je da ga prebaci na drugo ime i taj da ga preregistruje? Šta se dešava sa mojim tablama?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Sa vezom u SUP-u, sve se može.
Nazovi ga i daj mu rok da prebaci auto u suprotnom, pravac sup i odjavi mu punomoćje. Ni to nije garant da ćeš nešto postići, druge nemaš, na žalost
Nazovi ga i daj mu rok da prebaci auto u suprotnom, pravac sup i odjavi mu punomoćje. Ni to nije garant da ćeš nešto postići, druge nemaš, na žalost
- passenger
Sup mi je na 1400 km
Ma ako mene ništa više ne vezuje za taj auto, ako su to i preko veze odradili kako treba, onda nema veze. Neću da neko 7. lice pravi neke prekršaje i nekako povežu da je auto moj.
Ma ako mene ništa više ne vezuje za taj auto, ako su to i preko veze odradili kako treba, onda nema veze. Neću da neko 7. lice pravi neke prekršaje i nekako povežu da je auto moj.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ako je auto dobio dr table( BG sada) ti više s tim autom zakonski nemaš ništa.passenger napisao:
Tvoje stare table na tvoje ime su ostale u MUPu.
Sve to može da se završi bez ikakve veze samo se ode u malo jaču agenciju za reg.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato lepo registracija na ime kupca, odmah. Cak cu ga i castiti razliku al da me cimaju (kao sto su nas i cimali za punta) ne hvala.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
To se otac smilovao na sirotinju i eto on bi se iznervirao, ali dobro, ako nemam ništa sa tim autom, onda meni lakše
Auto par stotina vredan,ništa ozbiljno.
Auto par stotina vredan,ništa ozbiljno.
Ovo što passenger pomenu seti me na jednu situaciju.
Skratiću maksimalno.
- pre 3-4 godina prodam Zastavu 50.8. Stajala pre toga barem 1 godinu neregistrovana na livadi. Parkirana je u voznom stanju, al došlo joj vreme da se rashoduje. Prodao ga za... 350e, il sam toliko cenio u startu.
- kamion kad je istekla registracija uredno odjavljen
- kupila neka braća iz nekog sela iz Šumadije. U UE došli Ategom sa idejom da natovare Zastavu. Opisujem način transporta jer su između ostalog pitali imam li brusilicu da iseku prikolicu Zastave da ne viri van prikolice Mercedesa.
- pre možda pola godine zvoni mi tel, nememorisan broj.
POENTA - odjavljen kamion, tamo neko (ne znam dali ti što su ga kupili ili neko treći, deseti) registrovao na MOG OCA (na koga je i bio pre odjavljivanja registrovan) bez l.k., odobrenja... ičega. I onda ga prodaje A zvao me kupac jer se moj broj vukao od prodaje i kreće da me ispituje o stanju kamiona. Šok! Samo u Srbiji neko može da registruje odjavljeno vozilo na isto to lice u drugom delu Srbije (tj iz drugog dela Srbije ga opet morao registrovati na UE tablice), bez znanja tog lica...
Skratiću maksimalno.
- pre 3-4 godina prodam Zastavu 50.8. Stajala pre toga barem 1 godinu neregistrovana na livadi. Parkirana je u voznom stanju, al došlo joj vreme da se rashoduje. Prodao ga za... 350e, il sam toliko cenio u startu.
- kupila neka braća iz nekog sela iz Šumadije. U UE došli Ategom sa idejom da natovare Zastavu. Opisujem način transporta jer su između ostalog pitali imam li brusilicu da iseku prikolicu Zastave da ne viri van prikolice Mercedesa.
POENTA - odjavljen kamion, tamo neko (ne znam dali ti što su ga kupili ili neko treći, deseti) registrovao na MOG OCA (na koga je i bio pre odjavljivanja registrovan) bez l.k., odobrenja... ičega. I onda ga prodaje A zvao me kupac jer se moj broj vukao od prodaje i kreće da me ispituje o stanju kamiona. Šok! Samo u Srbiji neko može da registruje odjavljeno vozilo na isto to lice u drugom delu Srbije (tj iz drugog dela Srbije ga opet morao registrovati na UE tablice), bez znanja tog lica...
Neko obrisao odjavu?
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Stjepa napisao:Ovo što passenger pomenu seti me na jednu situaciju.![]()
Skratiću maksimalno.
- kupila neka braća iz nekog sela iz Šumadije. U UE došli Ategom sa idejom da natovare Zastavu. Opisujem način transporta jer su između ostalog pitali imam li brusilicu da iseku prikolicu Zastave da ne viri van prikolice Mercedesa.![]()
Ovo je fascinantno!!!!!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
@pass, ako si mu u ovlascenju napisao da moze da proda vozilo trecem licu, odjavi tablice... ti mu kao prodavac me trebas vise.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Prvi put u novijoj istoriji... 
Šta da kažem?Srbija je ovde gde jeste jer su takvi, koji su registrovali kamion bez vlasnika, u većini i oni reprezentuju ovu državu.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Šta da kažem?Srbija je ovde gde jeste jer su takvi, koji su registrovali kamion bez vlasnika, u većini i oni reprezentuju ovu državu.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Passengerova komšinica.
http://mondo.rs/a915772/Info/Svet/Gola- ... stana.html
http://mondo.rs/a915772/Info/Svet/Gola- ... stana.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V