Dobro veče
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Dobro veče
"bar dan 
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tamanite ih topovima
kakav crni Strand, cekam da opadne nivo pa da otpalim do Macka.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Zamolio bih ako moze neko sto pre da mi odgovori, crkao mi je mali bojler u kuhinji, da li mogu da se nekako prespoje creva koja su isla kroz njega?
photo hosting
photo hostingRe: Dobro veče
Hvala Veljo
, znaci to samo uvrnem?
+1
Naravno i podloške, kao što su i bile.
Naravno i podloške, kao što su i bile.
Ne mora, samo podloška jer tu nije veliki pritisak.
Ja sam stavio kucine i dobro drzi.
Pre neki dan kad je izjavio da mu je MMf dao nemoguc zadatak, pomislio sam: mora da vrati GB pod okrilje EU 
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Se razume neko u ove zakone:
prodao sam pre 2 godine liku auto. Dao sam mu ovlašćenje ''do prve registracije''. Prošle godine opet dodjem na odmor, zamoli me lik da mu produžim ovlašćenje (bez ograničenja), tj. dam novo, jer nema pare da ga prebaci na svoje ime. Ja ni da čujem, otac navalio, aj pristanem. I sad nadjem taj auto, čiji sam još uvek vlasnik, u oglasima sa BG tablicama.
Je l moguće bez mene vlasnika da su prebacili nekako na BG tablice? Ne razumem se u taj zakon, ali valjda ako prebacuju na druge tablice, moraju ove da budu odjavljene uz pomoć mene? Ili pak kako da prijavi taj lik auto na sebe i na BG table, kad nema kupoprodajni ugovor sa vlasnikom (mnom)?
prodao sam pre 2 godine liku auto. Dao sam mu ovlašćenje ''do prve registracije''. Prošle godine opet dodjem na odmor, zamoli me lik da mu produžim ovlašćenje (bez ograničenja), tj. dam novo, jer nema pare da ga prebaci na svoje ime. Ja ni da čujem, otac navalio, aj pristanem. I sad nadjem taj auto, čiji sam još uvek vlasnik, u oglasima sa BG tablicama.
Je l moguće bez mene vlasnika da su prebacili nekako na BG tablice? Ne razumem se u taj zakon, ali valjda ako prebacuju na druge tablice, moraju ove da budu odjavljene uz pomoć mene? Ili pak kako da prijavi taj lik auto na sebe i na BG table, kad nema kupoprodajni ugovor sa vlasnikom (mnom)?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Zavisi kakvo si mu ovlascenje dao. Ako je potpuno, moze da radi sta hoce, kao da je njegov.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.