TT
Grčka
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Grčka
Ma zarasla tabla, nisam palio navigaciju ove godine kao ni prošle i zamalo da nastavim pravo, korov veliki ko drvo skoro preko pola table.
Sramota kad većina srpskih turista ide na to njihovo more a ni pošteno da obeleže kuda se vraća za Srbiju.
Sramota kad većina srpskih turista ide na to njihovo more a ni pošteno da obeleže kuda se vraća za Srbiju.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Alvirko rekao da ne treba ići kroz ind. zonu (prvo skretanje za Solun), već na drugom skretanju pravo na Egnatia Odos pa onda ka Solunu i Halkidikiju (na ovoj mapi put vodi pravo dole ka Chalastri). Jeste malo duže, ali se ne staje nigde i brzo se vozi. Mislim da smo samo prve godine u povratku išli kroz ind. zonu, pošto sam se sad setio nekih semafora koje smo samo tada imali.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja sam jednom promasio to tvoje skretanje Dzi i isao ovuda kuda preporucuje Alvirko. Leteo sam po E90 da nadoknadim vreme i posle mi je trebalo jos podosta da prodjem sporace koje sam davno pretekao pre tog iskljucenja za e86 i industrijsku zonu. Tako da, ne bih ja menjao rutu 
Kroz industrijsku zonu je krace 15 kilometara.
Ovde imate stanje na prelazima i naplatnim rampama u Makedoniji, kamere su u pitanju.
http://www.roads.org.mk/315/video-kameri

Ovde imate stanje na prelazima i naplatnim rampama u Makedoniji, kamere su u pitanju.
http://www.roads.org.mk/315/video-kameri

alvirko lupa samo tako
to okolo naokolo je čisto gubljenje vremena i nepotrebna vožnja
znači, prvo skretanje i vožnja do prvog podvožnjaka, prestrojavanje na levo i skretanje na semaforu u levo u pravcu halkidikija, kavale, čega god.
jednostavnije ne može
to okolo naokolo je čisto gubljenje vremena i nepotrebna vožnja
znači, prvo skretanje i vožnja do prvog podvožnjaka, prestrojavanje na levo i skretanje na semaforu u levo u pravcu halkidikija, kavale, čega god.
jednostavnije ne može
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mi za Tasos najbolje preko Dojrana ? Potpuno ste me zbunili sa ovih milion ruta i uplasili rupa na putu.
Za Makedoniju nemam reci, ej da oni 6 godina ne mogu da rese skakaonice, od tada idem u GR ili one katastrofalne delove, to je neverovatno. Nije mi jasno zasto ih EU pusta. Neka im daju neki kredit za to jebem mu mater pa neka iskontrolisu trosenje...
Za Makedoniju nemam reci, ej da oni 6 godina ne mogu da rese skakaonice, od tada idem u GR ili one katastrofalne delove, to je neverovatno. Nije mi jasno zasto ih EU pusta. Neka im daju neki kredit za to jebem mu mater pa neka iskontrolisu trosenje...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Rezervisao Lefkadu.
Selo Athani. Zapadna strana ostrva.
Aloni studios and apartments.
Cena za 31.07-12.08, 12 noćenja, dve osobe 595 evra.
Selo Athani. Zapadna strana ostrva.
Aloni studios and apartments.
Cena za 31.07-12.08, 12 noćenja, dve osobe 595 evra.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vožnja kroz ind. zonu ima svojih prednosti u vidu pumpi ako vam zatreba stajanje za odmor ili wc.
Ako idete onom drugom trasom ne računajte na iste.
Ako idete onom drugom trasom ne računajte na iste.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Rezervisao sam letovanje u Nea Potidei, prvi prst Halkidikija.
Putovaću kolima, ali do sada nisam putovao u tu nregiju, jer sam stalno letovao u okolini Leptokarije.
Interesuju me iskustva u putovanju, pa ako je neko u skorije vreme išao neka kaže svoje utiske
Pozdrav
Putovaću kolima, ali do sada nisam putovao u tu nregiju, jer sam stalno letovao u okolini Leptokarije.
Interesuju me iskustva u putovanju, pa ako je neko u skorije vreme išao neka kaže svoje utiske
Pozdrav