Dobro veče
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Dobro veče
Provericu i kod njih, videh na sajtu da i oni rade.
Inace, ovi sa blica su ove godine nebrojeno puta vikali "vuk, vuk" pred svaku kisicu i susnezicu i sad kada je stvarno trebalo zakazali su, a i niko ih ne bi ni shvatio ozbiljno da je bilo suprotno.
Inace, ovi sa blica su ove godine nebrojeno puta vikali "vuk, vuk" pred svaku kisicu i susnezicu i sad kada je stvarno trebalo zakazali su, a i niko ih ne bi ni shvatio ozbiljno da je bilo suprotno.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Direktor RHMZa, Jugoslav Nikolić kaže da je juče ispaljeno 136 raketa sa 36 pozicija.
Za izvlačenje oštećenja vakumom treba videti na više mesta naravno.
Baš mi je žao kome je oštećen auto.
Za izvlačenje oštećenja vakumom treba videti na više mesta naravno.
Baš mi je žao kome je oštećen auto.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa upravo je vakum i slicno za ovakve stvari kao stvoren, upravo to je spas. Ne vidim sta je problem i da se skida nebo...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ma ko zna šta su Kinezi posipali iz džambo-džeta da predsednici i prve dame ne pokisnu tokom posete, a po polasku neku protiv hemiju
Ja umiro od kijanja ta tri dana...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vidjen plavi st cak 2x, udat u ns ocigledno 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci radi taj Duki, u Mirijevo idem samo po kazni (svojim kolima) ?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lepo kaže Vučićević da postoji zavera...

Poznanik sa ARCS foruma je komplet sredio 159 potpuno uništenu od grada. Neki lik u zemunu nešto masira.schonenk napisao:Kako vakumom da izvuces 50 sitnih udubljenja? Ja da to radim trazio bih zlato. Da su krupna, pa hajde. Verovatno samo jos jedna zivotna lekcija.
Verovatno trlja ruke zadovoljno, biće mesecima zauzet. Nemoj da se nerviraš, rešivo je, samo će da košta.
Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Nidzo, to pričaš za Neleta? Stvarno je dobro urađeno, nije imalo šanse da se vidi da su postojale ulubine.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
Pa to je duki, dule, kako god. Ne skida nebo vec izvlaci vakumom.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Zavisi, ako masira, mora da skida nebo, mislim da vakuum ne može da izvuče baš mala ulubljenja kao i oštećenja na pregibima
Nemam pojma, meni je radio ulubljenja, drugaru isto, bilo kod njega na pregibu, ja video taj auto izubijan od grada kako ga je ispeglao, tacnije hauba je bila pola uradjena pola ostecena. Svakako mu se mora najaviti i tek kad vidi kaze sta moze a sta ne, cena itd. mislim da ima vise velicina tih vakuma, ozbiljan alat ima.
I Avensis je malo nastradao. Nisam se nešto potresao, videće se više kad se opere.
TT
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma nije to vakum. Zalepi plastikom navoj na mestu uljubljenja, kapne tu istopljenu plastiku, u nju se gurne navoj, očvrsne, iznad navoja se stavlja skalamerija koja omogućava da se navoj "izvlači", a pošto je zalepljen onda vuče lim sa sobom.
Ima ti setovi da se kupe, video sam Fuschs kod druga kofer ceo oko 500e košta. Kinezi prave mnogo jeftinije. Nije baš sad nuklearna fizika.
Ima ti setovi da se kupe, video sam Fuschs kod druga kofer ceo oko 500e košta. Kinezi prave mnogo jeftinije. Nije baš sad nuklearna fizika.
Ima i u KG-u neki lik koji radi vakumom. Pre 2 godine cale oterao auto kod njega, imalo je 6,7 ulubljenja od grada. Cini mi se da je bilo 10e po rupi
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk