Dobro veče
Re: Dobro veče
Sređuje dokumentaciju, biće za par dana 
Radno iskustvo nula. Megableja, stranka, funkcije... ništa rad.snork napisao:Ok, ima preko 30 godina, pa da kažemo da je dovoljno zrelaza predsednicu opštine.
Meni deluje kao težak rad...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I mene pošto sam i ja rođen na Savskom vencu, kao i bar 70% rođenih u BG u "ta vremena"Velja napisao:Sramota me što sam rođen na Savskom vencu...
Težak, težak...Velja napisao:Meni deluje kao težak rad...
Širim haos!
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
sta mislite , koliko bi moglo da se dobije za fiat doblo maxi , sa drugim redom sedista, 2007 1.4 tng, 90.000km presao , prvi vlasnici , kupljen ovde ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Pa i sad je valjda tako, izuzev Zvezdaremethane.master napisao: ...kao i bar 70% rođenih u BG u "ta vremena"![]()
To htedoh da kažem, izuzev Zvezdare i valjda Zemuna većina Beograđana je rođena na savskom vencu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nijedan Beograđanin nije rođen u Zemunu 
...i obrnuto
...i obrnuto
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa bolje i ovakve nego zadrigli komunisti...
U nekoj iteraciji zamene vlasti, nekad će doći i pismeni i školovani na prave funkcije.
Evo ga gradski arhitekta je školovan na državnom fakultetu i opet je sprdnja i s njim.
U nekoj iteraciji zamene vlasti, nekad će doći i pismeni i školovani na prave funkcije.
Evo ga gradski arhitekta je školovan na državnom fakultetu i opet je sprdnja i s njim.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pravi stručnjak za BG.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Državni fakultet ne garantuje da nisi za sprdnju, naročito u kombinaciji sa članstvom u vladajućoj stranci. 
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Aca Kajak najbolji primer predrasuda...
Morao sam na put i ostade mi auto u garažu ušća zna li ko kad se otvara jer dolazim oko 6 ujutro sjutra pa ako je zatvorena da produzim kući? Znam da se ušće u 10 otvara al možda ranije otvore ili zbog zaposlenih
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk