Dobro veče
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Re: Dobro veče
Opa, poradio malo na ekipici, podmladio ih, imaju cak i uniformu. Ja kad sam obezbedjivao neki njegov "miting" ekipa je bila nista ispod 55 godina, i onako vecina je delovala kao beskucnici. Ali zato su borbeni bili, ne mozes da im objasnih da vucko od 2000 ljudi nece moci njih pojedince da primeti kako se guraju u prvi red i aplaudiraju i slicno, kako bi valjda kasnije dobili neku nagradu....
Inace ko nije prisustvovao jednom takvom skupu otvaranja i slicnog, treba da ode kao turista da vidi koliko su ljudi spremni, za verovatno dnevnicu i sendvic, da se blamiraju i prodaju dostojanstvo....
Najjace mi je bilo kad je govor drzao azerbejdzanski ambasador, na njegovom jeziku (ruski, azerbejdzanski, kojii je vec) i naravno niko nista ne razume, i rece premier (valjda isto ili slicno se kaze kao i na nasem jeziku) i oni svi aplauz
Ja ih pitam sto aplaudiraju, sta kaze, oni naravno kuliraju...
Inace ko nije prisustvovao jednom takvom skupu otvaranja i slicnog, treba da ode kao turista da vidi koliko su ljudi spremni, za verovatno dnevnicu i sendvic, da se blamiraju i prodaju dostojanstvo....
Najjace mi je bilo kad je govor drzao azerbejdzanski ambasador, na njegovom jeziku (ruski, azerbejdzanski, kojii je vec) i naravno niko nista ne razume, i rece premier (valjda isto ili slicno se kaze kao i na nasem jeziku) i oni svi aplauz
,,Ovo mi zovemo pečenje - prase i jagnje...
Nismo nenormalni k'o vi tamo u Kini, pa da jedemo pse''
Nismo nenormalni k'o vi tamo u Kini, pa da jedemo pse''
Preveliko prase uzeli
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nisu samo oni takvi, svi redom. Na sednicama kako vole da lupetaju tek kao da ih ocenjujunmaric1993 napisao:Opa, poradio malo na ekipici, podmladio ih, imaju cak i uniformu. Ja kad sam obezbedjivao neki njegov "miting" ekipa je bila nista ispod 55 godina, i onako vecina je delovala kao beskucnici. Ali zato su borbeni bili, ne mozes da im objasnih da vucko od 2000 ljudi nece moci njih pojedince da primeti kako se guraju u prvi red i aplaudiraju i slicno, kako bi valjda kasnije dobili neku nagradu....
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: CL203 C160, PUG Expert 2.0hdi
Malo politike.
Buduca gradonacelnica rima, advokatica, 37 god.

Buduca gradonacelnica rima, advokatica, 37 god.

Irena Vujović, predsednica SO Savski Venac

Cekaj, od kad je ovo i da li je provereno?Heinz napisao:Irena Vujović, predsednica SO Savski Venac
Ja bio na slavlju kod drugara koji je imenovan za predsednika SO Savski Venac i sada je na toj funkciji, bas smo dobri drugari.
Cak imam i zvanicni dokument (resenje o imenovanju) koje mi je poslao na Viber posto nisam verovao.
Poslednja izmena od goblin u 20 Jun 2016, 00:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Predsednica opštine, nije SO. Lapsus memorie.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1139942
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1139942
Da, ali ti si gore napisao "predsednica SO" (skupstine opstine) a ona je izabrana za predsednicu "opstine".
Vidim dalje u tekstu da se pominje moj drugar kao predsednik SO kao sto sam i napisao.
Gledam vest i prvo mi nije bilo jasno, znam da sam bio na slavlju, dobar mi drugar, imam cak i zvanicni dokument u telefonu....
A kako stvari stoje, iako nisam planirao mislim da cu za vreme ovog mandata biti aktivan u toj opstini.
Vidim dalje u tekstu da se pominje moj drugar kao predsednik SO kao sto sam i napisao.
Gledam vest i prvo mi nije bilo jasno, znam da sam bio na slavlju, dobar mi drugar, imam cak i zvanicni dokument u telefonu....
A kako stvari stoje, iako nisam planirao mislim da cu za vreme ovog mandata biti aktivan u toj opstini.
Poslednja izmena od goblin u 20 Jun 2016, 00:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Izvini gobline što sam te potresao, napisao sam da sam pogrešio.
"Lapsus memoriae - грешка у мишљењу, памћењу"
"Lapsus memoriae - грешка у мишљењу, памћењу"