Dobro veče
- Gabau
- Pridružio se: 17 Jul 2013, 17:18
- Garaža: Ford Focus mk2.5 1.4, 80ks i Ford Fiesta mk3 1.1
Re: Dobro veče
Kod nas u makedoniji zakazivanje za pasos je putem telefona i najcesce od danas za sutra i za 2 nedelje (cesto i samo 5-6 dana) je gotov. Znaci treba onaj vas Vucic da kopira od nas i nesto dobro a ne samo kako da bude na vlast jos sto godina kao ovaj nas Gruevski.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sasa, idi do SUPa u K Petra, mi smo tamo prosli lagano i slucajno.
Da je sistem debilan jeste.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Da je sistem debilan jeste.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Portal e-uprava je odlično radio ranije. Sad su ga zakomplikovali tako da ne vredi ničemu. Ja sam tako išao za uverenja o prebivalištu, za decu, sve po dva puta. Debilizam.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Juce sam radio produzenje pasosa. Idi koji minut pre 7 u K. Petra, bice dosta ljudi ali ne brini, nisu svi za pasos. Otvorice vrata u 7 i pustice vas unutra, stanes u red i zapisu te kad hoces termin taj dan i zavrsavas posao. Dobijes potvrdu i za 10-tak dana pokupis novi pasos. To je toSaša napisao:Ne može u 7 jer rade od 8. Plus, zakazuje se valjda od 10.00 do 12.00 ili tako nešto, i još ne može za isti dan. Neverovatno, kao da su napravili sistem da ne rade nego da eto sede na šalterima i važno se gledaju. A i ovaj "Portal e-Uprave" je očigledno najobičnija sprdnja.
TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Hvala momci, probaću onda u Kralja Petra. 
Da li više zaista ne treba vući ona silna uverenja i izvode, dovoljan je stari pasoš plus uplatnice?
Da li više zaista ne treba vući ona silna uverenja i izvode, dovoljan je stari pasoš plus uplatnice?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Samo stari pasoš i uplatnice.
Mi smo vadili za klinku, žena zakazala SMS-om,dobije se najbolji i najprecizniji termin,dok sa sajtom je najobičnije njakanje.
I,da,uvek usmeravaju ka Kralja Petra.
Sony Z3
Mi smo vadili za klinku, žena zakazala SMS-om,dobije se najbolji i najprecizniji termin,dok sa sajtom je najobičnije njakanje.
I,da,uvek usmeravaju ka Kralja Petra.
Sony Z3
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Bar nešto dobro. Mene su na šalteru skoro smarali za izvod iz matične kada sam produžavao ličnu, naime rođen sam u Hrvatskoj i imam samo njihov izvod, pa me gnjavili da mora taj da odnesem kod matičara, da dobijem naš... A imam sve naše dokumente već 100 godina, debilizam. Na kraju me pustili i ipak dali ispravu uz upisanu primedbu tamo u sistemu da moram doneti naš izvod na uvid. Ma da, sve trčim, briga me. Sada više valjda neće smarati i tražiti stalno "FT1P". 
TT
TT
Samo stari pasos i uplatnice i nemas brige 
Potpuno normalna stvar je da prevedeš izvod u svakoj zemlji čiji si državljanin... nisu tu Srbi ništa izmislili.Saša napisao:Mene su na šalteru skoro smarali za izvod iz matične kada sam produžavao ličnu, naime rođen sam u Hrvatskoj i imam samo njihov izvod, pa me gnjavili da mora taj da odnesem kod matičara, da dobijem naš... A imam sve naše dokumente već 100 godina, debilizam. Na kraju me pustili i ipak dali ispravu uz upisanu primedbu tamo u sistemu da moram doneti naš izvod na uvid. Ma da, sve trčim, briga me.
- Saša
Smaranje. Vide oni sve podatke i iz ovog, odnosno ne treba im ni taj, sve podatke već imaju odavno u sistemu, ali treba opravdati onolike silne radnike po šalterima u gradu, misle oni jedni na druge. No hvala Bogu, valjda je i tome konačno došao kraj.
TT
TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hvala na informacijama, preneo sam mu pa ćemo videti šta će da uradi. Sutra ima suočenje sa dotičnom.Uroš S. napisao:Ahahah, carski.
Vlado, sud odlučuje koji dokaz će da prihvati a koji ne. Naravno da će svaki snimak biti samo plus, a suprotna strana može da obara svaki dokaz, pa i recimo ja kao suprotna strana mogu za tvoj iskaz da tvrdim da je laž. Edit: Suprotna strana može da se protivi izvođenju bilo kog dokaza, kao što ti možeš da predložiš saslušanje mačke kao svedoka npr. Sud daje konačnu odluku o tome koji će se dokazi izvesti na pretresu. Ne postoji ništa što bi zabranilo korišćenje snimka kao dokaza. Štaviše, to je odličan, jak dokaz.
Više puta smo koristili snimke na suđenjima u vidu dokaznog materijala, dok sam bio u sudu, i tu uglavnom nema spora, čak se ni ne pokušava osporavanje video snimaka od strane suprotne strane.
Mislim da može da se pozdravi sa dukatima, ta ih je sigurno instant zavalila negde.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Dobro jutro. Ima li vrucine kod vas? U Stanovu ne moze da se spava dalje od 7. :-(
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ovde 14 stepeni oblačno, sad kao navire sunce. Super za šetnju.
Kroz prozor gledam planinu koja me je vratila pre par nedelja zbog snega i do pre 2 dana se dosta otopilo i onda vidim opet obelelo sve.
Kroz prozor gledam planinu koja me je vratila pre par nedelja zbog snega i do pre 2 dana se dosta otopilo i onda vidim opet obelelo sve.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Klima mamara, da je nisam imao juče i danas, nadrljao bi