Dobro veče
Re: Dobro veče
Sta vise imas protiv Turcina,evo ja sam Turcin,hajde napisi mi sta imas toliko protiv celog naroda.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
I protiv R32 
Ja imam R20 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
R20T 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Miloše turčine, ...... .. ......Milos napisao:Sta vise imas protiv Turcina,evo ja sam Turcin,hajde napisi mi sta imas toliko protiv celog naroda.
Ma bre nema čovek ništa protiv turaka nego protiv VW... što je još forumske perspektive još gore.
Širim haos!
Šta se desilo sa sladoledima? Svi se smanjuju već godinama.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da se ne bi cena povecala. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ista sudbinu ima i smoki
zato lepo kod goranca 2 litre limunade i sladoled za 200 kinti da se u..res.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eh, da su samo sladoledi, nego apsolutno sve... Uzmes bocu mleka, veliki natpis: "10 POSTO VISE" a cela flasa ima manje od litar... 
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
On ima nešto protiv Type Rdoganadunx81 napisao:I protiv R32
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad mala privreda pocne da pravi smoki eto me kao verni kupac.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Lično smatram da je veoma loše etiketirati ljude na nacionalnoj osnovi. Imam super iskustva sa nekim Turcima, Kurdima pa i Albancima.passenger napisao:Stoka turska. Neki lik došao na ideju da okači projektor i pusti utakmice EP ispred svoje diskoteke. Lik se lepo setio, došlo dosta ljudi, jedu i piju, zaradjuje $$$. I stoka turska izgubila od nekoga pre par dana i uzeli polupali sve živo i šutirali narod koji je došao. I gazda se iznervira i prekine to da radi, tj. da moćeš da gledaš tekmu na projektoru. I 15 turaka debila došlo ispred njegove kuće da ga bije. Lik zvao policiju, pohapsili ih svih 15.
Stoka su. Evo pre par dana slikali se sa natpisom ''where is marco''... najgora nacija. Od moje supruge drugarica, pa njen otac radio u pošti i došao turčin glupi da digne kredit i ovaj rekao da ne ispiunjava uslove i otišo lik po nož i 36 puta ga izboo u pošti. Sad ovaj povredjeni mora da uči ispočetka kako se hoda, jede itd. Turčin valjda osudjen na dvadesetak godina.
Najjače pre par dana: videla policija lika u Opel Zafiri i videli da pretovaren i usmerili ga sa autoputa na prvu vagu da ga mere. I našli mu 700 kg mesaVozač turčin
S druge strane postoje neki kozojebi za koje se i sam pitam kako su uopšte našli put da sa svoje planine siđu do prvog autobusa pa dalje u Evropu.
shandu90 napisao:Kad mala privreda pocne da pravi smoki eto me kao verni kupac.
Sent from my LG-H440n
Imas u disu onaj smoki za 10 kinti. Za te pare odlican.