Послато са GT-N7100
Dobro veče
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Tu je svuda zona, ne možeš duže od 2-3 sata. Jedno od opcija je da se parkiraš kod sajma, ispred sajma u Bul. Vojvode Mišića je besplatan parking, znači ne da uđeš unutra u sajamski krug već ispred imaš relativno veliki parking. Samo moraš da paziš da se isključiš na njega odmah na početku, tamo gde je rampa i gde se inače ulazi na sajam samo što ne pređeš prugu već ideš odmah na parking. U suprotnom gaziš žutu traku a tu je kamera. Pitaj za detalje ako nisi nikad bio.
To ti je 1km daleko od destinacije, može peške, ili da uhvatiš nešto od brojnog prevoza koji prolazi tuda.
https://www.google.rs/maps/@44.7962537, ... !1e3?hl=en
To ti je 1km daleko od destinacije, može peške, ili da uhvatiš nešto od brojnog prevoza koji prolazi tuda.
https://www.google.rs/maps/@44.7962537, ... !1e3?hl=en
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Znam gde je, bio sam na sajmu sad skoro, hvala
Znaci tu mogu da parkiram bez da me neko dira, nosi itd? 
- grujicd
Ma da, to je skroz regularan parking, a pošto dolaziš ujutro i nije neki sajam u toku trebalo bi da bude mesta.
Klikni na ovaj link, to je taj ulaz na parking, desno se prelazi rampa i ulazi u krug sajma a ti treba da pređeš preko tog pešačkog pravo da bi ušao na besplatan parking ispred.
https://www.google.rs/maps/@44.7969096, ... 6656?hl=en
Isto tako, parking nije samo tih prvih 100 metara, produžiš njime posle, prođeš blagajne i tamo je drugi veći deo parkinga. Ma uzmi malo street view prođi napred i videćeš da je to sve parking u narednih 500m. Posle podzemnim prolazom kod tih blagajni pređeš ulicu i onda ili čekaš prevoz ili ideš samo pravo.
Klikni na ovaj link, to je taj ulaz na parking, desno se prelazi rampa i ulazi u krug sajma a ti treba da pređeš preko tog pešačkog pravo da bi ušao na besplatan parking ispred.
https://www.google.rs/maps/@44.7969096, ... 6656?hl=en
Isto tako, parking nije samo tih prvih 100 metara, produžiš njime posle, prođeš blagajne i tamo je drugi veći deo parkinga. Ma uzmi malo street view prođi napred i videćeš da je to sve parking u narednih 500m. Posle podzemnim prolazom kod tih blagajni pređeš ulicu i onda ili čekaš prevoz ili ideš samo pravo.
- H4wkeye
Pogledao sam sad, znam gde je. Trebalo bi da bude ok, hvala za info.

Ispod Durmitorske na parking BIAe, ako si sluzbeno lice ne vidim sto ne bi pustili.H4wkeye napisao:U sredu bi trebalo da idem u Durmitorsku, u Centar za zastitu radnika MUP na neke preglede, bicu tamo celo jutro do popodne, gde je najbolje parkirati tj. ostaviti auto?
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Ulazis iz Savske ulice, odmah desno cim se sidje sa autoputa.
Ili malo dalje, javna garaza u A Kostića ali je pitanje da li ce biti slobodnog mesta bas u vreme kada tebi treba.
Ili na Senjaku u malim ulicicama, ako poznajes taj kraj, ima nekoliko parkinga pa onda tramvajem 2 bese stanice.
Ili na pakring kod zeleznicke stanice ili onaj preko puta autobuske stanice, pa opet nekoliko stanica prevozom.
Nadje se, ali najblize ti je u Savskoj na policijskom parkingu.
Mozes i u samoj Durmitorskoj da se parkiras ako bude slobodno.
Ili to kod sajma.
- grujicd
U Durmitorskoj je žuta zona, dva sata, a rekao je da mu treba na celo prepodne. I meni je palo na pamet da pita tamo kolege da li može negde na službena mesta.
- H4wkeye
To nije losa ideja, taj BIA/policijski parking ako je odma tu blizu. Videcu tamo sta i kako, to bi bila najbolja solucija, hvala drustvance.
Idi slobodno u Sarajevsku 41 preko puta 6. uprave (valjda) drugarica tamo ima stan. Uđi u dvorište gledaj da nekoga ne ogradis i parkiraj ceo dan. Inace drugarica kada nema mesta parkira na ulici na neobeleženo parking mesto(ispred neke optike pored invalidskog) po ceo dan i niko je nikada ne dira. Uzmi ovo sa rezervom ni mene nisu dizali, ona mi kaze da u samoj ulici živi dosta pandura i da nikada nije videla da nekoga nose.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bravo !Day Walker napisao:Na Astru F misli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
zex
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Stvarno ostavlja bez teksta!!!!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kako si ti došao do ovog oglasaMilos napisao:http://www.kupujemprodajem.com/Luster-o ... er_id=1712
U stvari ne želim da znam
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V