Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Dobro veče

Post od Kuzmanovic »

Nasao :D

Slika

I ja imam problema sa zglobovima, sad ih izvrcem bukvalno na kamencic. Posledica treniranja sa nezalecenim povredama. :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Za te stvari sam ja seckao luk i ulje i stavljao na zglob pa preko kesa, izvuce odlicno.
Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kuzmanovic napisao:Nasao :D

Slika

I ja imam problema sa zglobovima, sad ih izvrcem bukvalno na kamencic. Posledica treniranja sa nezalecenim povredama. :)

To se meni na basketu desilo, kako sam se docekao umalo nisam crko od bola. Jedva se kuci dogegao. Da ne pricam o tome sto poplavi stopalo posle krace setnje, zlo.

Sent from my LG-H440n
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Samo necural :)

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja izvrnuh pre 3 nedelje, drzao nogu u ledenoj vodi i posle mazao fastum gel i za 7 dana sam ponovo igrao, samo sad bandaziram za svaki slucaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

zex napisao:U Nemackoj nema sanse da uzmes stan bez kaucije. Ovde su agencije mnogo manje zastupljene od Nove godine kada su im ukinuli pravo da od zakupca uzimaju kauciju. Inace je bilo da platis agenciju 2 kirije+38% porez, +2-3 kirije depozit+1kirija za prvi mesec tako da ti u startu bez namestaja treba 6000 evra...Onda krece kupovina namestaja, pa roikovi isporuke 8-12nedelja (krace sam cekao auto nego sofu) :) . Zena popizdela... :) :) :)

Ovde nema sanse da u stanu, zateknes ves masinu...
Čuo sam da je zakon u D drugačiji od NG. Ne znam na koji način oni sada zaradjuju.

Znači u austriji je sad najgore. Poskupljuju za 10% stanarine, ne znam po kom osnovu. Ali i dalje moraš da platiš agenciju par bruto (sa troškovima struje, vodei grejanja???), onda kauciju platiš 2-3-4 kaucije i to te ubije. Veš mašinu moraš da doneseš, kuhinja svuda ima (to za Nemačku sam čuo da nema kuhinje, nisam mogao da poverujem). A tek sam kupio Miele veš mašinu, dao za nju 900 eura čini mi se, posle sam je prodao za oko 500 pre prelaska u ovaj stan, jer je mašina već tu.

Ja sam nameštaj već imao, nešto sam uzeo džabe (ima FB stranica gde ljudi dele džabe sve živo. Uzeo sam dva snowborda, L kauč u super stanju, lance za kola, monitore za PC i još 300 stvari. Donosio dole za Srb, pa mi se smučilo i ne uzimam ništa više. Takođe sam i davao sve šta mi nije trebalo i ljudi uzimali. Jeftinije nego da se baci), a nešto sam i kupovao u polovnom odličnom stanju (super očuvana komoda od milion kg za spavaću, koja u radnji nova košta 300 eura, a ja sam je platio 80e (cenio je lik 100) i sto za ručavanje od 25 eura. Sto za ručavanje moram platim bar 1500 eura za ono što se meni svidja, tako da će čekati).

Plan mi je da promenim i set za TV (dva viseća i donji deo), ali nije žurba, ovaj je praktično nov, star ispod dve godine. Stolice za sto za ručavanje sam jeftino platio. Plaćao sam ih 20 eura komad, bio popust sa 80 eura. Na poslu na pauzi listao malo one reklame i video i odmah posle posla uzeo 4. Žao mi je što nisam uzeo još 2, ali uzeću onu klupu i držaću je u podrumu, pa kad dodju gosti, onda je donesem.

Još jedan orman bi trebalo da kupim. Žena u mene ima 2900 komada odeće. Jedan mi je u podrumu za sezonsku odeću.

U suštini, cela dnevna sa trpezarijom i kuhinjom: 3 elementa za TV (viseći i polica za TV), sofa i stočić za sofu. Sto i 4 stolice.
Spavaća soba: komoda, orman, krevet i dva noćna stočića. Minimalno i to je bila rasprava sa gospodjom mi oko toga, ali sam pobedio :mrgreen:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ti si sa carsa dosao jel da ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
zex
Reactions:
Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
Garaža: Audi A3 Sportback

Post od zex »

sad naplacuju proviziju gazdi...Masovno sad na immobilienscout su oglasi za privatno izdavanje. Pre ih nije bilo ni za lek, samo na malim oglasima.
Ja sam se ovde slogirao kakve su cene namestaja. Da opremis trosoban stan, da kupis sve,, treba ti od 7-10000 evra... Ta Miele ves masina bas bila jeftina. Ja sam gledao u avgustu, Siemens, AEG, BOSC su bile za te pare, a Miele+500 evra...Ja kupio Indesit na OTTo sa susenjem za 440 evra...Zna na tom otto.de da bude svasta povoljno pa koga ne mrzi moze da "snjura"
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Opremanje stana ni u SRB nije džaba. Nemačka je još i jeftina u odnosu na CH.
zex
Reactions:
Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
Garaža: Audi A3 Sportback

Post od zex »

U odnosu na CH sve je jeftino...Ono je katastrofa, katastrofa...Diesel na A2 je bio 1,5CHF, kad nisam slogirao... U Nemackoj je 1,08-1,1 eur
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Floyde, koja je fora bila sa onih 2500 mesecno za sve drzavljane Svice, cujem da je vecina protiv toga? Ako je istina, zasto?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Standard. Sve skupo ali svi imaju.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Xepoj87 napisao:Floyde, koja je fora bila sa onih 2500 mesecno za sve drzavljane Svice, cujem da je vecina protiv toga? Ako je istina, zasto?

Sent from my Sony

Da ne bi za tri generacije postali lenji i glupi :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Vlada im jasno rekla da to ne može da se održi i da bi budžet otišao u materinu, zato nisu ni izglasali. Ovde to predstavljaju kao da su na tolikom nivou svesti da su sami prokljuvili da taj plan nije dobar na duže staze, pa zato nisu glasali za njega :)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mislis mi bismo tako doneli neke dobre odluke samo da je imao ko da nam objasni?
Odgovori