Od kad se oralni zove "usmeni"?shandu90 napisao:Na usmenom dobila 10*
Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Serem se na trke na Uscu. Jebo ih onaj ko ih je dozvolio. Kolaps napravise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Nemoj tako, pa na auto-forumu si 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sutra mislio da odem, u 12 valjda pocinje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Veljo jeste auto forum, klub ljubitelja automobila a ne trka i ljubitelja kolapsa.
MM kakvo crno Usce, na proslavi sam nekoj
MM kakvo crno Usce, na proslavi sam nekoj
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Plus Grazia Shopping NightDay Walker napisao:Serem se na trke na Uscu. Jebo ih onaj ko ih je dozvolio. Kolaps napravise.
DW, jbg stigla me sećanja kad je zvuk friziranuh Fića zvonio preko pola grada...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Steta za crvenog jugića i hondu. Nisam video sta se desilo, al sam ih video parkirane posle, posteno su se cuknuli.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Borkovic ce ladno stvarno da bude poslanik, sad ga prozivaju na glasanju u skupstini 
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Objektivno procenite situaciju:
uselio sam se u nov stan i imao sam 10 dana da prijavim šta ne valja. S obzirom da mi je jedan zid i terasa komplet u staklu, tu su logično žaluzine. Ima ih ukupno 5 i električne su. Posle par dana sam primetio da 2-3 leže potpuno na podu terase kada se spuste do kraja. Ličilo mi je na neki kvar i pozvao sam firmu koja iznajmljuje stanove i oni poslali dva klinca da srede to (Hrvati).
Procenili situaciju, zaključili da moraju da menjaju L profile na dvoje žaluzina, po 3 L profila (4-5cm). Došli drugi put za dve nedelje, montirali profile, probali i ne štima opet. Posle su došli na ideju da vrate stare L profile i našteluju sva tri motora da se gase ranije, tj. pre nego što žaluzina legle na pod. I za to im je trebalo 15 minuta, za sva tri. Popili kapućino, sok, pitao za doručak je l su gladni i otišli.
Od tada nas je firma koja nam iznajmljuje stan zvala 50 puta i poslala 2500 mejlova sa pitanjem ŠTA je to koštalo 1000 franaka. Ta firma za montiranje/popravku žaluzina su za to uzeli 1000 franaka i sad ovi hoće da znaju šta su toliko radili. Mi smo tu malo vatali krivine, medjutim na kraju smo morali da kažemo kako je i bilo: ''došli, procenili situaciju, naručili 6 L profila, montirali, ne štima, naštelovali 3 EM i sada je ok.''
Upravo mi stiže poruka od tog lika da smo ih sjebali totalno, jer ih ova firma, vlasnici ovih stanova, naguzila ljudski i prekinula svaku saradnju. I napadaju me jer sam tako postupio, a na počeku smo krili, nego su nas stvarno napinjali i na kraju smo popustili i rekli i u suštini zašto bih ja krio šta su oni radili u faktički njihovom stanu, jer ja sam samo podstanar.
Ko je ovde kriv, ja što sam rekao istinu? Ili ovi momci nemaju pravo da napadaju.
Potpuno objektivni budite.
uselio sam se u nov stan i imao sam 10 dana da prijavim šta ne valja. S obzirom da mi je jedan zid i terasa komplet u staklu, tu su logično žaluzine. Ima ih ukupno 5 i električne su. Posle par dana sam primetio da 2-3 leže potpuno na podu terase kada se spuste do kraja. Ličilo mi je na neki kvar i pozvao sam firmu koja iznajmljuje stanove i oni poslali dva klinca da srede to (Hrvati).
Procenili situaciju, zaključili da moraju da menjaju L profile na dvoje žaluzina, po 3 L profila (4-5cm). Došli drugi put za dve nedelje, montirali profile, probali i ne štima opet. Posle su došli na ideju da vrate stare L profile i našteluju sva tri motora da se gase ranije, tj. pre nego što žaluzina legle na pod. I za to im je trebalo 15 minuta, za sva tri. Popili kapućino, sok, pitao za doručak je l su gladni i otišli.
Od tada nas je firma koja nam iznajmljuje stan zvala 50 puta i poslala 2500 mejlova sa pitanjem ŠTA je to koštalo 1000 franaka. Ta firma za montiranje/popravku žaluzina su za to uzeli 1000 franaka i sad ovi hoće da znaju šta su toliko radili. Mi smo tu malo vatali krivine, medjutim na kraju smo morali da kažemo kako je i bilo: ''došli, procenili situaciju, naručili 6 L profila, montirali, ne štima, naštelovali 3 EM i sada je ok.''
Upravo mi stiže poruka od tog lika da smo ih sjebali totalno, jer ih ova firma, vlasnici ovih stanova, naguzila ljudski i prekinula svaku saradnju. I napadaju me jer sam tako postupio, a na počeku smo krili, nego su nas stvarno napinjali i na kraju smo popustili i rekli i u suštini zašto bih ja krio šta su oni radili u faktički njihovom stanu, jer ja sam samo podstanar.
Ko je ovde kriv, ja što sam rekao istinu? Ili ovi momci nemaju pravo da napadaju.
Potpuno objektivni budite.
Poslednja izmena od passenger u 06 Jun 2016, 21:35, izmenjeno 1 put ukupno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''