Da, s tim da je Ceed ozbiljno olupan i napred i nazad a erbegovi ništa.schonenk napisao:Videh bas dobro olupan poslednji ceed u prolasku kontra smerom. Najavljena kisa pa svi u cetvorotockase. Ja na toj deonici obilato koristim zutu, sigurnije je.Velja napisao:Gužva na N.Bgd
Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ne bih ja brinuo o Ceed. Ima pet zvezdica na euroNcap testu
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Zanimljivo, mada se secam i diskusije oko one petice sto je napravila 16 pirueta na auto putu, a nisu se aktivirali jastuci.Uroš S. napisao:Da, s tim da je Ceed ozbiljno olupan i napred i nazad a erbegovi ništa.schonenk napisao:Videh bas dobro olupan poslednji ceed u prolasku kontra smerom. Najavljena kisa pa svi u cetvorotockase. Ja na toj deonici obilato koristim zutu, sigurnije je.Velja napisao:Gužva na N.Bgd
G sila aktivira begove, i to u odgovarajućem smeru. Ako toga nema, nema ni otvaranja, tj. kola koja se vrte i tumbaju deluju slabom silom na vozača i senzore, te nema potrebe da se ispaljuju da ne naprave još veću štetu.
Bio sam jednom u Luzernu kada je bilo tako neko lepo vreme, pa su ljudi isterali i oldtimere kabrio npr, baš lep prizor.passenger napisao:Bilo 22-23 stepena, sunčano. Prelepo vreme i svi poskidali krovove.
Više mi Tesla ne izaziva taj efekat kao pre, jer ih npr u Cirihu ima dosta i na svaki korak ih viđaš. Manje ima BMW GT od Tesli![]()
![]()
Postoji neki zakon u kome se zabranjuju bučna vozila, tj. turiranja bučnih vozila, ali ipak pola Ciriha odzvanja od Ferarija, Astona, Maseratija (rekao bih da Maserati ima grublji i jači zvuk od Astona) itd.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ništa dok Lihtenštajn ne istera svoje mašine
Pre par dana sam video gospođu 70-75 godina, vozi lamperiju:
http://www.autoscout24.ch/de/d/rolls-ro ... 10%26r%3d5
http://www.autoscout24.ch/de/d/rolls-ro ... 10%26r%3d5
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Drug ima let u septembru i ne zna gde da ostavi auto u BGu na jedno petnaest dana. Šta predlažete?
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Neka ga zabode negde u blokovima... pod uslovom da nema zanimljive felne.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Можда је боље негде око Арене.
ТТ
ТТ
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Čuo sam da u Surčinu ima uslužno privatno parkiranje, oni te i odvezu do aerodroma. To mi je infomacija od pre godinu-dve, a ni tad nisam čuo detalje.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Hvala vam na informacijama momci.
A šta mislite o ovoj soluciji?
http://www.aviokarta.net/vesti/656-park ... ta-carine/
A šta mislite o ovoj soluciji?
http://www.aviokarta.net/vesti/656-park ... ta-carine/
- Mladen7
Ovo deluje kao najbolja opcija po meni
Ljudi obratite pažnju gde parkirate kola. Ovih dana su pauci iz parking servisa izgleda u nekoj pojačanoj akciji. Nose i gde nisu ni zalazili nit koliko znam ikada nosili, ja koliko sam video po Novom Beogradu.
Ništa što sam video da nose nije ometalo saobraćaj, nije bilo bahato, ok nije ni po propisima ali poznat je i hroničan nedostatak parking mesta.
Ljudi obratite pažnju gde parkirate kola. Ovih dana su pauci iz parking servisa izgleda u nekoj pojačanoj akciji. Nose i gde nisu ni zalazili nit koliko znam ikada nosili, ja koliko sam video po Novom Beogradu.
Ništa što sam video da nose nije ometalo saobraćaj, nije bilo bahato, ok nije ni po propisima ali poznat je i hroničan nedostatak parking mesta.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Zato ja ne mogu provucem decja kolica do ulaza vec vozim preko hauba. Juce ni nakon dva sata nisu poslali vozilo, a dva vozila ciste ulicu za nekog lelemuda 100m dalje.
- Mladen7
O tome i pričam, nedavno DW zagrađen nisu hteli da nose...
Ovo sve što sam video nikoga realno ne ugrožava i ne ometa, pride ljudi su vremenom navikli da je ok, ništa mi nije jasno čak i da hoće da nose imali bi šta i gde.
Sam pauk je zamišljen da nosi vozila koja ometaju saobraćaj i pešake a ne kao hajdučija bez preke potrebe, ako je neko nepropisno parkiran ne vidim što ne ´zalepe` kaznu i to je to.
Ovo sve što sam video nikoga realno ne ugrožava i ne ometa, pride ljudi su vremenom navikli da je ok, ništa mi nije jasno čak i da hoće da nose imali bi šta i gde.
Sam pauk je zamišljen da nosi vozila koja ometaju saobraćaj i pešake a ne kao hajdučija bez preke potrebe, ako je neko nepropisno parkiran ne vidim što ne ´zalepe` kaznu i to je to.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo ja danas ceo dan nemam gde da parkiram ispred zgrade kod mojih, kod Arene. Ima tamo dalje bliže autoputa ali večito nosim nešto ili sam sa decom, pa onda moram da parkiram na betonskom poluostrvu koje je nastavak parkinga. I gledam u cm da parkiram na rubu prednjim delom da bi pozadi ostavio dovoljno mesta da se može proći sa dečijim kolicima. Ali opet se ne osećam prijatno. Inače pauk ne zalazi često, ali zna da prođe i par puta je dizao odatle.

Tapatalk @ Desire 626

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !