Da, izgleda da su ga obrisali. Lik je genijalno probao da povuce ka sebi onaj lim cime se zatvara frizider Jelen piva, a onda je "iznenada" ceo frizider pao na njega.
Jbt na svadbi sam kod drugarice, pored nas sedi neki od ovih hipstera. Dečko od 30 god max ladno ima brkove kojima su krajevi zašiljeni na gore i na displeju telefona svoju sliku.
Gde ide ovaj svet u pm, mislio sam da je to samo fora i da ovakvi debili ne postoje u stvarnosti
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Te pacere samo treba ignorisati. Meni je bilo najjace kad se jedna zena dohvatila sa likom koji je sedeo za mojim stolom a muz i decica mislim da nisu ni znali sta se zbiva u wc-u. Posle svako na svoje mesto, ko da nista nije bilo. A deugi slucaj, moja rodjaka pravila vegansku svadbu, posle toga bila salsa zurka i promocija plesne skole koju drzi. Sva sreca pa nisam isao.
Vladapetr napisao:Jbt na svadbi sam kod drugarice, pored nas sedi neki od ovih hipstera. Dečko od 30 god max ladno ima brkove kojima su krajevi zašiljeni na gore i na displeju telefona svoju sliku.
Gde ide ovaj svet u pm, mislio sam da je to samo fora i da ovakvi debili ne postoje u stvarnosti
Ajde priznaj da ti je brka skinuo najbolje parče jagnjetine ispred nosa pa ga zato prozivaš na netu