Naravno da nije smešno kad izjaviš "kupujem Jaguar jer sam skroman i ne želim da privlačim pažnju".nidza napisao:@Floyd: Nije ni smešno.
Ja nemam ništa protiv da pričamo ozbiljno o autu ali se prvo oslobodi predrasuda i stereotipa.
Naravno da nije smešno kad izjaviš "kupujem Jaguar jer sam skroman i ne želim da privlačim pažnju".nidza napisao:@Floyd: Nije ni smešno.

Sad kao, mi Srbi seljaci ne znamo sta valja, nipodistavamo ostale proizvodjace. A ako pogledas sva znacajna svetska trzista svaka pojedinacna marka iz velike trojke unistava Jaguar-a po prodaji.nidza napisao:Istina je to što su napisali za naše tržište ovde, gde većina priznaje samo veliki nemački trio, a sve druge marke se nipodaštavaju.

I to sa prednjim pogonom tek nema veze sa vezom. Sta je sa onim cim predjes u 6 cil 95% dobijas 4x4. I da ste svi sumaheru u ovoj klasi limuzina. Pustite nidju neka uzme ono sto mu se svidja. Covek voli to i gotovo. 95% ce voziti normalno i polako u tom autu i njemu je najbitnije da mu bude prijatno dok se vozi. Sta ce mu bembara koju nece i ne voli i nece se osecati lepo u tom autu. Zanimljivi ste svi ali preterancije ima i te kako ...
 I to sa prednjim pogonom tek nema veze sa vezom. Sta je sa onim cim predjes u 6 cil 95% dobijas 4x4. I da ste svi sumaheru u ovoj klasi limuzina. Pustite nidju neka uzme ono sto mu se svidja. Covek voli to i gotovo. 95% ce voziti normalno i polako u tom autu i njemu je najbitnije da mu bude prijatno dok se vozi. Sta ce mu bembara koju nece i ne voli i nece se osecati lepo u tom autu. Zanimljivi ste svi ali preterancije ima i te kako ...A razlog je?nidza napisao:Ja bih bio veoma nesrećan da moram da biram auto samo iz te tri marke.