Mada sam primetio da dosta manje ljudi koristi takvu "pricu"

Klasično balkansko ponašanje...Markoni napisao:...sto kad neko rezervise levu traku i misli da ako ide maksimalnom dozvoljenom brzinom ne sme niko da ide brze od njega... Za takve bih voleo da imam "bull-bar"...
Tapatalk Post
Ima presretaca i na tom sprchu od autoputa?pedja napisao:Naravno, pretekao me je cim smo ih prosli. Naravno, na prvom narednom iskljucenju mu je crni passat uzimao meru
Ovo bi trebalo u auto-skoli da se uci. Normalno je da tako uradis isto kao sto je normalno da kazes "Izvolite" ili "Hvala". Kada bi svi bili takvi...NexT napisao: I kad napravim gresku ili se bezobrazno ubacim izvinim se, i obavezno se zahvalim sa sva 4 kad me neko pusti u njegovu traku u guzvi...
Pa i da jeste ne vidim nista lose u tome... Ako si ti jedan od onih koji vozi levom trakom po ogranicenju dok je srednja slobodna, i vidis da ti se priblizava auto u retrovizoru a ne nameravas da se sklonis u srednju traku onda me bas interesuje sta je u tom momentu u tvojoj glavi...?nixa napisao: Klasično balkansko ponašanje...

Au kako me ovo nervira. Jezim se takvih likova. Sto je najgore 90% vozaca u NS to radiMarkoni napisao:sto kad neko rezervise levu traku i misli da ako ide maksimalnom dozvoljenom brzinom ne sme niko da ide brze od njega... Za takve bih voleo da imam "bull-bar"...
Tapatalk Post
 Stvarno mi nije jasno kojom se oni logikom vode. Isto tako i stajanje na uslovno zeleno
 Stvarno mi nije jasno kojom se oni logikom vode. Isto tako i stajanje na uslovno zeleno 
Bravo! Bas tako, ali oni bi da izigravaju policiju.Markoni napisao: Ako ja idem brze od ogranicenja, npr. 150 km/h, nije tvoje da me ogranicavas da to radim, vec postoje oni kojima je to posao. Moje je da platim kaznu ako sam prekoracio brzinu, ili da idem u zatvor, ili stagod... Ti ne znas koliko se meni i zbog cega zuri.

U gradu
 U gradu  Pa veci je problem to u gradu jer se vrlo cesto potrefe 2 pametnjakovica kako paralelno jedan do drugog krstare 50kmh pa moras da ih obilazis krajnjom desnom, zutom trakom, dok na auto putu se redje desi da neko vozi bas uporedo.
 Pa veci je problem to u gradu jer se vrlo cesto potrefe 2 pametnjakovica kako paralelno jedan do drugog krstare 50kmh pa moras da ih obilazis krajnjom desnom, zutom trakom, dok na auto putu se redje desi da neko vozi bas uporedo.