TT

JesamDarko napisao:@maxer proba li ti te erdingere?
 , otišle su sve one tri flaše + limenka i mogu se složiti sa ostalima da je stvarno mnogo bolje pivo nego Zaječarsko. Zaječarsko je dobro ali deluje kao da je razblaženo u odnosu na ovaj mutni i crni Erdinger tj. mutni Franziskaner (pogotovo je on baš "drugačiji").
, otišle su sve one tri flaše + limenka i mogu se složiti sa ostalima da je stvarno mnogo bolje pivo nego Zaječarsko. Zaječarsko je dobro ali deluje kao da je razblaženo u odnosu na ovaj mutni i crni Erdinger tj. mutni Franziskaner (pogotovo je on baš "drugačiji"). 

Sinoć namerno uzeo kabinet opet da probam, neko Brka, American pale ale ili kako vec. Uopšte mi se ne dopada. Moraću malo da sednem da naučim sve vrste piva da bi znao šta mi odgovarapedja napisao:Danas probah jedno od Kabinet piva. Nisam ni znao da su dogurali do koliko neces vrsta.
U pocetku behu 3 ili 4...
Ovo je bilo sa nekim primesama mandarine i meda. Onako, moze da prodje, ali je blize Jelen Freshu nego pivu, iako ima 5-6% alkohola.
Ortak je pio neko jace, mutno, nije odusevljen.
Probao sam biti "u fazonu", ali jednostavno nisam
I nije mi zao
Probacu jos neka od piva domacih malih pivara, ali sa Kabinetom sam zavrsio, za sada.