Dobro veče
Re: Dobro veče
Šabac opet ima vlast bez naprednjaka

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Poražavajuće je što DJB i SRS imaju istu strukturu godišta glasača.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
Uroše, sasvim objašnjivo. Onaj ko ništa ne uspeva da uradi u životu je ponosan jer je Srbin, to mu je najveći uspeh u životu, što je rođen na geografskoj dužini i širini koja pripada teritoriji Srbije.
S obzirom da smo izuzetno glup narod i da generalno nemam nekog prevelikog uspeha, nije ni čudo da je mnogo takvih i u mlađim godinama od 40.
S obzirom da smo izuzetno glup narod i da generalno nemam nekog prevelikog uspeha, nije ni čudo da je mnogo takvih i u mlađim godinama od 40.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kada sam napisao da je sramota kakvi su nam studenti, izmedju ostalog sam i na to mislio. Gledam na Facebooku sta se pise i cudim se kako studenti mogu da glasaju za SRS. SRS ima vise glasova od DJB u toj starosnoj grupi.Uroš S. napisao:Poražavajuće je što DJB i SRS imaju istu strukturu godišta glasača.
Ovu glasacku strukturu SNSa bi toliko naglasio, da svaki put kada neko kaze da ne glasa jer nema za koga, vidi ko odlucuje umesto njega.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Baš tako, bravo za post.
A može i da se krene o temi zašto je demokratija glup sistem.
A može i da se krene o temi zašto je demokratija glup sistem.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Шта ћеш, сем неких тоталитарних система који су изузетци, већина примењује неки од видова демократије, мада се слажем да је понекад баш глуп систем.

ТТ

ТТ
Šteta što nemamo malo zdraviju desnicu i iskreno mi je drago što većina mladih nije za EU i za NATO. U SRS su prepoznali jedine borce protiv toga.
Ne u EU, ne u NATO, ne gej paradi.
Ne u EU, ne u NATO, ne gej paradi.
Daj brate SRS ... ja pokusavam da shvatim ko je prosecan glasac SRS.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma oni su klasična farsa i bukadžije. Ali to pali kod neobrazovanih.
Jos da je ovo Sokrat stvarno rekao bilo bi dobro. Znam da ti super zvuci i sve to, ali proveri pre nego sto postujes.Mladen7 napisao:Шта ћеш, сем неких тоталитарних система који су изузетци, већина примењује неки од видова демократије, мада се слажем да је понекад баш глуп систем.
ТТ
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Хм...ајде оно како би ти рекао, дај линк да није, али проверено
@mr.Rotor Да, нажалост права озбиљна десница код нас непостоји.
ТТ
@mr.Rotor Да, нажалост права озбиљна десница код нас непостоји.
ТТ