Sta ti je bre to!?! e cigaraSh@rance napisao:Ja danas pazario
I baš je težak komad metala
 ima display, dugmice neke....izvini ali ne videh nikada nesto slicno
 Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Sta ti je bre to!?! e cigaraSh@rance napisao:Ja danas pazario
I baš je težak komad metala
 Mislim da nije adekvatna tema, ali i ja delim tvoj problem.Uroš S. napisao:Ne znam da li je prava tema, ali skinuno sam se sa kapi za nos. Par godina sam koristio Olynth a u poslednje vreme Nasic, uvek za decu. Imam devijaciju pa mi je to dodatno pogoršavalo situaciju.
Elem juče je bio pakao, od ujutru do 7-8 uveče totalno zapušen. Ceo dan nalivao Marisol sa Pantenolom i fiziološki rastvor da bi nos popustio predveče, tako da sam čak spavao sa otpušenim nosem što mi se nije desilo godinama. Još par dana i verujem da će odvikavanje biti stoprocentno.
Elem kod tzv. medikamentotnog rinitisa se zasite receptori u nosu, pa mora da se koristi stalno neki od sprejeva koji šire krvne sudove. Leči se tako što se momentalno prestane sa upotrebom bilo čega osim kapi tipa Marisol, i u težim slučajevima idu kortikosteroidi, inekcijama ili u tabletama.
Ne postoji obrada i prerada, navedene supstance se pomešaju i ostave da odstoje par dana, onda se flaširaju.Grujic napisao:Vrv tako što teški metali nisu direktan sastojak već kontaminat u procesu proizvodnje, prerade, obrade....Vladapetr napisao:Ne mogu dugo, samo najbitnije: odakle teški metali u jedinjenju kada ih nema u supstancama koje grade to jedinjenje?
A ako ih ima u tim supstancama, kako se te supstance koriste već X godina i nisu nadjene?
A ovako neštomića napisao: Sta ti je bre to!?! e cigaraima display, dugmice neke....izvini ali ne videh nikada nesto slicno

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

hahaha... sumnjam da bih pod dejstvom iste tako vozioDelija napisao:Pa bolje uzmi vutru kad si nervozan, nego to sranje od cigara.

a i nelegalno je.
  a i nelegalno je.