Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Dobro veče

Post od starac vujadin »

Dusan napisao:
starac vujadin napisao:Obojica su bolji od nje, a više bih voleo Sandersa negi Trampa, mada je i Tramp ok...obojica imaju svoje slabe tačke. Hilari je težak kreten, ne bi valjalo globalno da ona pobedi.
Mislim da je ogromna razlika izmedju Trumpa i Sandersa, a Hillary i takva kakva je opet je bolja od Trumpa. Trump je totalno lud i potpuno ne predvidiv. Ko zna na sta je sve spreman. Sa Hillary barem znamo sta da ocekujemo, mislim mi, kao ostatak sveta.
NIsam ni sumnjao da tako misliš :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Sigurno mu ne guraju reci u usta. Ako cuje sta prica, to je bukvalno razlog da se uplasis.
ftj napisao:http://www.youtube.com/watch?v=2wJaeDVTo5Y

bilo bi fora da neko izbroji koliko puta je ovde slagao, po meni izmedju 30 i 40 puta, otprilike jedna laz u minuti.
Ovaj novinar je prilicno nesposoban.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

SviĐa mi se Što te Tramp plaŠi :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Nije da me plasi, ali ako mislis da je Trump kao predsednik dobara opcija onda ne znam sta da ti kazem.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Dusan napisao:Ovaj novinar je prilicno nesposoban.
:plusone:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa i nije bas. Mislim lik nije politicar, pa cak ni skolovani novinar, pa logicno da nije neki retoricar u odnosu na nekog ko se samo time bavio u zivotu ali prvo se malo uputite u rad, kao i u sam sadrzaj intervjua i pitanja pa onda osudjujte. Tj. nemojte biti toliko povrsni.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Dusan napisao:Sigurno mu ne guraju reci u usta. Ako cuje sta prica, to je bukvalno razlog da se uplasis.
Dušane, Tramp je izjavio: "Učinili smo veliku nepravdu Srbima, koji su spašavali američke pilote i bili naši saveznici u dva svetska rata. Ako ja postanem predsednik, politika SAD prema Srbiji će se iz korena promeniti".

Bog poživeo Trampa :D i nadam se da će se kandidovati, a zatim i pobediti!
Dusan napisao:Mislim da je ogromna razlika izmedju Trumpa i Sandersa, a Hillary i takva kakva je opet je bolja od Trumpa. Trump je totalno lud i potpuno ne predvidiv. Ko zna na sta je sve spreman. Sa Hillary barem znamo sta da ocekujemo, mislim mi, kao ostatak sveta.
Šta da očekujemo sa Hilari? Bombe? :glavomuzid: Ona je svoju političku karijeru izgradila bukvalno našom krvlju. Ne mogu da zamislim da je neko Srbin, ili živi u Srbiji, ili je bar nekada živeo u Srbiji, a da želi da ona postane predsednik.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Tramp to nije izjavio, to je patka ovde puštena. Probaj da nadješ tu izjavu u originalu, u nekim USA novinama.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

snork napisao:Šta da očekujemo sa Hilari? Bombe? :glavomuzid: Ona je svoju političku karijeru izgradila bukvalno našom krvlju. Ne mogu da zamislim da je neko Srbin, ili živi u Srbiji, ili je bar nekada živeo u Srbiji, a da želi da ona postane predsednik.
Apsolutno se slazem, za Hilari. Kao sto sam vec napisao nista me ne bi ispunilo vise nego da ispusi i ove godine.

Ali se ne treba zavaravati jer je Trump neko ko je toliko nepredvidiv da moze da izazove rat ili srusi svetsku ekonomiju pre nego sto dorucukje. I taj stav prema nama, ako ga je upste negde izneo mozes okaciti macku o rep jer u roku od odmah ce ga promeniti.

Mrtva trka ko bi bio gori, jedino sto od Hilari znas sta da ocekujes.

EDIT: Koliko se secam, Trump je kritikovao bombardovanje, to je tacno, ali je onda rekao da je trebalo poslati vojsku. :srbin:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Postoji transkript emisije, ovo je taj deo:

KING: ... who show leadership ability. But, we don't know the -- for example, you and Kosovo. Would you have done what Clinton did?

TRUMP: Well, I would have done it a little bit differently. And I know this would sound terrible. But look at the havoc that they have wreaked in Kosovo. I mean, we could say we lost very few people. Of course, we had airplanes 75,000 feet up in the air dropping bombs. But, look at what we've done to that land and to those people and the deaths that we've caused.

Now, they haven't been caused with us and the allies because we were way up in the air in planes. But, at some point, you had to put troops in so not everybody could go over the borders and everything else, and a lot of people agree with that.

Now, would people have been killed? Perhaps, perhaps more. But, at least ultimately, you would have had far fewer deaths. And you wouldn't have had the havoc and the terror that you've got right now.

So, you know, I don't know if they consider that a success because I can't consider it a success.

KING: You don't.

TRUMP: They bombed the hell out of a country, out of a whole area, everyone is fleeing in every different way, and nobody knows what's happening, and the deaths are going on by the thousands.

Izvorni link:

http://edition.cnn.com/ALLPOLITICS/stor ... ranscript/
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ta Trampova neprevidivost mi je malo izvakana tema, a i ne vidim neki razlog da on pokrece ratove.

Hilari je nestvaran lazov i mislim da je ponizavajuce za Ameriku ako se svede da "vladaju" dve porodice non stop (Bush - Klinton)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Bože svašta... Ko da je ikad bilo bitno ko im je predsednik :ccc:

Lidija izvukla sedmicu u Jakovu - 2 mil. evra :)
Poslednja izmena od Velja u 15 Apr 2016, 20:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

nuk napisao:Postoji transkript emisije, ovo je taj deo:

KING: ... who show leadership ability. But, we don't know the -- for example, you and Kosovo. Would you have done what Clinton did?
Evo snimka (na 18:50): https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6Qs#t=1131

To je sve lepo rekao (reč je o 1999. godini). Trebalo bi da je kasnije ponovo pominjao Srbe u kontekstu borbe protiv islamskog terorizma (ono što sam naveo). Poslaću link ako nađem snimak.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Velja napisao:Lidija izvukla sedmicu u Jakovu - 2 mil. evra :)
2 miliona je izgleda neki plafon, nikako da nameste da dođe do 3...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Završnica kampanje, nisu ni kamen-temeljcu džabe :D
Odgovori