Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Da Vam kazem , mislim da cu biti srecniji u toj toyoti od opela. Kad je vidim spolja srce mi zaigra
 Da Vam kazem , mislim da cu biti srecniji u toj toyoti od opela. Kad je vidim spolja srce mi zaigra   . Opel meriva funkcionalna ali sedista su toliko tvrda a i nekako dosadan auto, takodje nema dizela za isporuku tek polovinom maja
 . Opel meriva funkcionalna ali sedista su toliko tvrda a i nekako dosadan auto, takodje nema dizela za isporuku tek polovinom maja   Posto smo ostali na benzincima, odlucio sam da je toyota sa benzincem bolji izbor.. Nadam se da nisam pogresio, mada sa novim autom je tesko pogresiti. Isporuka za 7 dana
  Posto smo ostali na benzincima, odlucio sam da je toyota sa benzincem bolji izbor.. Nadam se da nisam pogresio, mada sa novim autom je tesko pogresiti. Isporuka za 7 danaI sija mu se volan kao da je presla 150kmarketman napisao:Taj skodilak je cuknut malo spreda. Vidi se na haubi kad se zagleda malo bolje, kao i zazor iznad suvozackog fara

Ne treba preterivaticikajowa napisao:Kad je vidim spolja srce mi zaigra.

Markoni napisao:Ne treba preterivaticikajowa napisao:Kad je vidim spolja srce mi zaigra.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk