AcaKayak napisao:Vidim bice grupno veselje na forumu
Onda samo ostaje da starcu natrljamo nos sto nije glasao za Radulovica da "ne baci glas" pa je glasao za neku budalu
Nema problema. Što se tiče Radulovića primam i opkladu
AcaKayak napisao:Vidim bice grupno veselje na forumu
Onda samo ostaje da starcu natrljamo nos sto nije glasao za Radulovica da "ne baci glas" pa je glasao za neku budalu
Pa normalno da ne moze da pobedi, toga je svestan i on, i njegovi clanovi, a i mi slobodni glasaci.grujicd napisao:I najvećim optimistima je jasno da Radule ne može da pobedi. Da li može da se skupi više strana i napravi neka većina bez Aleka, za sad ne deluje tako. A i da bude, to su sve poznate njuške.
Ono što nama treba je drugačiji mentalitet i da državna služba bude za ponos a ne za krađu. Kad dođe neko da podmiti da za sebe dobije neku korist na uštrb svih u najmanju ruku da mu pokažu vrata. Kad ministar traži da se dozvoli nešto protivzakonito da ga otkače. Da ministar ni ne pomisli da traži nešto tako. Toga ima u nekim zemljama ali kod nas treba da se desi tektonska promena da bi tako nešto bilo normalno. A dokle god smo takvi na svim nivoima, da li je uopšte bitno da li je na vrhu piramide Žika ili Pera?
AcaKayak napisao:I ja bih isto zeleo u politiku, kao sto sam i naveo, ali napisao sam da nece biti u narednih 30 godina jer zelim prvo da ostvarim nesto i onda da se posvetim hobiju. Svakako se nadam da mi tada pare nece ni najmanje trebati.
Takodje, moj otac je radio 6 meseci kao konsultant, nestranacka licnost i napustio to kada je video da nema nista od promena koje nisu popularne. Nije dinar uzeo niodkoga i svi ga sada postuju.
Laki, znaci imamo novu partiju.
Zanimljivo kako svi i dalje sve znaju a nemamo nijedno ime sem Radulovica
Laki021 napisao:Jeste, ludi smo da pricamo ko koga zna na forumu
AcaKayak napisao:Ma kazem svi znaju sta se gde desava a niko ne kaze da bi glasao za neku konkretnu licnost.
Ima 5 ljudi koji bi glasali za Radulovica i sem toga svi koji su neizjasnjeni. Izgleda da samo ovi iz dosta je bilo znaju sta hoce
A to sto je forum, ja i na fejsu pisem sta mislim, jbg, valjda imam neku slobodu govora
Delija napisao:Sa Goblinovim stavom se ni u ludilu ne slazem, ali on covek bar ima muda da kaze sta tacno misli za razliku od vecine ostalih.Laki021 napisao:Jeste, ludi smo da pricamo ko koga zna na forumu
Svi neke "mudonje", a onda odjednom - ne smem da pisem po forumu, nije za forum... Sve moj do mojega...
I mogao bi da se potrudim da nekako razumem bar malo ove koji su pristalice nazadnjaka ili kao sto kazu da su "neutralni" da dobro zive, imaju 2k+ evra platu, stambeno su obezbedjeni, letuju 2 puta godisnje, mogu da priuste sebi sve sto im treba i ne treba, a vole, itd, itd... A ono gomila "sirotinje" koja je vec odavno trebala da izadje na ulice... U prevodu - kurton smo i od drzave, a i od naroda. I znam gomilu vrlo inteligentnih ljudi koju su takvi - sta ocekivati od prostog naroda?
U sta se kladimo?starac vujadin napisao:AcaKayak napisao:Vidim bice grupno veselje na forumu
Nema problema. Što se tiče Radulovića primam i opkladu
Vladapetr napisao:Radulović prelazi cenzus, potpomognut i mojim glasom
Radulovic ne moze da pobedi na izborima to je jasno, ali moze da udje u parlament i bude kvalitetna opozicija. Takodje je jasno da nema program i potencijalno resenje za sve probleme i da je za to potreban "sledeci nivo" politickog razvoja. U vezi preletaca, sacekajmo da vidimo da li ce stvarno napuniti stranku u slucaju izbornog "uspeha" da ne osudjujemo coveka unapred. Ako sudim po dosadasnjem delovanju mislim da je to malo verovatno.aviator napisao: @AcaKayak
Zamisli da Radulović pobedi na izborima. Koliko partijski aparat ima da sprovede vlast na lokalu? Iskreno ima šipak.
Stranku će mu napuniti preletači i večiti poslanici iz ex partija. I gde si bio? nigde?
Te "proverene" opcije se vrte poslednjih 20-ak godina i toliko dobro sam ih proverio da su sanse da dobiju moj i glas ljudi iz moje okoline nikakave.DukeNS napisao: Ja sam, sa druge strane, ubedjen da bi Radulovic prosao cenzus da se ne forsira prica o rasipanju glasova. Puno njih se bas iz tog razloga odlucuje da ipak zaokruzi neku od "proverenih" opcija.
+1member napisao:Radule je veci apsolutista i od Aleka. Bez zezanja.
Kad sam ga video na ekranu onomad posle 5. oktobra, to mi je bio siguran pokazatelj da je sve to bila samo farsa...branja napisao:Ko god bude obecao da ce skinuti Ziku seljaka sa tv ekrana, glasam za njega.
+1branja napisao:Ko god bude obecao da ce skinuti Ziku seljaka sa tv ekrana, glasam za njega.
Poslato sa Lumia 925