Dusan napisao:@starac
Mudro zboris. Na proslim izborima sam glasao za Radulovica, a kada su mi upuceni ljudi pricali o razvodnjavanju glasova, smejao sam se. Danas nazalost vidim da je dosta logicna prica.
Ja sam, sa druge strane, ubedjen da bi Radulovic prosao cenzus da se ne forsira prica o rasipanju glasova. Puno njih se bas iz tog razloga odlucuje da ipak zaokruzi neku od "proverenih" opcija. Zanimljivo je da su kod nas ljudi iz LSV-a ubedljivo najglasniji u njegovoj kritici, jer su valjda skontali da im on potencijalno odvlaci veliki broj glasova
Mr.Rotor napisao:Ovo loženje na Radulovića me podseća na priču sa LDP om iz 2008. ili koje već godine.
Meni je to potpuno razumljivo. Svi smo se slozili da su se svi izredjali u vlasti, kao i da su svi losi (neko manje, neko vise), i narodu je muka od tih likova-trazi se alternativa. Cim se pojavi neko novi, dosta ljudi je spremno da pruzi sansu, nebitno da li na levici ili desnici, gaji se nada da promene mogu doneti boljitak. Ja sam uvek za promene-vecita opozicija, jer smatram da jedino kritika moze doneti napredak. Naravno, svrsishodna kritika. Kod nas to bas i ne funkcionise.
Bilo kako bilo, ja sam na svake izbore do sada izlazio (kao mali sam i babe i dede vukao da glasaju za Panica protiv Slobe