Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Dobro veče

Post od AcaKayak »

Rotore, meni oni imaju neke ok stvari ali je totalno bezveze sto guraju Rusiju, tu nema neke vajde.

Branjo, sad tek vidim da si pomenuo faks, valjda si editovao post. Sta si ti zavrsio? Nemam stvarno zelju da se raspravljam nego.me samo interesuje to sta si zavrsio i sta si postigao pre ili posle toga? :)
Poslednja izmena od AcaKayak u 07 Apr 2016, 22:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Cek, jel toliko bitno da se ovde kaze za koga si ili nisi?
Mislim jel utice nesto ili samo da Aci bude lakse? :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Delija napisao:Nego, ovo smara - 'ajmo na temu o fitnesu da se druzimo sa drugom Crnim ili mozda jos bolje na nekretnine da se druzimo sa Ljubiteljem :kezo:

Aviator, povedi :mrgreen:
Izasla mi koka kola na nos :kezo: :kezo: :kezo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Aco ne spustam na licni nivo, nego oladi malo. Prozivas tu ljude. Ok, glasas za Radulovica, tvoj izbor. Ne moras 100 puta.
Iznosis neka zapaanja i razmisljanja, ok tvoja su, ali ne gusi. STvarno se vidi da si jos mlad. Ne govorim ti nista lose, smao iskuliraj.
Druga stvar, ima jos d veslas da dodjes na moj nivo.
Mr.Rotor napisao:Ovo loženje na Radulovića me podseća na priču sa LDP om iz 2008. ili koje već godine.

Ja sam na prošlim izborima glasao za Dveri, sad vidim da su se prodali za lovu i nadaju se nekom delu kolača od SNS-a.

Glasao bih za neku jaku desnicu ali kod nas je nikakva tako da baš ne znam za koga da glasam.
+1 samo sto nisam glasao za Dveri, a i prica oko desnice je sad malo ocajna. Pogotovo sto su svi kompromitovani od Obraza, preko 1389, jednostavno ti dodje da povracas kad sve vidis.
Ne zna covek ko je levo a ko desno.
Poslednja izmena od branja u 07 Apr 2016, 22:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ja ne volim one koji gaze svoje stavove zarad malo vlasti. Oni (Dveri) su krenuli sa ok pričom ali su se sada skroz izgubili.

Jebeno je kod tih koji još nisu bili na vlasti. Znaju oni da budu halapljiviji nego ovi koji su se malo omastili.

Inače za one izjave pojedinih ljudi u Novom Pazaru od pre par dana bih momentalno osuđivao na doživotnu. Samo kod nas nema države ni vlasti da to uradi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Blau, nije meni tesko ni ovako, samo ne mogu da razumem zasto je problem reci s kim se slazes i kome dajes podrsku? Zasto je to bilo kakav tabu?

Branjo, ok, iskreno, nemam zelju da ti se pravdam za bilo sta niti da pisem dalje s tobom.
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

branja napisao:1389
Čedicin brat po nosu.
Ogavan lik uživo, grozomoran, neuračunljiv.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Ja jesam orjentisam blago desno ali ne volim kad se pljuju drugi narodi. Ta prica mi je ocaj. Postuj pre svega svoje, aonda ces znati da postujes i ostale.
Kad cujem neke kako mrze sve sem srba, daj bre oladi, brukas se.
Slika
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Nema iskrene i prave price.
Ja sam poverovao u DJB pa izasao ,e zato sve govorim.

Svircan kurcan svuda.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Najiskrenije priče tu su lokalne partije. To uglavnom bude skup ljudi koji bi nešto na bolje da promeni u svom gradu. Ali i to je sada retko.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Slika
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

AcaKayak napisao:Blau, nije meni tesko ni ovako, samo ne mogu da razumem zasto je problem reci s kim se slazes i kome dajes podrsku? Zasto je to bilo kakav tabu?
Zvucis kao da radis anketu od vrata do vrata. :)
Vidis, moja porodica i ja vise ne izlazimo na izbore iz razloga sto pre izbora svi imaju svoje programe i pljuju se medjusobno.
Posle izbora se svi tale jedni sa drugima zarad jeftinog rucka u skupstini...zajebi
Od kako imam pravo glasa, glasao sam za Djindjica.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Naravno da radim anketu, hocu da pokrenem svoju partiju pa me interesuje na sta da se skoncetrisem kad krenem kampanju 2049te godine :D
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ruralni razvoj Srbije. Posto su gradovi puni a ona divlja i prazna.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Valjda vam je jasno da u politici nema iskrenosti i pravdoljubivosti sve je u interesima.
Osnovna razlika je u tome što "stare" demokratije rade u interesu naroda i napretka države,
a ovi naši u svom ličnom interesu. I sasvim je sve jedno da li je u pitanju šef mesne kancelarije, gradonačelnik ili ministar.
Važno je da se podmire, "kraduckaju". Njihovo poslednje pitanje je: A gde sam tu ja?

Ovde nema politike samo goli kriminal. i to od '90. na ovamo

@AcaKayak
Zamisli da Radulović pobedi na izborima. Koliko partijski aparat ima da sprovede vlast na lokalu? Iskreno ima šipak.
Stranku će mu napuniti preletači i večiti poslanici iz ex partija. I gde si bio? nigde?
Setite se kako se DOS koprcao, ko pile u kučinama neznajući kako se vlada i instrumente vlasti, a Skojevac(Dačić) i crveni matorci su im se smejali.
Pa SNS su demokrate preletači uveli u vlast.
Odgovori