Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Re: Dobro veče

Post od rade74 »

Djb nema odbora u Jablanickom,Kolubarskom,Branicevskom,Borskom u jednom delu Beogradskog i Macvanskog okruga,nema u Vojvodini kompletne odbore a tu je bas jak,tako da....
Ljudi mladi i nisu ostvareni u svojoj struci , pomesani sa starijim ljudima koji su vec bili u nekim strankama(nisu cisti politicki).
Da bi bio u politici treba da si se ostvario u svojoj struci i da bi znao gde nesto skripi.
BT ispricana prica, DP i Zajedno za Srbiju jednom recju isti paket DS.
Ja necu ni za koga jer nema niko normalan.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Dakle, daješ svoj glas Vučiću.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

Pustite se ljudi tema koje nemaju smisla.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Da smo u USA tema ne bi imala smisla i skoro pa savrseno svejedno bi bilo ko za koga glasa i zasto. Ovde, nazalost, situacija je potpuno drugacija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

A da li ima razlike?
Hoće li se šta promeniti ako na vlast dođe neko drugi?
Žalosno je što se dolaskom na vlast prvo vreme troši na satiranje svega što su uradili prethodnii, bilo to dobro ili ne. Onda se neko vreme bave poštovanjem tradicije nepotizma, pa kreću da rade ono što su radili prethodnici, a oni sami gazili, kada našem narodu promaja oduva memoriju, pa u krug...

Svi su već bili na vlasti, tokom prethodnih godina, a neko van tog kruga teško da će na vlast.

Sad ide komentar kako je ljudima svejedno, pa ne idu na izbore, što odgovara vlasti... Isto tako možda ne želim da pomažem ni tim drugima, ko god da su.
Kod nas nema konstruktivnog razgovora, samo ubeđivanja onih drugih kako su idioti jer bi glasali za ovog ili onog.

Evo recimo Radulović - Postoje i neka iskustva iz prve ruke sa njim, dok je bio stečajni upravnik. I iako ni u ludilu ne bih voleo da mi taj čovek vodi državu, sigurno neću reći Acinim prijateljima da su budale. I da neko hoće da glasa za Vučića, neka, ima pravo. Valjda je i to poenta demokratije... Niko te ne udara po ušima. Meni je strašno šta radi propaganda (svih strana u politici, ali i u drugim sferama života), kako se nameću mišjenja i stavovi... Ide se do toga da se i maloj deci neke stvari usađuju. Video sam kako deca viču već poznatu parolu premijeru, kada ga vide na TVu, kao i onom drugom da je go*no vojvođansko!? I posle od njihovih roditelja da slušam o nekoj temi, pa makar to bila i vremenska prognoza?
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Dzaba pises kad ce verovatno i dalje po svom pisati.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:

Post od rade74 »

Vladapetr napisao:Dakle, daješ svoj glas Vučiću.
Glasanje je tajno tako da ne bih za koga cu ja, ali ti kazem da nema smisla raspravljati jer ne znas sta se desava.
Situacija je jako ozbiljna i sad se nista ne menja nego tek na sl izborima.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:

Post od rade74 »

pedja napisao:Pustite se ljudi tema koje nemaju smisla.
Ovo nije za ovaj forum i dzabe se prlja sa tim stvarima.
Samo cu jos dodati.
Evo vam samo par smernica pa razmislite.
Zasto je Seselj slobodan?
Zasto se Ljajic nalazi u svakoj vlasti?
Zasto je u poslednjih godinu dana osnovano toliko pokreta i udruzenja?
Kako se finansiraju pokreti i udruzenja?
Zasto isti ne predju da budu stranke?
Zasto je SNS preuzeo sistem DS.?
Zasto je DJB krenuo preko fb i gde su videli ?
Sve ima svoje odgovore a nisu kao sto vecina misli.
Glavni motiv je $ i izvrsavanje naloga drugih zemalja.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Ja mislio ko zna šta će Rade74 da napiše, sve neke šifre, možda zna nešto što mi ne znamo,
kad ono međutim :rofl: .

I da, slažem se, neizlazak je glas za Megatrend vladu.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

pedja napisao:A da li ima razlike?
Hoće li se šta promeniti ako na vlast dođe neko drugi?
Žalosno je što se dolaskom na vlast prvo vreme troši na satiranje svega što su uradili prethodnii, bilo to dobro ili ne. Onda se neko vreme bave poštovanjem tradicije nepotizma, pa kreću da rade ono što su radili prethodnici, a oni sami gazili, kada našem narodu promaja oduva memoriju, pa u krug...

Svi su već bili na vlasti, tokom prethodnih godina, a neko van tog kruga teško da će na vlast.

Sad ide komentar kako je ljudima svejedno, pa ne idu na izbore, što odgovara vlasti... Isto tako možda ne želim da pomažem ni tim drugima, ko god da su.
Kod nas nema konstruktivnog razgovora, samo ubeđivanja onih drugih kako su idioti jer bi glasali za ovog ili onog.

Evo recimo Radulović - Postoje i neka iskustva iz prve ruke sa njim, dok je bio stečajni upravnik. I iako ni u ludilu ne bih voleo da mi taj čovek vodi državu, sigurno neću reći Acinim prijateljima da su budale. I da neko hoće da glasa za Vučića, neka, ima pravo. Valjda je i to poenta demokratije... Niko te ne udara po ušima. Meni je strašno šta radi propaganda (svih strana u politici, ali i u drugim sferama života), kako se nameću mišjenja i stavovi... Ide se do toga da se i maloj deci neke stvari usađuju. Video sam kako deca viču već poznatu parolu premijeru, kada ga vide na TVu, kao i onom drugom da je go*no vojvođansko!? I posle od njihovih roditelja da slušam o nekoj temi, pa makar to bila i vremenska prognoza?
+1

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

@pedja: ne razumem šta je poenta tvog posta odnosno razmišljanja: da se prepustim i ne razmišljam niočemu, jer ne može da se popravi? Da se navikavam na ovo smeće u kojem živimo, jer tako mora? Hvala, ali to nije moj film ;)

@rade: mnogo teške kvalifikacije daješ. Recimo da sam prilično dobro informisan kako politika funkcioniše, šta se radi i kakvi se dilovi prave. Otac mi je u 2 saziva bio narodni poslanik (baš u tvom gradu), mnogi likove koje znam iz tog perioda i sa kojima sam i sada "dobar" su prilično ozbiljni igrači i u ovo vreme. Opet se ne bih usudio da kažem da znam sve o određenim političarima, jer čitajući neke svoje postove ili razmišljanja od pre 2-3 godine uviđam da ne znam baš sve ni o sebi :mrgreen:
Pošto znam kako je konkretno moj otac vodio politiku, kao i neki njegovi tadašnji saborci, znam da nisu svi isti i da je ta floskula ono što gamad forsira jer onog trenutka kad je prihvatiš tog trenutka prekineš da se razočaravaš, izgubiš potrebu da menjaš, ne glasaš ili glasaš za iste. A ne glasanjem si glasao za trenutno najjačeg, ovog puta to je sns - i to ne kažem ja, to kaže matematika.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja sam i dalje fasciniran kako se lepo diskutuje.

Scuderija, naravno da niko nece promeniti misljenje na osnovu foruma, zapravo bi i bio lud da isto uradi.

Mene npr interesuje kakva je losa iskustva imao ko s kim? To je nesto sto vec moze da utice. Evo, svedoci smo cenzure, reketiranja, oduzimanja imovine, to su neke stvari koje znamo za sns. Ima li recimo tako nesto konkretno za druge stranke? Ok, slazem se da je DS los, ali mislim da je bio bolji. Npr, sigurno nisu usli u frans i pretili zatvaranjem ako se ne proda. U njihovo vreme, Vucic je mogao da radi sta hoce, Toma je mogao da prica sta hoce iako nije bio na vlasti. Sada vise toga nema i ovo je zapravo sve sem demokratija. Da, narod i dalje bira, ali ne, ne zna jasno sta bira.

90% ljudi nije svesno svega sto se desava. Miskovica su razvlacili mesecima po novinama kako je herojski uhapsen, a retko ko zna da je oslobodjen, da mu ne daju nazad pare od kaucije i da cemo mi platiti obestecenje na kraju. Naravno da ne mislim da je Miskovic neki andjeo, samo ga navodim kao primer klasicnog obmanjivanja na koje glup narod naseda. Da ne zaboravimo i hajke na dilere svetskih razmera gde su uhapseni ljudi koji diluju 30 grama godisnje.

P.S. primecujem da svi imaju neki info kako se sta desava. Sto ga neko ne iznese crno na belo?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Iskreno se nadam da ce Vucic ostati poznat u istoriji samo po toj paroli.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:

Post od rade74 »

Vlado znam neke stvari jer sam do pre 15 dana bio u njima i izasao jer nisu cisti a mislio sam da se nesto moze promeniti i da je drugacije.

Biti negde na vrhu i izaci samo zato sto zelim da mi obraz ostane cist, a pri tom nisam ni dozvolio da mi drugi ukaljaju isti.
Drugo nikakve interese nisam zeleo nego ajde da se krene na bolje, to ne postoji ovde gde je kriminal u svakoj pori drustva.
Neko je rekao da cu nesto reci-- ne mogu jer nije za forum.

Sent from mTalk
chakboris
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2015, 22:03

Post od chakboris »

Na proslim izborima glasao za stranku koja nije za eu i nato, gle cuda sad ti isti su i za eu i za nato i sad za njih necu glasati
Odgovori