Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Dobro veče

Post od Dusan »

@starac

Mudro zboris. Na proslim izborima sam glasao za Radulovica, a kada su mi upuceni ljudi pricali o razvodnjavanju glasova, smejao sam se. Danas nazalost vidim da je dosta logicna prica.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

@Aco ne znam o cemu pricas. Na temu politike u poslednjih par strana imam 2-3 posta o tome kako ih sve smatram za iste, ne znam kako si me svrstao u bilo koju od grupa :jane: :zbunjen:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Delija napisao:
Delija napisao:Iliti ne mogu svi biti bas isti i nisu isti. To je postao izgovor onima koji se zale kako im nije dobro, a nece prstom da mrdnu da nesto promene.
Ja lepo kazem - svi imaju "savrsen" izgovor za sve...
BTW, mene bi medju prvima trebao da boli tuki ko je na vlasti jer mogu dobro da zivim i ovde i to bez obzira koji olos bio na toj vlasti i uz to mogu i da se pogledam u ogledalo i da sa te strane budem savrseno zadovoljan jer sam sve postigao iskljucivo svojim radom, bez da mi je iko ikada bilo sta poklonio ili ne daj boze da sam nekoga za nesto zaje*ao.

ALI... Mogu samo sa finansijske strane. Pravni, obrazovni, zdravstveni sistemi su u totalnoj banani. Ne daj boze da se razbolis. Ti ili neko od tvojih bliznjih.

A ono glavno - kako meni moze da bude dobro ako mi rodjaci, poznanici, prijatelji, komsije jedva sastavljaju kraj sa krajem?

Uz to mogu u svakom trenutku da se okrenem i kazem - zbogom Srbijo, na ku*ac te nabijem... :)

A mi i dalje slavimo 1. Maj uz pivo i rostilj dok u Nemackoj na ulice izadje par miliona ljudi da se bori za svoja prava... :kuku:
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 15:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Uvek ista dilema kad stizu izbori, prosto ne znas za koga bi glasao :)

Ja sam prosli put glasao za Radulovica, mada sam se i sa njima razocarao. Cak sam se uclanio (al nikad nisam bio aktivan), dakle vise donirao clanarinu i dobio pristup prepiskama pa sam video detalje. I oni su u rasulu, ne mogu ni sebe da organizuju a ne nesto vise. On je posten covek, imao je neke dobre ideje ali isto tako sa ozbiljnim supljinama, tako da pojma nemam vise sta da mislim.
Jako je sve to tesko cak i pored najbolje volje i znanja promeniti stvari iz sadasnje situacije. Krstic je npr znao sta radi i sta hoce, al dzabe kad ne mozes to implementirati i okruzen si raznoraznim likovima a komplet pogeld na stvari u zemlji je vec izvrnut naglavacke...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

AcaKayak napisao: P.S. stvarno sam oduševljen kako se lepo komunicira i ipak se vidi da može i o politici normalno da se piše :)

Poštuj druge da bi i drugi tebe poštovali. :)

AcaKayak napisao:Jel vi shvatate da nemate muda da napišete za koga glasate, i da to donekle može da se razume? Shvatate da opozicija nema prostor u medijima?
Voleo bih da ljudi koriste svoje zakonom zagarantovano pravo o tajnosti ali mi se čini da je ipak u pitanju strah da ne budu okarakterisani kao polupismena bulumenta, kako volite da ih nazovete. :)
Što se tiče medija voleo bih da mi neko poaže jedan pozitivan teks na b92 i Blicu o sns.
Drugo je što neki smatraju normalnim da se svakodnevno piše protiv njih.
Opet ako pogledate neke naslove u Vremenu ili Ninu jasno vam je da se kritički odnose prema vlasti.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Meni je Treca Srbija nepoznanica....
Ceda, Risbo i pijanista Canak su sigurno ljudi SNS-a. Jer oni nemaju sta da izgube, vec su izbledeli na margini.
SPS ima svoje verne glasace i nece biti ispod 10%.
Radikali mozda udju u koaliciju sa SNS, jednostavno mi smrde. Vecita opozicija. Ulaze u parlament i samo ce da dobacuju, oni tako plivaju odavno.
DSS i Dveri, njaah. Dooosta ljudi je otislo iz DSS-a poslednjih godina. To mi je ranije bila jedina stranka za koju sam glasao. Sad su stvarno smesni kao ova trojica gore.
SPO, "kadija iz dzadzin ju, kadija iz suing ju", je u koaliciji sa SNS da bi Dana ostala u upravnom odboru NIS-a i imala 8000e platu.
Iskreno svi su povezani kao creva. Ne vidim sto su jedni bolji od drugih. Obicni licemeri i politikani. Ljudi bez radnog iskustva sa obrazom kao djon.
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Kad neko kaze za Radulovica da se pre svega bavi ekonomijom, slazem sa da je to najbitnije, slazem se i da nije dovoljno, ali isto tako da je zato bitno imati sposobne kadrove.

Scuderia, ok, pogresio sam jer nisam pratio ranije, evo javno ti se izvinjavam :)
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

branja napisao:Ne vidim sto su jedni bolji od drugih. Obicni licemeri i politikani. Ljudi bez radnog iskustva sa obrazom kao djon.
Ma kako bre ne vidis, nego te ne zanima buducnost zemlje :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa to jeste istina za buducnost. Nekako ko devojka koju je neko sutnuo nakon seksa pa vrti pricu svi su muskarci isti, postacu lezbejka.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Delija napisao:
aviator napisao:Evo ja ću dodam. Svi su ISTI! Tj. Kad dodju na vlast, svi su isti. Nijanse su zanemarive.
Politika je vlast. Vlast je moć. U današnjem društvu moć je novac. Novac i vlast se medjusobom razmenjuju. ...
-1 :)

To sve vazi i na Zapadu i u normalnim drzavama, pa tamo narod zivi manje-vise normalno i ne je*u ih bas toliko kao ovde.

Iliti ne mogu svi biti bas isti i nisu isti. To je postao izgovor onima koji se zale kako im nije dobro, a nece prstom da mrdnu da nesto promene.
Te "normalne" su postale "normalne" pre više od 16 godina. nadam se da me razumeš.

To što neko ne želi, kako ti kažeš, prstom da mrdne je kod mene zasnovano na ličnom iskustvu.
Moji, vrlo bliski poznanici, čak prijatelji od malena, su bili(žuti) ili su sada(plavi) na vlasti.
Kakvih sam se priča naslušao, sa obe strane o njihovim sopstvenim redovima, da ti se zgadi.
Svi su tamo zbog ličnih interesa. Poslaničke plate, sekretarske, direktorske fotelje, cenzusa(biće na budžetu).
Dizali su se krediti za sopstvene kampanje, pritiskali privrednici za donacije, po cigan-malama skupljali potpisi,...
Njih ne zanima sutra, već samo danas i odmah. Sve što je radjeno pre njih ne valja. Stopira se, ruši, gura u fioku.
Samo se mole za ostanu na vlasti. Jer ih čeka ono što su oni nekom uradili. I tako u krug.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ok, kako se onda komentarise dobrovoljno napustanje vlade i odluka da verujes u svoje stavove i odbijes koaliciju (siguran parlament) zbog istih?
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Ja ne znam za koga ću, naravno protiv ovih sam,
mislio sam za Vojvodu čisto zajebancije radi,
jer mi je muka od ovih svih koji se vrte godinama i samo kradu za sebe,
ali sam shvatio da će to biti rasipanje glasova isto kao i glas za Radulovića.

Samo đebelu milfaču da ne viđam i slušam više, čini mi se bolje će mi biti.
Ona mi je najgora od cele ekipe :uf: .
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

E da, mozda za Sekija :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

aviator napisao:Te "normalne" su postale "normalne" pre više od 16 godina. nadam se da me razumeš.
Mora i kod nas jednom da dodje trenutak u kom ce se reci - pre vise od 16 godina smo postali normalni.

A kod nas se od samog starta vidi da je falio "6. oktobar" (pre tih 16 godina) - ispostavilo se da to niko (od iole relevantnih) nije stvarno zeleo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Slika
Slika
Odgovori