Dobro veče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dobro veče
Saša, ako tražiš čistotu i poštenje na našoj političkoj sceni nećeš je naći....mislim nećeš je naći nigde, sem u Ekvadoru
Svakoga možeš da uhvatiš za nešto...pa i taj Radulović je lepo finansijski prošao dok je bio stečajni upravnik u nekoliko preduzeća.
Evo ja ću dodam. Svi su ISTI! Tj. Kad dodju na vlast, svi su isti. Nijanse su zanemarive.AcaKayak napisao:Ko misliš da je gori a ko da je bolji? Mislim, ja sam svestan da je glasanje tajno, ali kad već diskutujemo, ima li neko sem mene i Delije da iznosi svoj stav ili su svi samo iza tastature s konstantnim argumentom lopov, djubre, loš, gori?
Politika je vlast. Vlast je moć. U današnjem društvu moć je novac. Novac i vlast se medjusobom razmenjuju. ...
O naprednjacima neću da pišem. Svi vidite ko, kako i za koga radi i kakvi su rezultati. Ko je slep i gluv ne treba mu crtati i objašnjavati.
Žuti su smešni. Izgleda zaboravili zašto su pukli na prošlim izborima i koga su krivili tada(bele listiće=intelektualce).
Sad, interno, krive Merkelovu. Kao, ona je rekla Borisu ako neće on da potpiše ima ko 'oće.
Ostali su boranija, osim Dačića. On je svuda mirodjija. Tadićevom zaslugom.
Aviator, evo, ja poštujem tvoj odgovor. Ne slažem se da su isti, ali poštujem jer si korektno izneo mišljenje.
Starče, ako ne prođe cenzus, šta da se radi, ja svakako dajem gla tamo gde želim. Verujem da će biti na granici, ali bože moj, sledeći put će preći ako mu sada bude malo falilo.
Cenzus postoji s razlogom. Prihvaćeno je da mnogo stranaka otežava donošenje odluka i treba da ih bude što manje na vlasti. Jedino je viteški ići sam i Radulović i Šešelj imaju plus za to. To je prva početna tačka da ti je uopšte stalo do nečega. To što sns vodi budale sa sobom je za svaku osudu i treba zakonom zabraniti. Isto se odnosi i na ostale stranke naravno, a SNS sam naveo jer vodi najviše stranaka koje same zajedno nemaju 1%. Svakakvo svako ujedinjavanje je gaženje svojih stavova radi cilja da ti dupe dobije fotelju.
Generalno ko se razume u politiku shvata sve ovo. Ja se razumem donekle ali sve više učim, pošto planiram da postanem premijer Srbije za nekih 30 godina.
Starče, ako ne prođe cenzus, šta da se radi, ja svakako dajem gla tamo gde želim. Verujem da će biti na granici, ali bože moj, sledeći put će preći ako mu sada bude malo falilo.
Cenzus postoji s razlogom. Prihvaćeno je da mnogo stranaka otežava donošenje odluka i treba da ih bude što manje na vlasti. Jedino je viteški ići sam i Radulović i Šešelj imaju plus za to. To je prva početna tačka da ti je uopšte stalo do nečega. To što sns vodi budale sa sobom je za svaku osudu i treba zakonom zabraniti. Isto se odnosi i na ostale stranke naravno, a SNS sam naveo jer vodi najviše stranaka koje same zajedno nemaju 1%. Svakakvo svako ujedinjavanje je gaženje svojih stavova radi cilja da ti dupe dobije fotelju.
Generalno ko se razume u politiku shvata sve ovo. Ja se razumem donekle ali sve više učim, pošto planiram da postanem premijer Srbije za nekih 30 godina.
aviator napisao:Evo ja ću dodam. Svi su ISTI! Tj. Kad dodju na vlast, svi su isti. Nijanse su zanemarive.AcaKayak napisao:Ko misliš da je gori a ko da je bolji? Mislim, ja sam svestan da je glasanje tajno, ali kad već diskutujemo, ima li neko sem mene i Delije da iznosi svoj stav ili su svi samo iza tastature s konstantnim argumentom lopov, djubre, loš, gori?
Politika je vlast. Vlast je moć. U današnjem društvu moć je novac. Novac i vlast se medjusobom razmenjuju.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
-1aviator napisao:Evo ja ću dodam. Svi su ISTI! Tj. Kad dodju na vlast, svi su isti. Nijanse su zanemarive.
Politika je vlast. Vlast je moć. U današnjem društvu moć je novac. Novac i vlast se medjusobom razmenjuju. ...
To sve vazi i na Zapadu i u normalnim drzavama, pa tamo narod zivi manje-vise normalno i ne je*u ih bas toliko kao ovde.
Iliti ne mogu svi biti bas isti i nisu isti. To je postao izgovor onima koji se zale kako im nije dobro, a nece prstom da mrdnu da nesto promene.
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 14:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ok. Kako su svi isti kad sada prvi put stranka otima ljudima svoju imovinu i šalje u zatvor za fejsbuk statuse? Jel vi shvatate da nemate muda da napišete za koga glasate, i da to donekle može da se razume? Shvatate da opozicija nema prostor u medijima?
P.S. stvarno sam oduševljen kako se lepo komunicira i ipak se vidi da može i o politici normalno da se piše
P.S. stvarno sam oduševljen kako se lepo komunicira i ipak se vidi da može i o politici normalno da se piše
Poslednja izmena od AcaKayak u 07 Apr 2016, 14:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Cuj ovog
Ja ne glasam ni za koga, valjda je jasno iz dosadasnjih postova.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Radulović nema zaokruženu ideologiju, niti politički program. On ima par tema koje gura iz ekonomske sfere. Tako da ne bi trebalo da ima neke moralne probleme da bude s nekim u koaliciji, a realno bi tada ušao u parlament. Ako ne uđe u parlament onda mu ostaje da tvituje i da nađe neke finansije...tj. da ga neko finansira do sledećih izbora (ko?) Po meni, on je jedna Asafova izmišljotina koja služi da skupi što više glasova, a da ne pređe cenzus, još jedan "specijalista" za određenu grupu pitanja koja odvlači glasova...da li su to ekonomija, socijala, nacionalizam, manjine, nije bitno...bitno je da udara iz sve snage po sadašnjoj vlasti da bi privukao iskrene glasače, ali da ne pređe cenzus. Ako bi došao u situaciju da slučajno pređe cenzus odmah bi izvukli neku fasciklu za njega i sasekli preko medija, mada mislim da svi oni znaju svoj zadatak i da ni oni sami ne žele ništa više od ovoga čemu sada služe.@starac vujadin
To jeste ozbiljan problem, ali sam spreman da rizikujem.
Ulazenjem u koaliciju dolazi u opasnost da pogazi dosta toga protiv cega se bori. Vrlo klizav teren.
Poslednja izmena od starac vujadin u 07 Apr 2016, 14:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Scuderia napisao:Cuj ovogJa ne glasam ni za koga, valjda je jasno iz dosadasnjih postova.
Pa ne valja ti to
Scuderia, nisam za tebe ovaj, za početak. Ne bih da se vređamo jer mislim da ćemo bzvz pokvariti diskusiju.
Kao drugo, ok, onda ti je svejedno šta će da ti bude sa zemljom, to je jedini stav koji ne razumem. Ali, hvala na iznošenju mišljenja, evo, povlačim što sam napisao da nemaš muda
Kao drugo, ok, onda ti je svejedno šta će da ti bude sa zemljom, to je jedini stav koji ne razumem. Ali, hvala na iznošenju mišljenja, evo, povlačim što sam napisao da nemaš muda
- Delija
- Kontakt:
Ekonomija jeste ubedljivo najbitnija stvar u jednoj drzavi. Sve od nje polazi i sve se na njoj zavrsava.starac vujadin napisao:Radulović nema zaokruženu ideologiju, niti politički program. On ima par tema koje gura iz ekonomske sfere. Tako da ne bi trebalo da ima neke moralne probleme da bude s nekim u koaliciji, a realno bi tada ušao u parlament. Ako ne uđe u parlament onda mu ostaje da tvituje i da nađe neke finansije...tj. da ga neko finansira do sledećih izbora (ko?) Po meni, on je jedna Asafova izmišljotina koja služi da skupi što više glasova, a da ne pređe cenzus, još jedan "specijalista" za određenu grupu pitanja koja odvlači glasova...da li su to ekonomija, socijala, nacionalizam, manjine, nije bitno...bitno je da udara iz sve snage po sadašnjoj vlasti da bi privukao iskrene glasače, ali da ne pređe cenzus. Ako bi došao u situaciju da slučajno pređe cenzus odmah bi izvukli neku fasciklu za njega i sasekli preko medija, mada mislim da svi oni znaju svoj zadatak i da ni oni sami ne žele ništa više od ovoga čemu sada služe.@starac vujadin
To jeste ozbiljan problem, ali sam spreman da rizikujem.
Ulazenjem u koaliciju dolazi u opasnost da pogazi dosta toga protiv cega se bori. Vrlo klizav teren.
A klizav teren se odnosi na stranacko zaposljavanje - to je kod 90% stranaka podrazumevana stvar. Bez toga bi im se rasulo 90% "podanika".
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Požuri malo, će pocrkamo do tadAcaKayak napisao:Generalno ko se razume u politiku shvata sve ovo. Ja se razumem donekle ali sve više učim, pošto planiram da postanem premijer Srbije za nekih 30 godina.
Pa ovaj si kad odvalis tako ''nemate muda da napisete za koga''.
Ni za koga, zato sto mislim da su isti, te bez obzira na to sto mi nije svejedno sta ce biti sa zemljom, ne menjam nista glasanjem osim u slucaju da ja udjem u politiku. A cak i da se tako nesto desi verovatno nista ne bi uspeo u propalom sistemu vrednosti gde vecina stanovnistva Srbije ima Goblinov stav.
- Delija
- Kontakt:
Ja lepo kazem - svi imaju "savrsen" izgovor za sve...Delija napisao:Iliti ne mogu svi biti bas isti i nisu isti. To je postao izgovor onima koji se zale kako im nije dobro, a nece prstom da mrdnu da nesto promene.
Scuderia, pa realnost je da pola ljudi pljuje čoveka kog sam ja prvi pomenuo a oni i dalje ne govore alternativu. Ako se ne varam još uvek nemam nijedno drugo ime, dakle na forumu svi ili glasaju za Radulovića ili ne izlaze? I ti si do poslednjeg odgovora bio u toj grupi. Koja je to pamet pljuvati jednog čoveka a da pritom ne znamo koje je tvoje mišljenje za druge?
Grujicd, ček, polako, prvo da ostvarim neke lične ciljeve pa ćemo onda lako
Grujicd, ček, polako, prvo da ostvarim neke lične ciljeve pa ćemo onda lako