Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Dobro veče

Post od AcaKayak »

grujicd napisao:Ta i takva ekipa je dobila podršku većine na izborima, i po svemu sudeći opet će. To dosta toga govori o našim sunarodnicima, i kakva je perspektiva da se nešto bitno promeni u skorije vreme. Treba gledati istini u oči. Ne može da prođe bez posledica to što nam već 25 godina odlazi po 30.000 ljudi godišnje, kako sam negde video podatak. I to onih ljudi koji su ambiciozni i sposobni za nešto bolje. Ne kažem da je ovde ostao SAMO talog ali procenat je svake godine sve gori.
Upravo tako. Svaki narod ima ISKLJUČIVO vlast kakvu zaslužuje, nije niko došao na vlast prevarom, došli su glasanjem naroda.
samo polako napisao:
AcaKayak napisao:Pa za SNS glasa polupismen svet koji ni ne za da dodje do ovog foruma, kao i oni koji su svesni da to rade iz koristi pa ih sramota da priznaju.
A za Radulovića glasaju intelektualci????
Da. Za koga ti glasaš, čisto da ne bude da ja nekoga favorizujem i zaslepljen sam, samo sam izneo mišljenje a ti ako bez stava napadaš mene sa stavom, ja onda ispadam budala što gubim vreme na odgovore :) Daj i meni priliku da pričam protiv nekoga da budemo ravnopravni :)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Delija napisao:
Scuderia napisao:
Delija napisao:@Aca
Najveci problem jesu ti koji nemaju stav
Ma za koga da imas stav leba ti. Mozda i bolje da ovi nazadnjakovici ostanu jer ako se smeni bagra opet iznova sredjivanje svog 'mikro okruzenja' i tako u krug.
Od ovog gore ne moze.
Cek da vidis :kezo: Uvek moze gore.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

AcaKayak napisao: Da. Za koga ti glasaš, čisto da ne bude da ja nekoga favorizujem i zaslepljen sam, samo sam izneo mišljenje a ti ako bez stava napadaš mene sa stavom, ja onda ispadam budala što gubim vreme na odgovore :) Daj i meni priliku da pričam protiv nekoga da budemo ravnopravni :)
Tražim samo da ne vređaš nikoga i da se ponašaš u skladu sa intelektualnim principima i vrednostima, ako ih imaš!
Tebe niko ovde ne vređa za tvoj izbor!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ko misliš da je gori a ko da je bolji? Mislim, ja sam svestan da je glasanje tajno, ali kad već diskutujemo, ima li neko sem mene i Delije da iznosi svoj stav ili su svi samo iza tastature s konstantnim argumentom lopov, djubre, loš, gori?

P.S. da, danas imam debeo višak vremena :D

Samo Polako, ok, moj stav je da su glasači SNS generalno intelektualno i obrazovno na najnižem nivou. Kačio je Miloš sliku prosečne strukture glasača. Sama politika snsa je takva da pogađa gluplji deo populacije i okrenuta je tome što narod bez ikakvih ambicija želi da čuje. Nije to ništa novo, isto radi i Tramp u Americi i super mu ide.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Aco, prijatno si me iznenadio. Evo, i ja glasam za Radulovića. Trenutno jedini čovek koji nešto pametno priča, pa bih rado da mu dam(o) šansu da se pokaže i u praksi. Ako ne bude valjao i uradio ništa - glasaćemo za nekog drugog. Najgore je ne izaći i ne glasati uopšte, tako se se samo pomaže produžavanju trenutnog stanja. :)

TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

:pivo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Saša napisao:...tako se se samo pomaže produžavanju trenutnog stanja. :)
Hoces reci sranja... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Isto nam dođe. :(

TT
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Kad se vec izjasnjavamo, i ja sam za Radulovica :). Na proslim izborima nagovorim kevu da glasa isto za njega, posle kad je videla da je dobio 1% htela da me razapne sto joj je propao glas protiv Vucica :)
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 07 Apr 2016, 14:35, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

jao ne ako Radulović sazna za ovo niko ga neće ubediti da ga nisu pokrali na izborima! :)

AcaKayak napisao: Samo Polako, ok, moj stav je da su glasači SNS generalno intelektualno i obrazovno na najnižem nivou. Kačio je Miloš sliku prosečne strukture glasača. Sama politika snsa je takva da pogađa gluplji deo populacije i okrenuta je tome što narod bez ikakvih ambicija želi da čuje. Nije to ništa novo, isto radi i Tramp u Americi i super mu ide.
Na osnovu nečijih slika si zaključio da je generalno populacija koja glasa za sns na najnižem obrazovnom i intelektualnom nivou???
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dobro razmislite da li će Radulović probiti cenzus. Ako neće, a teško da će u tome uspeti, onda je samo odvukao glasove...isto kao što radi i Borko Stefanović. Najobičnija logika govori da ako si u takvoj situaciji treba da ideš s nekim u koaliciju. Njih dvojica (npr. pored još nekih) nisu u koaliciji ni sa kim što je indikativno, niti uopšte žele da pričaju o koalicijama što je još indikativnije. Onda ostaje da se čovek pita - a kome pogoduje takav njihov stav?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sta znam, posle ove emisije sam definitivno potvrdio svoju odluku da ne glasam za radulovica, mada sam stavio 5e da prelazi 4.5%.

http://www.youtube.com/watch?v=5WU6mZM-sN4

A ovi drugi u ponudi su jos gori, davno nije bilo ovakvih amatera politicara

http://www.youtube.com/watch?v=aeRUnrAJ31o
http://www.youtube.com/watch?v=GWUfMeZp8S4
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Pa vidi, ili ću dati njemu glas, ili neću ni izaći. Nikog drugog ne vidim trenutno vrednog glasa. Sve šljam i go lopov.

TT
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@starac vujadin
To jeste ozbiljan problem, ali sam spreman da rizikujem.
Ulazenjem u koaliciju dolazi u opasnost da pogazi dosta toga protiv cega se bori. Vrlo klizav teren.

@samo polako
Ne treba biti previse mudar da bi dosao do takvog zakljucka.

@ftj
Pa i rekao sam da je malo "supljikav" oko nekih stvari, a uz to ne moze ni svako da bude savrsen govornik - muka mi je od onih koji ni ne slusaju pitanja, vec odgovaraju na svoja imaginarna pitanja, pricaju svoju pricu, lazu, kradu, gaze preko leseva, a uz to i ne promene boju glasa, a kamoli da trepnu.

Niti on treba da zna sve odgovore - zato i treba da sluze eminentni strucnjaci iz svojih oblasti, a ne neki stranacki dupelizac ili jos gore - picousti SVE zna. Nema tog pitanja na koje on ne zna odgovor. Njemu niko ne treba.
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 14:45, izmenjeno 3 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori