Dobro veče
Re: Dobro veče
Ti ne znaš ko je Mišo Kovač.
Pa za SNS glasa polupismen svet koji ni ne za da dodje do ovog foruma, kao i oni koji su svesni da to rade iz koristi pa ih sramota da priznaju.
Meni nije ni problem da kazem za koga glasam (Radulovic), ali manje sto mi je bitno da njega podrzim koliko sto mi je muka od ljudi koji pametuju svima a nemaju svoj stav.
Meni nije ni problem da kazem za koga glasam (Radulovic), ali manje sto mi je bitno da njega podrzim koliko sto mi je muka od ljudi koji pametuju svima a nemaju svoj stav.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Za sta te mi placamo od poreza.Kuzmanovic napisao:Ovo ce biti zanimljiva tema za citanje danas, samo da se ne krene sa brisanjem postova.
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
@Velja: Mišo Mate?
I taj Radulovic mi je neka mutljavina. Mnogo ovi iz Informera pljuju Dveri. To mi nesto smrdi da su povezani. Ne bi me cudilo da Dveri kasnije udju sa Sns u koaliciju.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Aca
Najveci problem jesu ti koji nemaju stav, jer ne izadju na izbore ili poniste listic i samim tim poklanjaju glas nazadnjacima.
A Radulovic jeste pomalo supljikav u nekim sferama, ali jedini ima zdrave stavove i razmisljanja. Videcemo kako ce proci. Ne nadam se previse - previse smo mi trula i nepismena sredina.
BTW, ako bi procitali statute i programe 90% stranaka "na papiru" deluje prosto savrseno.
Najveci problem jesu ti koji nemaju stav, jer ne izadju na izbore ili poniste listic i samim tim poklanjaju glas nazadnjacima.
A Radulovic jeste pomalo supljikav u nekim sferama, ali jedini ima zdrave stavove i razmisljanja. Videcemo kako ce proci. Ne nadam se previse - previse smo mi trula i nepismena sredina.
BTW, ako bi procitali statute i programe 90% stranaka "na papiru" deluje prosto savrseno.
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 13:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Radulovic lopuza, veciti stecajni upravnik..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Jbg, iz tebe progovara picousti iliti govoris tacno sto ono zeli da kazes / mislis. Prljave su to jako igre.
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 14:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma za koga da imas stav leba ti. Mozda i bolje da ovi nazadnjakovici ostanu jer ako se smeni bagra opet iznova sredjivanje svog 'mikro okruzenja' i tako u krug.Delija napisao:@Aca
Najveci problem jesu ti koji nemaju stav
šta je ukrao Radulovic?
jedini je čovek u poslednje vreme koji je dobrovoljno otišao jer se nije slagao s ljudima na vlasti. Doduše uradio je i Krstić.
Da je lopuža, bio bi stvarno lud da napusti vladu i pokušava nešto sam da uradi.
jedini je čovek u poslednje vreme koji je dobrovoljno otišao jer se nije slagao s ljudima na vlasti. Doduše uradio je i Krstić.
Da je lopuža, bio bi stvarno lud da napusti vladu i pokušava nešto sam da uradi.
- Delija
- Kontakt:
Od ovog gore ne moze. Bukvalno na svim pozicijama je najgori sljam, najgluplji od najglupljih, najnesposobniji od najnesposobnijih... Svi do jednog partijski kadar... "Elita"...Scuderia napisao:Ma za koga da imas stav leba ti. Mozda i bolje da ovi nazadnjakovici ostanu jer ako se smeni bagra opet iznova sredjivanje svog 'mikro okruzenja' i tako u krug.Delija napisao:@Aca
Najveci problem jesu ti koji nemaju stav
Da, ovo je definitivno najgore.
Najgori rezultati, najviše partijskog guranja, ucenjivanja ljudi, ispiranja mozga, najnesposobniji kadrovi... Pogledajte samo izjave ljudi koji su na vasti, kupljene diplome, izvrtanje istine... Strašno.
Najgori rezultati, najviše partijskog guranja, ucenjivanja ljudi, ispiranja mozga, najnesposobniji kadrovi... Pogledajte samo izjave ljudi koji su na vasti, kupljene diplome, izvrtanje istine... Strašno.
Znaci i ja sam lopuza, veciti programer?Day Walker napisao:Radulovic lopuza, veciti stecajni upravnik..
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A za Radulovića glasaju intelektualci????AcaKayak napisao:Pa za SNS glasa polupismen svet koji ni ne za da dodje do ovog foruma, kao i oni koji su svesni da to rade iz koristi pa ih sramota da priznaju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ta i takva ekipa je dobila podršku većine na izborima, i po svemu sudeći opet će. To dosta toga govori o našim sunarodnicima, i kakva je perspektiva da se nešto bitno promeni u skorije vreme. Treba gledati istini u oči. Ne može da prođe bez posledica to što nam već 25 godina odlazi po 30.000 ljudi godišnje, kako sam negde video podatak. I to onih ljudi koji su ambiciozni i sposobni za nešto bolje. Ne kažem da je ovde ostao SAMO talog ali procenat je svake godine sve gori.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel zna neko cenu koliko je da se ode na Navak sa motorom da se provoza malo po stazi? Ili da li ima negde cenovnik neki pa da pogledam 
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Otisli ste daleko. Ima ovde ljudi koji podrzavaju SNS samo ih je sramora da priznaju. U stvari nije sramota podrzavati stranku ali jeste razmisljati i govoriti kao Goblin. Neki su sigurno i u stranci nisu svi kao Goblin koju javno kaze da je sasvim normalno da neko udje u stranke IZ LICNE KORISTI. Pri tome on svakako nije neutralan vec, znate... vezano za Delijin post... Pa ovde definitivno nece biti bolje. Vidite li vi da je to obrazac ponasanja, postulat.