Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Re: Dobro veče

Post od Captain Slow »

Goblin briljira :kuku: .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ovo ce biti zanimljiva tema za citanje danas, samo da se ne krene sa brisanjem postova. :D

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

samo polako napisao:
Pulp Fiction napisao:Ja sam kao neki politikolog i slažem se sa goblinom, u suštini kod nas je politika toliko sveprožimajuća da su ljudi nenormalno opterećeni sa time, a to je ništa do jedna igra, i tu važi to što on reče ''Ne mrzi igrača nego igru''.
Od tog sitnog politikanstva mi je muka. Zbog njega i u svojoj 28. godini nemam pravi posao, iako sam i sam kriv zbog izbora fakulteta pri čemu nemam nikoga u politici a ni sam nisam u stranci.
Prosto za*ole me više ko im je na listi šta pričaju i šta rade/ne rade, uopšte nisam ljut na ljude što su su strankama jer znam da ih 90% politika ne zanima i žele interes od malog čoveka na lokalnim listama do ovih budza na višem nivou. Ja neću da idem tom bednom politikanskom stazom da kao master politikolog botujem i lepim plakate za bilo koga, i zbog toga mi je ovako kako mi je, pri tome svi me non stop pritiskaju uđi u stranku, uđi šta ti fali.
A to opšti interes itd. je samo lepa priča ne pada mi na pamet da trošim život ispravljajući krive Drine ovde i svi oni moji profesori što ti morališu po FPN dok si mlad i glup su isto tako po raznoraznim strankama. Jedno pričaju drugo rade. Sve u svemu posmartam sa strane gledam komšije male ljude kako prikupljaju potpise da budu na izborima za lokalnu skupštinu dolaze razni a ja im samo dajem potpise neka ljudima nemaju ništa, a misle da će nešto možda ugrabiti, eto toliko im mogu učiniti, ko god dođe dajem mu podršku makar i mesna zajednica neka im.
Politika me sada zanima samo kao istorija političkih odnosa, razumevanje nekih događaja itd. ništa više. A verujte mi ni kao neki teoretičar ne bih prošao nigde jer svi ti ''nezavisni analitičari'' su nečiji.
Brzim pregledom foruma ti i goblin neutralni i kao takvi najopasniji.
Poznavaoci prilika znaju da neutralnih nema.
Ili si za jedne ili druge, pazi dobro na koju ćeš stranu, jednom se greši! :)
Dakle, i ti si za neke?
Meni je svejedno bio bot sns-a ili ostalih, ja ne hejtujem ljude zbog toga, razumem ih. Trudim se da gledam na to sve opušteno. Naravno da ima dosta stvari što me nerviraju ali to što ulaze/izlaze/menjaju ljudi stranke a nisu iz tog sveta pa šta ću ja tome, ne ulazim u to. Da mi je Borković prijatelj sigurno ne bi prestao da mi to bude jer je u SNS. Ima bitnijih stvari od tog strančarenja, kao npr. Mali kad kaže novinarki Istinomera, ''Ma pustite šta piše u ugovoru, slušajte šta vam ja kažem''. E to je već za nerviranje.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Kuzmanovic napisao:Ovo ce biti zanimljiva tema za citanje danas, samo da se ne krene sa brisanjem postova. :D
Dan još nije gotov. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Delija napisao:Za mnogo "neutralnih" vazi da se "okrecu kako vetar duva"...
https://youtu.be/1tWS4aoGQaI?t=8

Nista se nije promenilo kod nas...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ma isti k su mu i protivnici poput cede narkomana.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Pulp Fiction napisao:
samo polako napisao:
Pulp Fiction napisao:Ja sam kao neki politikolog i slažem se sa goblinom, u suštini kod nas je politika toliko sveprožimajuća da su ljudi nenormalno opterećeni sa time, a to je ništa do jedna igra, i tu važi to što on reče ''Ne mrzi igrača nego igru''.
Od tog sitnog politikanstva mi je muka. Zbog njega i u svojoj 28. godini nemam pravi posao, iako sam i sam kriv zbog izbora fakulteta pri čemu nemam nikoga u politici a ni sam nisam u stranci.
Prosto za*ole me više ko im je na listi šta pričaju i šta rade/ne rade, uopšte nisam ljut na ljude što su su strankama jer znam da ih 90% politika ne zanima i žele interes od malog čoveka na lokalnim listama do ovih budza na višem nivou. Ja neću da idem tom bednom politikanskom stazom da kao master politikolog botujem i lepim plakate za bilo koga, i zbog toga mi je ovako kako mi je, pri tome svi me non stop pritiskaju uđi u stranku, uđi šta ti fali.
A to opšti interes itd. je samo lepa priča ne pada mi na pamet da trošim život ispravljajući krive Drine ovde i svi oni moji profesori što ti morališu po FPN dok si mlad i glup su isto tako po raznoraznim strankama. Jedno pričaju drugo rade. Sve u svemu posmartam sa strane gledam komšije male ljude kako prikupljaju potpise da budu na izborima za lokalnu skupštinu dolaze razni a ja im samo dajem potpise neka ljudima nemaju ništa, a misle da će nešto možda ugrabiti, eto toliko im mogu učiniti, ko god dođe dajem mu podršku makar i mesna zajednica neka im.
Politika me sada zanima samo kao istorija političkih odnosa, razumevanje nekih događaja itd. ništa više. A verujte mi ni kao neki teoretičar ne bih prošao nigde jer svi ti ''nezavisni analitičari'' su nečiji.
Brzim pregledom foruma ti i goblin neutralni i kao takvi najopasniji.
Poznavaoci prilika znaju da neutralnih nema.
Ili si za jedne ili druge, pazi dobro na koju ćeš stranu, jednom se greši! :)
Dakle, i ti si za neke?
Meni je svejedno bio bot sns-a ili ostalih, ja ne hejtujem ljude zbog toga, razumem ih. Trudim se da gledam na to sve opušteno. Naravno da ima dosta stvari što me nerviraju ali to što ulaze/izlaze/menjaju ljudi stranke a nisu iz tog sveta pa šta ću ja tome, ne ulazim u to. Da mi je Borković prijatelj sigurno ne bi prestao da mi to bude jer je u SNS. Ima bitnijih stvari od tog strančarenja, kao npr. Mali kad kaže novinarki Istinomera, ''Ma pustite šta piše u ugovoru, slušajte šta vam ja kažem''. E to je već za nerviranje.
Možda nisam bio dovoljno jasan pa da pojasnim.
Slažem se sa tobom i poštujem tvoj stav.
Na svojoj koži sam osetio kako izgleda nepoštovanje tuđeg mišljenja i etiketiranje.
Pogledaj samo kako su se ustremili na goblina i njegov stav.
Ako sam dobro razumeo opaska za bota je na moj račun? Ako su ovi što propagiraju sns botovi kako se zovu ovi drugi što imaju potrebu svakodnevno da postavljaju klipove ili tekstove protiv istih?
Neki se potpuno programirano ovde ponašaju i ne prođe nedelja da ničim izazvani ne objave neku političku temu a dominira jedna opcija.
Očigledno je da je to vrsta borbe protiv svakog drugačijeg mišljenja i gušenje svakog pokušaja drugačijeg viđenja na stvari sem onog koji odgovara nekoj drugoj opciji.
Meni to smeta. nepoštovanje tuđeg i drugačijeg mišljenja.
Verovatno će se mnogi iznenaditi ali i dalje cenim mišljenja onih sa kojima sam imao nesuglasice.

Smeta mi uopšte politika na ovom forumu. :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Scuderia napisao:Ma isti k su mu i protivnici poput cede narkomana.
Čeda mu uopšte nije protivnik ;)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

True story :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

starac vujadin napisao:
Scuderia napisao:Ma isti k su mu i protivnici poput cede narkomana.
Čeda mu uopšte nije protivnik ;)
Ma otkud ja znam, konkurencija, sta god. :)
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

@ samo polako Apsolutno se slažem za sve što si napisao.

@ starac vujadin nije niko iz te koalicije ;)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

samo polako napisao:Smeta mi uopšte politika na ovom forumu. :)
:plusone:

Bilo kakav oblik politike, sns, anti sns, smesne slike sa nekim politicarima, pa i oni blic stripovi, potpuno nebitno je suvisno na ovom forumu (ako mene pitate).

Tema oko politike je blazi deo teme o veri i verskih obicaja, gde u sekundi moze nastati problem bilo kakve prirode kada se suoce dva ili vise neistomisljenika.

Sreca pa se do sada nije javio neko ko je stvarno uz sns, pa da uzme da brani njegovu stranku i da se napusava sa ovih par clanova koji redovno pljuju po sns-u.
Odgovori