Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od trojanac »

TCR tema očišćena i otključana. Molim da se političke priče ne prenose tamo i u druge teme. Ovde se može malo više tolerisati, ali imajte meru.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jel ima nekog odavde na BMW forumu? Jel ima jos neki nas BMW forum osim http://www.bmwclubserbia.com/forum?

Bas mi tuzno deluje :(
99% auta je staro cirka minimalno 10-15 godina (ako ne i vise) i glavne teme su krpljenja tih matoraca i preprodaja delova.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Da vidiš tek Toyota forum.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ili Opelov :kezo:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Delija napisao:Jel ima nekog odavde na BMW forumu? Jel ima jos neki nas BMW forum osim http://www.bmwclubserbia.com/forum?

99% auta je staro cirka minimalno 10-15 godina (ako ne i vise) i glavne teme su krpljenja tih matoraca i preprodaja delova.
Ja svratio pre par godina (nisam drug član) i kad sam video da su glavne teme drift i ćuning, produžio dalje :)
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Audi nije tako los, ima bas ozbiljnih masina, dobrih akcija, desavanja... Nisam toliko aktivan ali nije los.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Pulp Fiction napisao:Ja sam kao neki politikolog i slažem se sa goblinom, u suštini kod nas je politika toliko sveprožimajuća da su ljudi nenormalno opterećeni sa time, a to je ništa do jedna igra, i tu važi to što on reče ''Ne mrzi igrača nego igru''.
Od tog sitnog politikanstva mi je muka. Zbog njega i u svojoj 28. godini nemam pravi posao, iako sam i sam kriv zbog izbora fakulteta pri čemu nemam nikoga u politici a ni sam nisam u stranci.
Prosto za*ole me više ko im je na listi šta pričaju i šta rade/ne rade, uopšte nisam ljut na ljude što su su strankama jer znam da ih 90% politika ne zanima i žele interes od malog čoveka na lokalnim listama do ovih budza na višem nivou. Ja neću da idem tom bednom politikanskom stazom da kao master politikolog botujem i lepim plakate za bilo koga, i zbog toga mi je ovako kako mi je, pri tome svi me non stop pritiskaju uđi u stranku, uđi šta ti fali.
A to opšti interes itd. je samo lepa priča ne pada mi na pamet da trošim život ispravljajući krive Drine ovde i svi oni moji profesori što ti morališu po FPN dok si mlad i glup su isto tako po raznoraznim strankama. Jedno pričaju drugo rade. Sve u svemu posmartam sa strane gledam komšije male ljude kako prikupljaju potpise da budu na izborima za lokalnu skupštinu dolaze razni a ja im samo dajem potpise neka ljudima nemaju ništa, a misle da će nešto možda ugrabiti, eto toliko im mogu učiniti, ko god dođe dajem mu podršku makar i mesna zajednica neka im.
Politika me sada zanima samo kao istorija političkih odnosa, razumevanje nekih događaja itd. ništa više. A verujte mi ni kao neki teoretičar ne bih prošao nigde jer svi ti ''nezavisni analitičari'' su nečiji.
Brzim pregledom foruma ti i goblin neutralni i kao takvi najopasniji.
Poznavaoci prilika znaju da neutralnih nema.
Ili si za jedne ili druge, pazi dobro na koju ćeš stranu, jednom se greši! :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Za mnogo "neutralnih" vazi da se "okrecu kako vetar duva"...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ja sam neutralan u smislu da zaista nikada nisam bio simpatizer nijedne stranke, politicara, opcije... Da nikada u zivotu nisam izasao na glasanje niti imam nameru za sada... Da me politika kao tema apsolutno ne interesuje...

Kako to neko moze da shvati i protumaci isto mi je nebitno, moze kako hoce, jednostavno je tako.

Sa druge strane, da li bi se zbog licnih interesa nekome priklonio, naravno samo sto bi interesi morali da budu bas ozbiljni. I tada iskljucivo zbog interesa i apsolutno nista drugo. Ali eto za sada nije bilo takve situacije.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa to nije neutralno nego lizanje necijeg dupeta za interes/poziciju :) Samo jos nije stigla ponuda.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

https://www.youtube.com/watch?v=GN-0slQ ... tml5=False
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

@goblin
Sorry, ali ti (ili tvoj matori ili ko god vodi posao) bez debelog slizivanja sa politicarima ne bi mogao da radis to sto radis ni u snovima. Nema trika da bi mogao da napravis tu frankenstajn nadogradnju i ko zna sta jos...

A takva garnitura nam je i sjebala drzavu i i dalje je sjebava i to na racun svih ostalih koji grcaju uz minimalac, a koji su ludi pa nikako da se dohvate govnjivih motki...

Realno, bolje je da menjamo temu jer je vrlo "pipava".
Poslednja izmena od Delija u 07 Apr 2016, 11:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Delija napisao:Jel ima nekog odavde na BMW forumu? Jel ima jos neki nas BMW forum osim http://www.bmwclubserbia.com/forum?

Hrvatski je bio nesto bolji, verovatno je i dalje tako.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

"Sve je lakše uz partiju" je ostalo iz komunizma i toga se naše društvo nikada neće osloboditi.

Za bizbismene koji hodaju i sa one strane zakona pa sad štite svoju bulju i da razumem ali zaista ne vidim potrebu da se uspešni sportisti ili glumci guraju u politiku.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Delija 2:12 https://m.youtube.com/watch?v=bHHm2UeuQXE
:)

Poslato sa Lumia 925
Slika
Odgovori