Dobro veče
Re: Dobro veče
Svako se bori za sebe, pa ko se kako snadje.nikaragva napisao:Goblen ne bore se oni za svoje parče nego za moje.
Od pljuvanja i zaljenja nema nista...
Evo konkretno.
Zasto bi ja pljuvao Borkovica zbog toga sto je na SNS listi, sto je aktivan u njihovoj kampanji, sto prica ono sto mu oni napisu i radi ono sto mu kazu...?
Pa covek ce evidentno od toga imati neku korist, i zbog cega bi ga ja sada zbog toga pljuvao, mrzeo, smatrao losijim covekom nego ranije...?
Mislim da se ljudi kod nas generalno previse "pale" na politiku, i previse licno dozivljavaju te poliricke igre.
Opet ponavljam, ovo pisem kao covek koji nikada nije bio ni clan ni simpatizer apsolutno nijedne stranke, nijednog politicara, nikada politicki aktivan, generalno apolitican (apsolutno zadnja tema koja me u zivotu interesuje i nesto o cemu ne volim ni da diskutujem - pa ako primetis ni ovi postovi nisu u vezi politike vec vise u vezi nekih medjuljudskih odnosa), ne izlazim na glasanje.....
Naravno da se previše pale na politiku. Isti je to šljam, samo imaju drugačiji oblik. Zato...
https://www.youtube.com/watch?v=MOwesWn3vU4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Temu ''Zasto je Srbija tu gde jeste'' zakljucati i kao konacan odgovor na to pitanje okaciti ova dva Goblinova posta 
Pa evo konkretno ja mislim da jedan uspesan sportista ne bi trebalo da podlegne pritisku i da se na bilo koji nacin uplete u politiku.
Inace Ducu iskreno cenim, i skroz mi je gotivan covek, ali za ovo sto je uradio svakako ne mislim da je dobro bez obzira sta sve stoji iza toga, a znamo otprilike svi sta stoji. Iskreno ne bih voleo da sam u njegovoj kozi u tom momentu odluke sta raditi.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Inace Ducu iskreno cenim, i skroz mi je gotivan covek, ali za ovo sto je uradio svakako ne mislim da je dobro bez obzira sta sve stoji iza toga, a znamo otprilike svi sta stoji. Iskreno ne bih voleo da sam u njegovoj kozi u tom momentu odluke sta raditi.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sve dok svako bude gledao svoje dupe i sve dok se u politiku bude ulazilo iz koristi nikada nam neće biti bolje.
Dal da neko gleda širu sliku i da malo pomogne svojoj zemlji i svom narodu...
Sere mi se i od Borkovića i od Udovičića i od Šapića, da ne nabrajam dalje.
Dal da neko gleda širu sliku i da malo pomogne svojoj zemlji i svom narodu...
Sere mi se i od Borkovića i od Udovičića i od Šapića, da ne nabrajam dalje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni od pasulja obično. A svako neka radi kako misli da treba. Videćemo ko je bio u pravu.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa covek je obrnuo igricu i to dva puta...Scuderia napisao:Temu ''Zasto je Srbija tu gde jeste'' zakljucati i kao konacan odgovor na to pitanje okaciti ova dva Goblinova posta
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dzaba Borkovicu i da zna da vozi leteci tanjir do jaja kad se sapleo o kamen.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I to su pokriliGeza napisao:Naravno da se previše pale na politiku. Isti je to šljam, samo imaju drugačiji oblik. Zato...
http://opozicionar.com/ne-nasedajte-i-l ... -filijala/
Ništa im nije sveto... 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne mogu da poverujem sta citam. Kad samo pomislim da ljudi sa ovakvim stavovima odgajaju decu, mogu misliti u kakve ce ljude tek oni izrasti. Jezivo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Meni je mnogo jezivije kad vidim kako se ogroman procenat ljudi pali na politiku.
OK, trebas da imas svoj stav, imaj svoj pravac u koji verujes i koji podrzavas... Ali to gledanje kroz sito svacije opredeljenje, lepljenje etiketa zbog politicke opcije... cime se bre ljudi zamlacuju, na cega trose energiju...
Ne mora svako biti ni totalno apolitican kao sto je moj izbor. Ali kad vidim neciju potrebu da u opustenim konverzacijama jednostavno mora da ubacuje politiku, da blate ljude koji su uspesni u svojim osnovnim profesijama samo zbog njihovog politicnog opredeljenja... meni je to nezamislivo.
Ja se nerviram i trudim samo oko svog mikro okruzenja (najuza porodica i nekoliko najbliskijih osoba oko nas), a za politiku me iskreno zabole. Ako je meni Borkovic OK tip, dobar vozac, ostavio na mene pozitivan utisak... i sad ja treba da menjam misljenje o njemu zato sto je on simpatizer stranke koju ja ne simpatisem, o boze
OK, trebas da imas svoj stav, imaj svoj pravac u koji verujes i koji podrzavas... Ali to gledanje kroz sito svacije opredeljenje, lepljenje etiketa zbog politicke opcije... cime se bre ljudi zamlacuju, na cega trose energiju...
Ne mora svako biti ni totalno apolitican kao sto je moj izbor. Ali kad vidim neciju potrebu da u opustenim konverzacijama jednostavno mora da ubacuje politiku, da blate ljude koji su uspesni u svojim osnovnim profesijama samo zbog njihovog politicnog opredeljenja... meni je to nezamislivo.
Ja se nerviram i trudim samo oko svog mikro okruzenja (najuza porodica i nekoliko najbliskijih osoba oko nas), a za politiku me iskreno zabole. Ako je meni Borkovic OK tip, dobar vozac, ostavio na mene pozitivan utisak... i sad ja treba da menjam misljenje o njemu zato sto je on simpatizer stranke koju ja ne simpatisem, o boze
Ovo po mom misljenju ne moze biti normalan stav. Nazalost, to je stav vecine (da ne kazem bas svih) politicara, kontroverznih biznismena i ostalih ljudi koji su posredno i neposredno u politici.goblin napisao:Ali brate mili kada bi mi se pojavio neko sa konkretnom ponudom, naravno da ne bi bio gadljiv. Da mi kazu, e slusaj ako prodjemo dobices taj i taj posao, tender, neko iz tvoje porodice ce dobiti neku ekstra poziciju u drzavnom preduzecu... ali za uzvrat moras da animiras svoje zaposlene, da nas sponzorises, budes na nekakvoj opstinskoj listi.... naravno da bi smo se lako dogovorili. Ali to apsolutno ne bi imalo nikakve veze sa simpatijama i politickim uverenjima, vec iskljucivo biznis, usluga za uslugu.
...
Meni je sve to toliko trivijalno i smesno da vam ne mogu opisati, svako se bori za sto bolje mesto pod suncem i sve je dozvoljeno, tako neka svako bira svoj put i neka se bori, sve dok me licno i direktno ne ugrozava, ne razumem zasto bi ga pljuvao.
Niti razumem, niti opravdavam.
TT
Имам једно потпитање...
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ja sam kao neki politikolog i slažem se sa goblinom, u suštini kod nas je politika toliko sveprožimajuća da su ljudi nenormalno opterećeni sa time, a to je ništa do jedna igra, i tu važi to što on reče ''Ne mrzi igrača nego igru''.
Od tog sitnog politikanstva mi je muka. Zbog njega i u svojoj 28. godini nemam pravi posao, iako sam i sam kriv zbog izbora fakulteta pri čemu nemam nikoga u politici a ni sam nisam u stranci.
Prosto za*ole me više ko im je na listi šta pričaju i šta rade/ne rade, uopšte nisam ljut na ljude što su su strankama jer znam da ih 90% politika ne zanima i žele interes od malog čoveka na lokalnim listama do ovih budza na višem nivou. Ja neću da idem tom bednom politikanskom stazom da kao master politikolog botujem i lepim plakate za bilo koga, i zbog toga mi je ovako kako mi je, pri tome svi me non stop pritiskaju uđi u stranku, uđi šta ti fali.
A to opšti interes itd. je samo lepa priča ne pada mi na pamet da trošim život ispravljajući krive Drine ovde i svi oni moji profesori što ti morališu po FPN dok si mlad i glup su isto tako po raznoraznim strankama. Jedno pričaju drugo rade. Sve u svemu posmartam sa strane gledam komšije male ljude kako prikupljaju potpise da budu na izborima za lokalnu skupštinu dolaze razni a ja im samo dajem potpise neka ljudima nemaju ništa, a misle da će nešto možda ugrabiti, eto toliko im mogu učiniti, ko god dođe dajem mu podršku makar i mesna zajednica neka im.
Politika me sada zanima samo kao istorija političkih odnosa, razumevanje nekih događaja itd. ništa više. A verujte mi ni kao neki teoretičar ne bih prošao nigde jer svi ti ''nezavisni analitičari'' su nečiji.
Od tog sitnog politikanstva mi je muka. Zbog njega i u svojoj 28. godini nemam pravi posao, iako sam i sam kriv zbog izbora fakulteta pri čemu nemam nikoga u politici a ni sam nisam u stranci.
Prosto za*ole me više ko im je na listi šta pričaju i šta rade/ne rade, uopšte nisam ljut na ljude što su su strankama jer znam da ih 90% politika ne zanima i žele interes od malog čoveka na lokalnim listama do ovih budza na višem nivou. Ja neću da idem tom bednom politikanskom stazom da kao master politikolog botujem i lepim plakate za bilo koga, i zbog toga mi je ovako kako mi je, pri tome svi me non stop pritiskaju uđi u stranku, uđi šta ti fali.
A to opšti interes itd. je samo lepa priča ne pada mi na pamet da trošim život ispravljajući krive Drine ovde i svi oni moji profesori što ti morališu po FPN dok si mlad i glup su isto tako po raznoraznim strankama. Jedno pričaju drugo rade. Sve u svemu posmartam sa strane gledam komšije male ljude kako prikupljaju potpise da budu na izborima za lokalnu skupštinu dolaze razni a ja im samo dajem potpise neka ljudima nemaju ništa, a misle da će nešto možda ugrabiti, eto toliko im mogu učiniti, ko god dođe dajem mu podršku makar i mesna zajednica neka im.
Politika me sada zanima samo kao istorija političkih odnosa, razumevanje nekih događaja itd. ništa više. A verujte mi ni kao neki teoretičar ne bih prošao nigde jer svi ti ''nezavisni analitičari'' su nečiji.