Edit: Eto, sad imam nov.
Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Samo sto ja ovaj avatar imam ko zna od kad
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam obraćao pažnju. Uglavnom sam na tapatalku.
Eto i ja promenio nakon duže vremena.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Eto i ja promenio nakon duže vremena.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Upravo bacih sveže zaklano svinjče od cirka 200 kila. Kaže veterinar: "crveni vetar, rani stadijum, no može da se jede slobodno posle termičke obrade". Ma jedi ga ti slobodno, ja neću.
TT
TT
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Pitanje , u moraholomu sam , razmisljam da idem do segedina , a posle bi se vratio preko kelebije. Nista autoput, da li mi treba vinjeta ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ma jok. Tj, za Segedin ti sigurno ne treba, jer je skretanje odmah posle grane. Za banju ne znam.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Eko turbina ode u off, postoji li prost način (da se ne tera u servis) da se pokrene?
Fiat Ducato 2,8JTD, ako će išta da znači.
Ne mislim otišla u off kao crkla i slično. Voziš, radi, sve super. Onda u jednom trenutku provališ da se vozilo vuče kao mazga.
Probah sa isključivanjem pa ponovnim startovanjem motora ali ništa se nije promenilo.
Fiat Ducato 2,8JTD, ako će išta da znači.
Ne mislim otišla u off kao crkla i slično. Voziš, radi, sve super. Onda u jednom trenutku provališ da se vozilo vuče kao mazga.
Probah sa isključivanjem pa ponovnim startovanjem motora ali ništa se nije promenilo.
Moraš da očitaš grešku sa OBD. Pretpostavljam da izbacuje engine failure i da ga baci u safe mode.
Tapatalk
Tapatalk
Nema to veze sa turbinom, verovatno.
Očitana je neka greška i ecu ne zna da sračuna parametre, pa je učitao fail safe.
Očitana je neka greška i ecu ne zna da sračuna parametre, pa je učitao fail safe.
2 posta u različito vreme, a isti odgovor
Hvala na predlogu.
Hvala na predlogu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pametno.Saša napisao:Upravo bacih sveže zaklano svinjče od cirka 200 kila. Kaže veterinar: "crveni vetar, rani stadijum, no može da se jede slobodno posle termičke obrade". Ma jedi ga ti slobodno, ja neću.![]()
TT
Posetite www.garaza.rs !
Mogao si da ponudiš Matijeviću.Saša napisao:Upravo bacih sveže zaklano svinjče od cirka 200 kila. Kaže veterinar: "crveni vetar, rani stadijum, no može da se jede slobodno posle termičke obrade". Ma jedi ga ti slobodno, ja neću.![]()
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...