Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Ono kada nacelnik saob. policije napise kaznu patroli "obicne" policije zbog pojasa.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Znaci jesi Stefanovic ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisam, a nisam ni nacelnik 
Priznaj necemo ti nista 
Da li neko ima pouzdanu informaciju koliko pre isteka može da se preda zahtev za zamenu (biometrijske) lične karte ?
Ističe mi 25. marta. Na sajtu piše da sada za zamenu idu samo lična karta i dve uplate, bez izvoda.
Ističe mi 25. marta. Na sajtu piše da sada za zamenu idu samo lična karta i dve uplate, bez izvoda.
Izvod iz matične knjige rođenih i uverenje o državljanstvu Republike Srbije podnosilac zahteva za izdavanje biometrijske lične karte stavlja na uvid samo prilikom prvog izdavanja biometrijske lične karte, a svaki naredni put samo u slučaju da je došlo do promene nekog od ličnih podataka evidentiranih u navedenim dokumentima podnosioca zahteva.
Poslednja izmena od jocas u 27 Feb 2016, 11:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Moze slobodno kad hoces.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A šta ako se ne produži? Ima neka kazna?
OK to ako je pokazuješ. Znam da i vozačku mogu da ti oduzmu ako je koristiš a ona istekla ali možeš da je produžiš kad hoćeš... samo ne smeš da je koristiš.
Moja devojka je kasnila 6 meseci, predali smo preko nekog prijatelja koji je nešto rekao da oni po službenoj dužnosti (kada dođeš da produžiš) treba da prijave ako je prošlo više od 15 dana i da je kazna do 50000 dinara. Obično to ne rade.
I ja sam negde čuo da je kazna skoro 500 evra ali nisam proveravao.
Meni je istekla prošle godine...
Meni je istekla prošle godine...
500e kazna, 250e ako platiš u roku od 8 dana, 10e ako platiš u roku od 4 minuta.
Nije kazna 500 eura,ali moras valjda da imas dva svedoka da daju izjavu da si to ti,i da dodje policija da vidi da stvarno zivis u adresi iz licne karte.Doduse tebi je olaksavajuca okolnost sto si u inostranstvu,verujem da bi ti izdali bez problema.