Eto, ne vredi edukacija, mora represivnoTheWickerMan napisao:Hokaje, da ti nisu inicijali N.S, a radiš kao ministar? Tako deluje.
Edukacija vozača od strane policije NE POSTOJI. Postoji samo punjenje budžeta i ništa drugo.
O presretačima
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: O presretačima
Boringly average, but also perfect for school run mums
Vrse edukaciju,kako ne 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kako se oni sami ponašaju je jedna priča koja govori i o samim pojedincima i o praksi (ne)kažnjavanja svojih, al ono bitnije za šta se ne pitaju oni sami je gde će da stoje i šta će da rade.
Npr. mene fascinira kako se retko nađu na lokacijama kada je zbog vanrednih okolnosti gužva
Npr. mene fascinira kako se retko nađu na lokacijama kada je zbog vanrednih okolnosti gužva
90% njih je jedva osnovnu završilo tako da ništa ne treba da nas čudi.
Trojica drugara iz mog razreda su jedva završili i evo svi su sada u policiji.
Trojica drugara iz mog razreda su jedva završili i evo svi su sada u policiji.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Od pandura jedino su inspektori normalni. Ostali boze sacuvaj, o interventnoj je tek suvisno bilo sta reci.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ja ne volim da generalizujem niti volim pradrasude bilo koje vrste.
Pa tako imam dosta poznanika i prijatelja medju policajcima raznih struktura (od saobracajaca do inspektora i nacelnika...) i tu ima itekako kvalitetnih ljudi u svakom pogledu.
Medjutim, ne mogu se oteti utisku i negativnom osecaju prilikom bilo kakvog susreta sa njima, sto je mozda i prirodna reakcija.
Pa tako imam dosta poznanika i prijatelja medju policajcima raznih struktura (od saobracajaca do inspektora i nacelnika...) i tu ima itekako kvalitetnih ljudi u svakom pogledu.
Medjutim, ne mogu se oteti utisku i negativnom osecaju prilikom bilo kakvog susreta sa njima, sto je mozda i prirodna reakcija.
Ne kažem da nema. Znam ja mnogo dobrih policajaca. Ali su definitivno u manjini.
E sad pitanje kako se oni ponašaju sa onima koje ne poznaju.
E sad pitanje kako se oni ponašaju sa onima koje ne poznaju.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A vi ste baš prosečni i neupadljivi 
Boringly average, but also perfect for school run mums
Gde si bre Hondaš? Šta se radi?
Glanca katanu 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Bolje da ih nema.Grujic napisao:Kako se oni sami ponašaju je jedna priča koja govori i o samim pojedincima i o praksi (ne)kažnjavanja svojih, al ono bitnije za šta se ne pitaju oni sami je gde će da stoje i šta će da rade.
Danas su bili po celom gradu i skoro nije bila tolika guzva.
Je*ote, dvojica na raskrsnici kod Skupstine, ne mogu da se dogovore ni de su posli ni de su dosli.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,